- 12 Mart 2019
- 16.509
- 35.936
- 598
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.941
Kiz nasil kaktus bu cicek acmis masallahEki Görüntüle 2292153 bakınnnnnn kaktüsümeeee
Rabbimin hikmeti iste ya ne güzel olmusAllah işte kuzum bu ara normalde çok nadir açar ama bu ara iki iki açıyor
Oyyy Senin torunlarin mi olduu bacimm Anneanne mi oldun senAmin kızlar nazar değmesin benden bunalrda çok okadar çok ki hep yavrularını ayırdım ayirdim coğalttim bunalrda azgın çıktı doğuruyorla habireeeee
Sorma bacım sorma annane babanne oldum kız ben anne olamadanOyyy Senin torunlarin mi olduu bacimm Anneanne mi oldun sen
Oyy en genc Anneanne babanne olarak guinnes dünya rekorlarins girecen haaSorma bacım sorma annane babanne oldum kız ben anne olamadan
İnşallah bitanem ağzınOyy en genc Anneanne babanne olarak guinnes dünya rekorlarins girecen haaInsAllah Annede olursun Kuzumm en kisa zamanda
Önümüzdeki aydi dimi Senin islem Kuzummİnşallah bitanem ağzınbal yesin
Her yere yetişir cevap veririm üzülme cikilita hahsbsbsjBurda toplasahh dedik Rossumm
Evet canım tahmin ediyorum Ağustos 25 fln olacak kuzuuÖnümüzdeki aydi dimi Senin islem Kuzumm
Ben o zaman Kayseride olucam ama aklimda olacak Kuzum mutlaka haberini alirim yegenimizi sevek ya InsAllah oyyyEvet canım tahmin ediyorum Ağustos 25 fln olacak kuzuu
Sen RosSsunn heryere yetisirSsunnHer yere yetişir cevap veririm üzülme cikilita hahsbsbsj
Yetisirm hizliyimdir hahshshsjSen RosSsunn heryere yetisirSsunn
İnşallah bitanem güzel haberi alırız da bebeklerimin resimlerini atarım burayaBen o zaman Kayseride olucam ama aklimda olacak Kuzum mutlaka haberini alirim yegenimizi sevek ya InsAllah oyyy❤
Bebeklerimmm kiz yogsam ikiz mi olacak InsAllahİnşallah bitanem güzel haberi alırız da bebeklerimin resimlerini atarım buraya
İki tane bebiş koycakalr kuzum inslalaah 5 güne giderdeBebeklerimmm kiz yogsam ikiz mi olacak InsAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?