- 21 Nisan 2011
- 976
- 1.864
- 113
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Evlilikten beklentim bu değildi benim yada ben bu evliliği kaldiramiyorum.esimlede konusucam aksam ne düşünüyorsam soylucem ..annemle sorunumu evliliğine yansitmiyorum gercekten
Evet tatlim benimde ilk evliligim ama esimin ikinci. Sen eger esini sevip sayiyorsan asiksan sana tavsiyem sudur. Iki adamin arasinda ki diyalog sana nuksetmedigi surece araya girme kafana da takma kendi huzurunu kendin kacirirsin boyle yaparak. Hem ise arti yonunden bak esin onun esiyle gorusuyor kadinla degilCocuk 8 olacak esim 33 oldu bende 24 .sizin ılk evliliğimiz mi
Bilmiyorum belkide haklısınız cunku artik tartistigimizda cekip giymek istyrmIyi de ne beklediniz ki anlamadim..adamin bi gecmis yasantisi var,ve bunlar illa skinti olacakti yani..
Gercekten esinize asik olsaniz bunlari gözünüz görmezdi..neyse konusun bakalim,ne diyecek
Pasif degil cok cok ıyi niyetli ben ona bak burda kurnazlık yapmaya çalışıyorlar diyorum anlatoyrm harbiden öyleymiş diyor..Ya senin esin biraz pasif galiba adam ne hakla senin esine kendi çocugu hakkinda direktifler veriyor ben buna takildim
zaten kadınla konuşmasına musade etmezdimEvet tatlim benimde ilk evliligim ama esimin ikinci. Sen eger esini sevip sayiyorsan asiksan sana tavsiyem sudur. Iki adamin arasinda ki diyalog sana nuksetmedigi surece araya girme kafana da takma kendi huzurunu kendin kacirirsin boyle yaparak. Hem ise arti yonunden bak esin onun esiyle gorusuyor kadinla degil
Bazi noktalarda mecbur ama konusmasi gerekirse cok fazla mudahale etmemelisin cunku elinden bir sey gelmez o onun cocugunun annesi nihayetinde. Ayrica soyle dusun bu cocuk ilerde askere gidecek evlilik olacak universiteden mezun olacak belkide cok cok cok baska seyler olacak ve mecburen bir arada olmak durumunda olacaginiz durumlar yasanacak. Iste bu yuzden biraz daha anlayisli ve empati kurarak yaklasmalisin.zaten kadınla konuşmasına musade etmezdim
En dürüst sekilde cevap veriyim o zman evet çocuğu seviyorum... Peki sorun ne sizceÇocugu seviyor Musunuz? Dürüstçe cevap verin lütfen kimse sizi tanımıyor icinizdekileri dökün.
Bende eşimin ikinci hanimiyim esim benden büyük onunda bir kizi var 11 yaşlarında ve ailemle anlasamıyorum. Sizi anlayabiliyorum ama sebebi ne cocuk ne annen ne esin ne evliliğin. Benim fikrim en azından.
Gun iciinde bosum evdeyim yani sabah kalkip eşimi yolcu ediyorum temizlik yemek oglene kaar bitiyor sonra bosum ınanin sirf can sıkıntısından her gun ev iliyorum bazen biGün içinde ne yapıyorsunuz ugrasacaginiz birseyler var mi? Bu bi bosluk duygusu olabilir mi acaba diye dedim. Kafadan konuşmuyorum bunu bi psikolg arkadasimdan duymuştum.
Gün içinde ne yapıyorsunuz ugrasacaginiz birseyler var mi? Bu bi bosluk duygusu olabilir mi acaba diye dedim. Kafadan konuşmuyorum bunu bi psikolg arkadasimdan duymuştum.
Aslinda evet tam dediğiniz gibi sanırım bazen cok nunaliyorumBence sorun ne biliyormusunuz, boşanmış ve çocuklu bir erkeğin sorumluluğunu alacak bir yaşta ve olgunlukta evlenmemişsiniz. Size ağır geliyor her şey, ailevi sorunlarınız da tuz biber olmuş.
Siz sikinti yaşadınız miÇocugu seviyor Musunuz? Dürüstçe cevap verin lütfen kimse sizi tanımıyor icinizdekileri dökün.
Bende eşimin ikinci hanimiyim esim benden büyük onunda bir kizi var 11 yaşlarında ve ailemle anlasamıyorum. Sizi anlayabiliyorum ama sebebi ne cocuk ne annen ne esin ne evliliğin. Benim fikrim en azından.
Eşimle yaşamıyorum derken ayrıldınız mi .... Bende cok takiyorum kafama siz mi görüşüyorsunuz karşı tarafla eşiniz miCanim eşimle yaşamıyorum çünkü gerçekten anlayışlı vir eşim var. Ama hani sende demişsin sürekli birseyler cikartiyorsun diyor esim diye. Ayni bende öyle sürekli kafaya takacak birseyler bulabiliyorum. Vw bu gerçekten inanılmaz kötü bir duygu seni cok iyi anlıyorum
Aman allah korusun yasamayinda:)) karşı tarafla iletisimizin nasilCanim yasamiyorum derken sorun yasamiyorum anlaminda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?