- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.201
Haaa dogru ama dimi Kuzum Herifim bana yapsin Süprüzüü ben yaptim süprüzü zatiiheeee eellaaam kelimesi miiikuzumm onu bnde kullanıyorum da severek hani demişssiin o bana süprüz yapsıın onu diyoruumm
Merhaba canm. Doğma büyüme istanbul, ama şu an ankarada yaşıyorum :/ mesleğim: pazarlama ve perakende. Hayattaki hedefim ilk önce birikim yapıp hayellerimi gerçekleştirmek istiyorum. Bunlarda 2 tanesi DUBAİ Ve TOKYO buraları görmek gezmek hatta yaşamak istiyorum :) Ama en önemlisi mutlu huzurlu bi hayat sürmek fazlasında gözüm yok :)Merhaba arkadaslar ..
Buraya iyiki üye olmusum diyorum gercekten bir derdim oldugunda her zaman destek verdiniz fikirlerinizi sundunuz ..
Simdide aslinda öylesine bi konu aciyorum ..
Nerelisiniz .. mesleginiz ne .. hayatta ki hedefleriniz neler .. böyle bunlar hakkinda hayat hakkinda konusalim sohbet edelim istedim ..
Haaa dogru ama dimi Kuzum Herifim bana yapsin Süprüzüü ben yaptim süprüzü zatii
Dimiii Balimm ben zati Süprüzü büyütüyorum karnimda daha nörekyapsıınn tabiii kuzuuumm, sen hamişssiin heem
Dimiii Balimm ben zati Süprüzü büyütüyorum karnimda daha nörek
Bal Böcügümm benimyaaa yeriiim aynen öyleee tatlıışşşıımm
etiketiine kurbaan hiiiç unutmaz daaa :)))))Bal Böcügümm benim❤❤
Seni nasil unuturumm ben bu mümkün mü Kuzummetiketiine kurbaan hiiiç unutmaz daaa :)))))
Seni nasil unuturumm ben bu mümkün mü Kuzumm
Oyy Kuzumm benimm ne mutlu böyle iyi geldiyse Canimin ici Aminn InsAllah Teyzesiiii Sende hayirlisiyla kurtul su dar günlerden Bacimm InsAllah sonra kopcezz burda sabahlar olmasinyaaaa canımsın kzum beniim şu dar günlerimdee çok iyii oldu inankii Allah razı olsuun, bebişimizi hayırlısıyla kucağına all inşallahh egemenciğiiii :)))) çok katılamıyorum ama okuyoruum herşeyleriii
ahhh ahhh onu bekliyoruummm..Oyy Kuzumm benimm ne mutlu böyle iyi geldiyse Canimin ici Aminn InsAllah Teyzesiiii Sende hayirlisiyla kurtul su dar günlerden Bacimm InsAllah sonra kopcezz burda sabahlar olmasin
Merhababende öğrenciyim öğretmen adayıyım okulu bitirip mesleğime kavuşmak istiyorum ve bide mutlu bir yuva
Meraklardayimm kuzumm hayir olsun InsAllahahhh ahhh onu bekliyoruummm..Sınavdan sonnraa birkaç günde arkadaşımn memleketine gitceemm inşallahh kfam dağılsın azz :) Bu ara içime sıkıntı olan birşey var daha doğrusu zaman zaman. unutayım diyee kendimi başka şeyleri veriyorum iştee.. onun da konusunu açıcam kuzum az kaldı.
inşallah kuzuum inşallahh. çook teşekkür ederiimmMeraklardayimm kuzumm hayir olsun InsAllah
Verdim yaaa oraya hem salata hem mantıvermediniz ki
Kız biziiii kopariyon gece yarısı olmadan bayilionnnOyy Kuzumm benimm ne mutlu böyle iyi geldiyse Canimin ici Aminn InsAllah Teyzesiiii Sende hayirlisiyla kurtul su dar günlerden Bacimm InsAllah sonra kopcezz burda sabahlar olmasin
Beklemedim haa ona göreinşallah kuzuum inşallahh. çook teşekkür ederiimm
Hee gii valla öyle olüyüüürr ha herifimin yanina uzaniyorum sonra film kopüyüüürKız biziiii kopariyon gece yarısı olmadan bayilionnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?