Hayatla ilgili sohbetler ..

Uyuyor hala maviimm😍😍 çok küçük teyzesi 😍 biraz önce mama ile anne sütü verdim yine gitti gözleri 😍😍 gazı olunca durmuyor hiç çok ağlıyor çok üzülüyorum ya
Ooyyy Ben onu severim ya minnakim Bebisim uyusun Teyzesinin prensesi 😍😍❤️🙈 o illaki oluyor Cörekcibasim malesef rezene cayi iyi gelir belki annesi rahatlatir minnakimi 😍❤️ Ismi ne Kuzum Bebisimizin ❤️🙈

Ooyyy Ben onu severim ya minnakim Bebisim uyusun Teyzesinin prensesi 😍😍🙈 o illaki oluyor Cörekcibasim malesef rezene cayi iyi gelir belki annesi rahatlatir minnakimi 😍❤ Ismi ne Kuzum Bebisimizin ❤🙈
Zarari olmaz değil mi acaba soğutup versemm😍😍 teyzesi kızımın ismi maviii😍😍😍

Zarari olmaz değil mi acaba soğutup versemm😍😍 teyzesi kızımın ismi maviii😍😍😍
Benim anneme bize hep icirirmis Kuzum bende cok gazli bir bebekmisim 😂🤭🙈😍 oyyy adi gibi güzel yasasin Minnakim Rabbim yüzünü hep güldürsün yolunu acik etsin Bebisimin 😍😍❤️

Benim anneme bize hep icirirmis Kuzum bende cok gazli bir bebekmisim 😂🤭🙈😍 oyyy adi gibi güzel yasasin Minnakim Rabbim yüzünü hep güldürsün yolunu acik etsin Bebisimin 😍😍
Oyyy amiiinnn canım benim Rabbim senin oğluşununda sağlıkla doğmasını nasip etsin 😍😍😍😍 sen isim düşündün mü pasamiza😍😍 rezeneyi alayım ya yazık çok ağlıyor o gaz çıkana kadar zor çıkartıyor 😣

Oyyy amiiinnn canım benim Rabbim senin oğluşununda sağlıkla doğmasını nasip etsin 😍😍😍😍 sen isim düşündün mü pasamiza😍😍 rezeneyi alayım ya yazık çok ağlıyor o gaz çıkana kadar zor çıkartıyor 😣
Aminnn Canim Benim Cöregimm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepimizin evladini korusun Yaradan 🤲🏼😍😘❤️ Evet Kuzum Yigit Egemen koymak istiyoruz InsAllah 🙈🤭😍 oyy kiyamam ben Minnakima ya yavrum benim kücücük midesiyle nasil zorlaniyordur prensesim benim oyy al canim benim rahatlar biraz Melegim ❤️❤️

Aminnn Canim Benim Cöregimm Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu hepimizin evladini korusun Yaradan 🤲🏼😍😘❤️ Evet Kuzum Yigit Egemen koymak istiyoruz InsAllah 🙈🤭😍 oyy kiyamam ben Minnakima ya yavrum benim kücücük midesiyle nasil zorlaniyordur prensesim benim oyy al canim benim rahatlar biraz Melegim ❤️❤️
Dışarı çıkınca hemen alacağım canımcımmm😍😍😍 yiğit egemen miii ayy adıyla yaşasın coookk güzelmiş ismi çok beğendim 😍

Dışarı çıkınca hemen alacağım canımcımmm😍😍😍 yiğit egemen miii ayy adıyla yaşasın coookk güzelmiş ismi çok beğendim 😍
Bak yakin olsaydik ben hemen getirirdim Sana rezene cayindan ne güzel olurdu hem minnakimida severdim 😍😍🙈❤️ Aminn Kuzum Allah razi olsunn bende cok seviyorum ya Esim yigit istedi bende Egemen sonra birlestirdik Yigit Egemen yaptik 🤭😄😍😍😂😂

Bak yakin olsaydik ben hemen getirirdim Sana rezene cayindan ne güzel olurdu hem minnakimida severdim 😍😍🙈❤️ Aminn Kuzum Allah razi olsunn bende cok seviyorum ya Esim yigit istedi bende Egemen sonra birlestirdik Yigit Egemen yaptik 🤭😄😍😍😂😂
Öyle uyumlu olmuş ki ama iki ismin birleştiğini hiç kimse de görmedim Adıyla yaşasın yiğit egemenimiz😍♥️ ay keşke ya çok isterdim komşu olmayı ❤️❤️❤️

Öyle uyumlu olmuş ki ama iki ismin birleştiğini hiç kimse de görmedim Adıyla yaşasın yiğit egemenimiz😍♥ ay keşke ya çok isterdim komşu olmayı ❤❤❤
Sagol Cöregimm benimm bizde cok begendik bu uyumu kulaga hos geliyor anlamlarida güzel Amin teyzesiiii 😍😍😘🙈 demii kuzum yaa bende cok isterdim valla harika olurdu 😍😍❤️

Aklıma faziletini kızları geldi. Orda da yiğit egemen vardı🤭

Efenim merhaba,
Kk'da dönen geyiklere katilmak isteyen, ama hicbirine yazamamis biri olarak ben geldim.
36 yaşında, evde çocuğunu büyüten bir hatun kişiyim. :halay:
Hoşgeldiniz ay buradaki sohbetler öyle güzel ki 😍 gomşu olduk 😍 tanıştığıma çok memnun oldum kaç çocuğunuz var Allah bağışlasın ❤️

Back
X