- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
- #1.921
Hadi kuzumm hayirli haberler ver bize InsAllah dikkat et tabi en iyisi yat bosveeer ohhValla idare ediyorm canm surekli yatmak gerekmiyor 3gun dikkat et dedi ama ben ogrenene kadar edicemyatiyorm arada kalkiyorm yuruyorm bidaha yatiyorm ne olcak 8 gun kaldi 8gun nasl yatarim daha bilmiyorm
BiliyürümmmmmmO zaman bacimm yapman gerekeni biliyürsüünn
Insallah canmm dua edin lutfenHadi kuzumm hayirli haberler ver bize InsAllah dikkat et tabi en iyisi yat bosveeer ohh
Yapinn kizceler yapinn yakisir benim bacilarima
Kiz her yerim buyudu sadece ora degil
Her zaman dualarimdasin CanimmInsallah canmm dua edin lutfenyatiyorm herkese cok kosturdum zamaninda artk yatma sirasi bende
Baksinlar aman bende benm gibi insna bakarm utancimdan su bile isteyemiyormHer zaman dualarimdasin Canimmaynen valla onlar baksin artik Sana ohh
Yapacak bişey yok bacım bir kaç beden büyük giyersin olur biterrrrrrrrKiz her yerim buyudu sadece ora degil
Iste kiz iste ne utaniyürsüünnBaksinlar aman bende benm gibi insna bakarm utancimdan su bile isteyemiyorm
Yillardir 38 im 40 i bile goze alamiyoruumYapacak bişey yok bacım bir kaç beden büyük giyersin olur biterrrrrrrr
Bek utangaç anam kız buuuuuIste kiz iste ne utaniyürsüünn
Ne bilim yavrm alısık degilimkiIste kiz iste ne utaniyürsüünn
Bebislerin icin utanma iste bosver getirsinler ellerine mi yapisacahhNe bilim yavrm alısık degilimki
Evet malesef bacim hep boyleymBek utangaç anam kız buuuuu
Kavustunn emojileree leeEmojilerle.derdimi anlatabülüyorummmm
Eki Görüntüle 2292153 bakınnnnnn kaktüsümeeeeEmojilerle.derdimi anlatabülüyorummmm
Oyle dusunuyorm istiyorm napiyim kuzumBebislerin icin utanma iste bosver getirsinler ellerine mi yapisacahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?