- 3 Aralık 2018
- 6.274
- 48.685
- 548
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #2.181
Dolu dolu bi tabak alayım ordanGayseriiiii mantisi adelll
Dolu dolu bi tabak alayım ordan
Dilos birakti oraya dolu dolu bi tabak alin Bacilar yinn griibende geldim 1 tabak en dolusundan rica edecegümmm
Heeee orda var yiyin ordan koydum ben oraya diyette olanlar içinde salata koydumDilos birakti oraya dolu dolu bi tabak alin Bacilar yinn grii
Yaa sen bal küpüsünn yaa o sekerdensin senHeeee orda var yiyin ordan koydum ben oraya diyette olanlar içinde salata koydum
Bitsinde buralardan çıkmayız hiç
Tamam Bugün manti partisi var benim evde
@Brunello Cicinelli @RosSsS @Blue_Perii @Limonsuzzcay @Ayas19-Adel- @Yasnaz @Chocolita Aycoregi22 HayatSevinceGuzel @Kendinisevenbirii @Rojjin D Dilos06 fer_nur @patilibirhayat @Lilaseverr
Gelinn yinnn gariii
Topuklularla düşmeyesin bihtercigim egemene yazık yaniBen Bihter Ziyagilimm aptallik etmem kilo almam saclarimi kokos kokos yapar evin icinde gezinirim topuklularimla kirmizi rujumla
Ben aliskinim Cörekcibasim bilirsin cok iyi yürürüm topuklularlaTopuklularla düşmeyesin bihtercigim egemene yazık yani
Hee gii dilos da getirdi mantiyi zatii yemedin mi daha sogudu gi artikgı yaptın mı?küccük küccük mantiları
vermediniz kiHee gii dilos da getirdi mantiyi zatii yemedin mi daha sogudu gi artik
Bu kelime mi kuzumçokk hoşuma gittiii
Bu kelime mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?