HAYATTA EN ÇOK OLMASINI İSTEDİNİZ ŞEY NEDİR

Onlar benim ailem dediğim kan bağı taşıdığım ya da taşımadığım herkesle sağlık,huzur ve umutla yaşarken dünyada her temiz kalpli insanında benim kadar mutlu olduğunu bilmek isterim :))

Kaybettigim iki bebegimin acisini biraz olsun hafifletecek , saglikli omurlu eli ayagi duzgun bir bebegimin olmasi..

Ailemin hastalik gecirmemesi, kotu insanlardan uzak kalabilmek, cocuklarimin iyi evlilikler yapmasi, bir de esimin beni sevmesi, hayata dair. Olum otesinde ise Allah'in rizasi.

önce sağlık, sonra çok param olsun, hayatımın içine s.ç.nları paramla döveyim.

Meraba kızlar..benim hayyatta.en cok istedigim şey annem ve babamin yakininda olmak..ben onlardan uzak yurtdışında yaşıyorum...ençok istedigim şey de bu....peki ya sizlerin????
Aynennn benimde encok istedigim bu bende Yurtdisindayim ama ailem cok uzagimda vatanimi cokkk özlüyorum(

Allah uzun omurler verir insallah ki. 90 yasima bile gelsem esimle cocuklarimla el ele diz dize saygi sevgi icinde olmak istiyorum. Dusunsenize yol tin tin bastonlarla el ele yuruyorsunuz esinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…