- Konu Sahibi terriblegirll
2007 kış aylarında geldim istanbula... 2008dede şuanki iş yerime girdim. benim aşkım eğitmen hastanemizde. işe yeni girmişim eğitimlere katılıyorum. eğitim odasından biri girdi. Allahım okadar tatlı ki işte dedim yaaa hayatımın erkeği bu dedim:) eğitimin öğleden sonra ki kısmını o verdi ve çok eğlenceli bi eğitimdi bu:) sonra birbirimize hastane içinde mail atmaya başladık... yemeğe giderken hergün arardı beni:) işim olmamasına rağmen sırf beni bekliyecekmi diye geç giderdim yemeğe o da beni beklerdi:):) yemekhane yolunda onu beklerdim heyecandan çıldırırdım tabi:) kokumu çok beğenirdi... yanıma gelip kokumu aldığında ki anını size anlatam:) ilk zamanlar ben iki sene önce evlenemem, ailemle tanıştıramam filan derdi hep:):) ama biz 5aylıkken nişanı yaptık:):) ve şükürler olsun ki çok mutluyuz:) Allahım herkese benim aşkım gibi mükemmel bi erkek versin arkadaşlar... mayıs gibi düğünümüz var:) bugün ayın 11'i.beraberliğimizin tam 6ay 26. günü:):):) çok seviyorum canım kocamı iyiki var oooo:):):):)hihoyyyt