Hayatta aci ve mutluluğu bir arada yasamak

Nişan zaten aile arasında olacakmış, düğün yerine nikah yaparsınız, eğer sizin için uygunsa düğün yapıp Kur'an okutursunuz. Kına da aynı şekilde şart değil, evde ya da küçük bi yerde yapabilirsiniz. Kına yakıldıktan sonra oynamak yerine yine babanız için Kur'an okunabilir.

Iyi aksamlar ,
Evde kalamiyorum cunku bizim oturdugumuz yer tenha bi yer evde tek kalmama ablamlarin gonlu razi olmuyor kimin ne yapacağı belli değil. Babam yasasaydi oda istemiyordu evde tek kalmami hastanede yatis verdiklerinde falan. Aslinda acele etmiyorum beni yanlis anlamayın. Bu aciyi aile bireylerimden cok ben yasadim ve bu cok agirdi babamin son 1 haftasi cok kötüydü piskolojim bozuktu cok. Dedigim gbi nisani abartili bisey yapmayacagim için babamin 40indn sonra yapmakta sakinca gormuyorum dugun u de benim ailemde onun ailesi de kasimda istiyor. Ama iste hep maddiyat masraf allaha sukur çalışıyorum oda calisiyor bende ablamin evinde rahat edemediğim icin kendi duzenimi.kurmak istiyorum karsimdakinden eminim en azindan

Ne diyecegimi bilemedim çok acı birşey ama illaki olsun istiyorsanız bence sade bir nikah olabilir yada bir yıl erteleyin derim bence en munasibi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…