hayatm ve dusunceleim

Evlilikten beklentim bu değildi benim yada ben bu evliliği kaldiramiyorum.esimlede konusucam aksam ne düşünüyorsam soylucem ..annemle sorunumu evliliğine yansitmiyorum gercekten

Iyi de ne beklediniz ki anlamadim..adamin bi gecmis yasantisi var,ve bunlar illa skinti olacakti yani..

Gercekten esinize asik olsaniz bunlari gözünüz görmezdi..neyse konusun bakalim,ne diyecek

Cocuk 8 olacak esim 33 oldu bende 24 .sizin ılk evliliğimiz mi
Evet tatlim benimde ilk evliligim ama esimin ikinci. Sen eger esini sevip sayiyorsan asiksan sana tavsiyem sudur. Iki adamin arasinda ki diyalog sana nuksetmedigi surece araya girme kafana da takma kendi huzurunu kendin kacirirsin boyle yaparak. Hem ise arti yonunden bak esin onun esiyle gorusuyor kadinla degil

Iyi de ne beklediniz ki anlamadim..adamin bi gecmis yasantisi var,ve bunlar illa skinti olacakti yani..

Gercekten esinize asik olsaniz bunlari gözünüz görmezdi..neyse konusun bakalim,ne diyecek
Bilmiyorum belkide haklısınız cunku artik tartistigimizda cekip giymek istyrm
Diyecgi şeyi tahmin ediyrm ben bişey yapmiyrm sen kafanda kuruyorsun diyevek

zaten kadınla konuşmasına musade etmezdim

zaten kadınla konuşmasına musade etmezdim
Bazi noktalarda mecbur ama konusmasi gerekirse cok fazla mudahale etmemelisin cunku elinden bir sey gelmez o onun cocugunun annesi nihayetinde. Ayrica soyle dusun bu cocuk ilerde askere gidecek evlilik olacak universiteden mezun olacak belkide cok cok cok baska seyler olacak ve mecburen bir arada olmak durumunda olacaginiz durumlar yasanacak. Iste bu yuzden biraz daha anlayisli ve empati kurarak yaklasmalisin.

Çocugu seviyor Musunuz? Dürüstçe cevap verin lütfen kimse sizi tanımıyor icinizdekileri dökün.

Bende eşimin ikinci hanimiyim esim benden büyük onunda bir kizi var 11 yaşlarında ve ailemle anlasamıyorum. Sizi anlayabiliyorum ama sebebi ne cocuk ne annen ne esin ne evliliğin. Benim fikrim en azından.

En dürüst sekilde cevap veriyim o zman evet çocuğu seviyorum... Peki sorun ne sizce

Gün içinde ne yapıyorsunuz ugrasacaginiz birseyler var mi? Bu bi bosluk duygusu olabilir mi acaba diye dedim. Kafadan konuşmuyorum bunu bi psikolg arkadasimdan duymuştum.

24 yaşında kadınsınız
Durumu bilerek evlilik yapmışsınız
Normal şartlarda bile evlilik zorken böyle bir evliliği göze alacak cesareti bulmuşsunuz
Yapacak hiçbir şey yok
Eşinizin evladı o'nun sorumluluğu
Sizden beklenen tek şey çocuğa güleryüz ve anlayış göstermeniz
Gerisi sizi ilgilendirmez

Bence sorun ne biliyormusunuz, boşanmış ve çocuklu bir erkeğin sorumluluğunu alacak bir yaşta ve olgunlukta evlenmemişsiniz. Size ağır geliyor her şey, ailevi sorunlarınız da tuz biber olmuş.

Gün içinde ne yapıyorsunuz ugrasacaginiz birseyler var mi? Bu bi bosluk duygusu olabilir mi acaba diye dedim. Kafadan konuşmuyorum bunu bi psikolg arkadasimdan duymuştum.
Gun iciinde bosum evdeyim yani sabah kalkip eşimi yolcu ediyorum temizlik yemek oglene kaar bitiyor sonra bosum ınanin sirf can sıkıntısından her gun ev iliyorum bazen bi

Bence sorun ne biliyormusunuz, boşanmış ve çocuklu bir erkeğin sorumluluğunu alacak bir yaşta ve olgunlukta evlenmemişsiniz. Size ağır geliyor her şey, ailevi sorunlarınız da tuz biber olmuş.
Aslinda evet tam dediğiniz gibi sanırım bazen cok nunaliyorum

Siz sikinti yaşadınız mi

Canim eşimle yaşamıyorum çünkü gerçekten anlayışlı vir eşim var. Ama hani sende demişsin sürekli birseyler cikartiyorsun diyor esim diye. Ayni bende öyle sürekli kafaya takacak birseyler bulabiliyorum. Vw bu gerçekten inanılmaz kötü bir duygu seni cok iyi anlıyorum

Eşimle yaşamıyorum derken ayrıldınız mi .... Bende cok takiyorum kafama siz mi görüşüyorsunuz karşı tarafla eşiniz mi

Canim yasamiyorum derken sorun yasamiyorum anlaminda :)

Allaha Şükür :) kafsi taraf derken kim diger insanlarla mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…