- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Sorunlarimiz eşimin ılk evliligindn olan çocuğu daha dogruus cocukta degil cocugun annesi ve annesinin kocasi.Sorunlarınız ne tip şeyler?
Iyi de onlar hep hayatınızda olacak ve bunu bilerek evlendiniz. Değiştirebileceğiniz bi durum değil ki bu, en fazla muhattap olmazsınız sizin için önemli olsn çocuk sonuçta anne baba değil. Eşiniz halletsin bi sorun olduğunda.Sorunlarimiz eşimin ılk evliligindn olan çocuğu daha dogruus cocukta degil cocugun annesi ve annesinin kocasi.
Zaten esim hallediyor kadının eşi ile ..ben muhatap olmuyorum artik.evet bilerek evlendim tabi ki ama pişmanı.eşimden yana sikinti yok ama ben yinede kafama takiyorum ve surekli huzurum kaçıyorIyi de onlar hep hayatınızda olacak ve bunu bilerek evlendiniz. Değiştirebileceğiniz bi durum değil ki bu, en fazla muhattap olmazsınız sizin için önemli olsn çocuk sonuçta anne baba değil. Eşiniz halletsin bi sorun olduğunda.
Mesela cocukl grip olmuştu yani bize gelmeden grip oldu ama adam eşimi arayip yok cocuk sizden gelince hastalandı demis. Biz eşimle cocuk bizdeyken hareketlerimize dikkat ederiz ama cocuk iste kim bilir ne anlattiysa adam yine eşime cocugun yaninda hareketlerinize dikkat edin dediYani tamam da ne gibi sorun cikartiyorlar size onu anlayamadim biraz bahsederseniz
Nasil yaniDoğru karar almissin
Bilerek evlendim ama bazen cok ağır geliyor hersey ailem ile de siknyi yaşıyorum bazen kaçıp giymek istyrm artikBilerek evlenmedeniz mi
Eşimi seviyorum ama üstesinden gelemiyorum artik..gecen aksam eşimle tv pc telefon ne varsa kapattık hersyi sadece baş başa kalıp oturduk biraz sohbet ettik bana dediği bak ben senin icin neler yapıyorum ama sen hep bi huzur kaçıracak bişey buluyorsun bi evliliğine evine odaklanamadin diyor... Ailem daha doğrusu annem bazen hic anlasamiyrouzEsinizi seviyorsaniz üstesinden gelemeyeceginiz bi durum yok ortada..ama bence pismansaniz yeterince sevmemissiniz sanki..mantiginizla hareket etmissiniz de simdi pisman olmussunuz gibi geldi..
Kendi ailenizle ne sorunlariniz var?
Eşimi seviyorum ama üstesinden gelemiyorum artik..gecen aksam eşimle tv pc telefon ne varsa kapattık hersyi sadece baş başa kalıp oturduk biraz sohbet ettik bana dediği bak ben senin icin neler yapıyorum ama sen hep bi huzur kaçıracak bişey buluyorsun bi evliliğine evine odaklanamadin diyor... Ailem daha doğrusu annem bazen hic anlasamiyrouz
Evlilikten beklentim bu değildi benim yada ben bu evliliği kaldiramiyorum.esimlede konusucam aksam ne düşünüyorsam soylucem ..annemle sorunumu evliliğine yansitmiyorum gercektenAnnenizle anlasamiyorsaniz bunu evliliginize yansitmaniz olmamis..bilmiyorum ama anlattiklarinizda kacip gidecek bi sey göremedim..bu yapbozun önemli bi parcasi eksik
Bu kararın içinNasil yani
Ozur dileyerek bir sey soracagim ona gore yorum yapicam cunku. Once sunuda belirteyim benim esimde ikinci evliligini yapti benimle ve ilk esinden 12 yasinda bir oglu var. Soruma gelecek olursak eger ki sizin esinizin ve cocugunun yasi kac acaba?Evlilikten beklentim bu değildi benim yada ben bu evliliği kaldiramiyorum.esimlede konusucam aksam ne düşünüyorsam soylucem ..annemle sorunumu evliliğine yansitmiyorum gercekten
Cocuk 8 olacak esim 33 oldu bende 24 .sizin ılk evliliğimiz miOzur dileyerek bir sey soracagim ona gore yorum yapicam cunku. Once sunuda belirteyim benim esimde ikinci evliligini yapti benimle ve ilk esinden 12 yasinda bir oglu var. Soruma gelecek olursak eger ki sizin esinizin ve cocugunun yasi kac acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?