HAYATTA EN ÇOK OLMASINI İSTEDİNİZ ŞEY NEDİR

eşimle son nefesimize kadar mutluluğumuz daim olsun istiyorum
hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum
bir de hayırlı bir iş istiyorum

Ohooo bitmez istekler.
Aşkımız hiç bitmesin istiyorum
Paramızda bitmesin harcadıkça artsın istiyorum
3+1 deniz manzaralı güvenlikli 170 mkare evim olsun istiyorum
İkiz çocuk istiyorum ama şuan değil bir de bu çocuklar kolay büyüyebilen uslu masrafsız çocuklar olsun istiyorum
Barış istiyorum ağlayan kadın ve bebekler görmek istemiyorum!
Trafik kazaları olmasın istiyorum
Tatiller ücretsiz olsun istiyorum
Bir de öğrenci kredisi geri ödenmesin istiyorum

Annemin iyileşmesini istiyorum.
Caneri geri istiyorum.
Arkadaşlarımın doğru düzgün benim gibi insanlar olmasını istiyorum.
Mesleğimde en güzel yerlere gelmek istiyorum çünkü çok seviyorum.
Her şeyden önce de sahip olduklarıma şükrediyorum.

hayırlı bi eş vatanıma miletime hayırlı faydalı evlatlar
kimseye muhtac olmayacağım hayat istyorum fazlasında gözüm yok

Beni çok seven, benim çok sevdiğim bir eşim olsun.. Deniz kenarı güzel bir evde sağlıkla mutlulukla kısmetimde varsa çocuklarımızla yaşayalım.. Eşim çok zengin olsun ki ben minimumda çalışayım..

(Eleştirmeyin hayal kuruyorum :). )

Esimi istiyodum onuda aldim :)) cok sukur..simdi ise sevgimizin omur boyu daim olmasini istiyorum..almakla is bitmiyoki :))

Önce bol bol sağlık istiyorum.
Sonra huzur.
Sonra hayat arkadaşımla biraz yalnızlık.
Sonra borcum olmasın istiyorum mesela.
Sonra çalışmamak.
Evimde eşime yemekler, sofralar hazırlayıp onu kapıda karşılamak.
Kısacası sağlık olsun maddi sıkıntım olmasın huzurumuz eksilmesin istiyorum :)

Melegim gelsin istiyorum su 1 hafta cabuk gecsin transferim olsun melegim bana tutunsun ve hayirlisiyla mutlu haberi aliyim istiyorummmmm. Melegimi istiyorummmm..

Bebegimin kreşe gidecek kadar büyümesini istiyorum.
10 kilo vermek istiyorum
Maddi ve kariyer olarak da eşim ve kendim için beklentilerim var

Bi oglumun olmasi ve onu buyuturken annemle babamin onu gormeleri.. allah onlara uzun omur versin insallahta benim cocugumuda gorsunler hayirlisiyla.. evliligiminde huzurlu mutlu sevgisi azalmadan gecmesi tabikii..ve en onemlisi allah nasip ederde bi evladim olursa onu en iyi sekilde yetistirmek.. hayirli evlat olur insallah...

Meraba kızlar..benim hayyatta.en cok istedigim şey annem ve babamin yakininda olmak..ben onlardan uzak yurtdışında yaşıyorum...ençok istedigim şey de bu....peki ya sizlerin????
Seninke ayni dileklerdeyim tatlim benim de en cok istediğim sey esimi ikna edip annemin babamin yaninda kendi memleketimde onlarla birlikte yaşamak ahhh ahhh kimbilir belki birgün...

Herkesin mutlu olacağı bir dünya isterdim ama mümkün değil .

Hafızamdan kötü anılarımın silinmesini istiyorum.
Bir de Hümacık sağlıkla doğsun istiyorum. Eşimle sağsalim buralardan gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…