Hayatla ilgili sohbetler ..

Merhaba canm. Doğma büyüme istanbul, ama şu an ankarada yaşıyorum :/ mesleğim: pazarlama ve perakende. Hayattaki hedefim ilk önce birikim yapıp hayellerimi gerçekleştirmek istiyorum. Bunlarda 2 tanesi DUBAİ Ve TOKYO buraları görmek gezmek hatta yaşamak istiyorum :) Ama en önemlisi mutlu huzurlu bi hayat sürmek fazlasında gözüm yok :)

Oyy Kuzumm benimm ne mutlu böyle iyi geldiyse Canimin ici Aminn InsAllah Teyzesiiii Sende hayirlisiyla kurtul su dar günlerden Bacimm InsAllah sonra kopcezz burda sabahlar olmasin

Oyy Kuzumm benimm ne mutlu böyle iyi geldiyse Canimin ici Aminn InsAllah Teyzesiiii Sende hayirlisiyla kurtul su dar günlerden Bacimm InsAllah sonra kopcezz burda sabahlar olmasin
ahhh ahhh onu bekliyoruummm.. Sınavdan sonnraa birkaç günde arkadaşımn memleketine gitceemm inşallahh kfam dağılsın azz :) Bu ara içime sıkıntı olan birşey var daha doğrusu zaman zaman. unutayım diyee kendimi başka şeyleri veriyorum iştee.. onun da konusunu açıcam kuzum az kaldı.

Meraklardayimm kuzumm hayir olsun InsAllah

Kız biziiii kopariyon gece yarısı olmadan bayilionnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…