- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.021
günaydın patili nasılsınGünaydınnn Kızlarrrr
İyiyim canım, sen nasılsın :)günaydın patili nasılsın
şükür iyiyim iş güç ev öyleİyiyim canım, sen nasılsın :)
Nasıl gidiyor
Bitsinde buralardan çıkmayız hiçAhhh ayçörekciim nasıl yorgunum anlatamammm. Anlıyoruuummneyse çok az kaldı artık ne olacaksa bitsin vallahiii.
günaydın benim internette sıkıntı var gibi cvp veremeyebilirimGünaydın bal kızlar
Olsun canımm düzelir belki nasılsın biz tanışmadık seninlegünaydın benim internette sıkıntı var gibi cvp veremeyebilirim
Burdayimmm burdaa genc ve güzel Annemiiz Bal Böcügümm
evetOlsun canımm düzelir belki nasılsın biz tanışmadık seninle ❤❤
Napiyorsunnn günün güzel geçsin cikolataammm benimBurdayimmm burdaa genc ve güzel Annemiiz Bal Böcügümm❤
E tanışalım o zaman
ben çalışıyorum 1 oğlum varE tanışalım o zaman
Herifimi gönderdimm simdi kahvalti yapicam minnosumm Sen napiyorsun bakimm uyuyor mu benim prensesimNapiyorsunnn günün güzel geçsin cikolataammm benim
gnydn nasılsınızHerifimi gönderdimm simdi kahvalti yapicam minnosumm Sen napiyorsun bakimm uyuyor mu benim prensesim❤ Sagol Kuzum seninde günün cok mutlu gecsinn ❤
Ayyy bende kahvaltı yapmadım daha iyi yapmışsın da herifinle neden yapmadin kahvaltiiHerifimi gönderdimm simdi kahvalti yapicam minnosumm Sen napiyorsun bakimm uyuyor mu benim prensesim❤ Sagol Kuzum seninde günün cok mutlu gecsinn ❤
Benim herif yapmaz kahvalti sabahci oldugu zaman nörek yalniz yapiyorum bendeAyyy bende kahvaltı yapmadım daha iyi yapmışsın da herifinle neden yapmadin kahvaltiibizimki yeni uyudu bebiş bende hemen buraya girdim
İçerdekş minnak acımıştır kız bu saate neden kaldınHerifimi gönderdimm simdi kahvalti yapicam minnosumm Sen napiyorsun bakimm uyuyor mu benim prensesim❤ Sagol Kuzum seninde günün cok mutlu gecsinn ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?