- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.161
Elceğizlerine sağlık balım, bizde de bisküvi pastası şöleni var. Eşim için altından kıymetliTamam Bugün manti partisi var benim evde
B Brunello Cicinelli @RosSsS @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Ayas19-Adel- @Yasnaz @Chocolita Aycoregi22 @HayatSevinceGuzeell @Kendinisevenbirii @Rojjin D Dilos06 @fer_nur @patilibirhayat @Lilaseverr
Gelinn yinnn gariii
InsAllah Kuzumm sım sıkı tutunsun annecigine BebisimizValla oyle canm cok guzelama cok korkutucu bisey olucakmi diye dusunmek surekli yatmak cok zor insallah tutunur bebegim dua edin
Bütün filmleri dizileri izle keyfine bak kuzu insan bir şeyi yapmak zorunda olursa zıttını yapmak istiyor çabuk geçer de İnsAllah güzel haberini duyarız Allah'ın izniyleValla oyle canm cok guzelama cok korkutucu bisey olucakmi diye dusunmek surekli yatmak cok zor insallah tutunur bebegim dua edin
Oda iyimis gii gelirken cetir accük bizedeElceğizlerine sağlık balım, bizde de bisküvi pastası şöleni var. Eşim için altından kıymetli
Ben size mi gelsem acaba brunellocumElceğizlerine sağlık balım, bizde de bisküvi pastası şöleni var. Eşim için altından kıymetli
Ben direk pastanın olduğu yere gidelim diyorumOda iyimis gii gelirken cetir accük bizede❤
InsAllah Kuzumm sım sıkı tutunsun annecigine Bebisimiz
Insallah canlarim insallahBütün filmleri dizileri izle keyfine bak kuzu insan bir şeyi yapmak zorunda olursa zıttını yapmak istiyor çabuk geçer de İnsAllah güzel haberini duyarız Allah'ın izniyle ♥
Aman nebilem kuzu daha çok isim değişir bunlar baslangiç,Ayyy nazlı ismine bayılıyorum beennnömrüm biraz kız ismi gibi olmamış miii Oğulcan da Seda sayan oğlunun ismiydi demi Ama onlarda çok güzeller ❤❤
Getiririm balım sen yeter ki isteOda iyimis gii gelirken cetir accük bizede❤
Yohh yaa yohh öylee bizde manti yiyecüük brunelloda pasta getirsin yiyek oh misBen direk pastanın olduğu yere gidelim diyorum
Kız ismi değişmesin ama nazlı gerçekten coooookkkk güzelAman nebilem kuzu daha çok isim değişir bunlar baslangiç,
Sari saclarina gurbanGetiririm balım sen yeter ki iste
Tabi gel hemde 2 tepsi yaptım, yi yi durBen size mi gelsem acaba brunellocum
Ayyy buz gibi de bir kola oh ohTabi gel hemde 2 tepsi yaptım, yi yi dur
Ben diyet düsmaniyimm bozdururum bütün diyetleri ona göre haa bana diyetteyim deme biz dünyaya niye geldik hunharca yemek icinAyyy buz gibi de bir kola oh ohsayenizde 10 kilo fazlam 20 kiloya çıkacak
Bihter hanım siz yiyip yiyip kilo almayan kesimden misiniz yoğsaaaBen diyet düsmaniyimm bozdururum bütün diyetleri ona göre haa bana diyetteyim deme biz dünyaya niye geldik hunharca yemek icin
Nazlida kararlı kuuzm adammKız ismi değişmesin ama nazlı gerçekten coooookkkk güzel
Ben Bihter Ziyagilimm aptallik etmem kilo almam saclarimi kokos kokos yapar evin icinde gezinirim topuklularimla kirmizi rujumlaBihter hanım siz yiyip yiyip kilo almayan kesimden misiniz yoğsaaa
Bayılırım ne mantısıTamam Bugün manti partisi var benim evde
B Brunello Cicinelli @RosSsS @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Ayas19-Adel- @Yasnaz @Chocolita Aycoregi22 @HayatSevinceGuzeell @Kendinisevenbirii @Rojjin D Dilos06 @fer_nur @patilibirhayat @Lilaseverr
Gelinn yinnn gariii
Gayseriiiii mantisi adelllBayılırım ne mantısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?