- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.901
Hele Süküüüüür gelebildin haaBen geldimmmm sexsüü emojilerimlecok özlemişim cokkkk
Ayy oda zor kizAltlı üstlü oturuyoz canm
Ilk baslarda iyi gibi geliyodu ama zaman geçtikçe pekte iyi değilmişAyy oda zor kiz
Sonunda bacım whatsap da kızlar durmuyor kiHele Süküüüüür gelebildin haa
Üzerimize gül mü koklüyürsünnn Sen hiiiiSonunda bacım whatsap da kızlar durmuyor ki
Dusunebiliyorm düsuncesi bile deli olmama yetiyoIlk baslarda iyi gibi geliyodu ama zaman geçtikçe pekte iyi değilmiş
Sağol canımcımDusunebiliyorm düsuncesi bile deli olmama yetiyoAllah kolaylk versin bacm
Bacim nasilsin sürekli yatman mi gerekiyor InsAllah hersey güzel gider kuzummmDusunebiliyorm düsuncesi bile deli olmama yetiyoAllah kolaylk versin bacm
Dikenli gül bacım sen dokunma onalraÜzerimize gül mü koklüyürsünnn Sen hiiii
Dikenin kendisi benimm haberin yohhh bahhDikenli gül bacım sen dokunma onalra
Allah zihin açıklığı versinkızçelerr ben biraz daha dersime bakayıımm girince bombelerii, dedikodularıı okuycaamöpüyoruum hepinizii iyi dedikodulaarrr, çılgın partileeerrr
Cenemizi dusurecezBu gece bu topiği 4 k yapicaz tamam mı kızlar
Valla idare ediyorm canm surekli yatmak gerekmiyor 3gun dikkat et dedi ama ben ogrenene kadar edicemBacim nasilsin sürekli yatman mi gerekiyor InsAllah hersey güzel gider kuzummm
Gülü seven dikenine katlanır derler bacımDikenin kendisi benimm haberin yohhh bahh
teşekkür ettim adelcimAllah zihin açıklığı versin
O zaman bacimm yapman gerekeni biliyürsüünnGülü seven dikenine katlanır derler bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?