- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Yarenannesi
-
ben de...Babamın ölmemiş olmasını isterdim mümkün olsa kalan ömrümü onunla paylaşmak isterdim, bir kere olsun oğlumu görsün isterdim birlikte tek kare fotoğrafları olsun isterdim
Ya üzme kendini en garanti istek senin ki canım çalışınca nir şekilde mezun olunuyor :)mezun olmak istiyorum
Ne kadarda benim ki gibi istekler :) aynısı aynıdıEşimle ailemle sağlıklı mutlu ömürler istiyorum, bebeğimiz olsun istiyorum, devlet memuru olmak istiyorum, çok güzel bir şehirde yaşamak istiyorum, son olarak en çok istediğim şey hakedenin hakettiğini bulmasını istiyorum...
Bende Almanyadayim Almanyanın neresindesinizAlmanyadayim cnm
Bende istiyorum ama dönmüyor. .buraya cok alışmış...sizdemi Almanya dasınizSeninke ayni dileklerdeyim tatlim benim de en cok istediğim sey esimi ikna edip annemin babamin yaninda kendi memleketimde onlarla birlikte yaşamak ahhh ahhh kimbilir belki birgün...
Yok tatlim ben turkiyedeyim ama ailemle 16saatlik mesafe var yani canim ne zaman isterse bir anda gidip gelemiyorum maalesef offff offffffNe kadarda benim ki gibi istekler :) aynısı aynıdı
Insallah tatlim insallah Allah kalbimize gore versinBeni anlatmissin..insallah...
Yok tatlim ben turkiyedeyim ama ailemle aramda 16 saatlik mesafe var oyle canimin istedigi her an kolaylikla ailemi göremiyorum maalesefBende istiyorum ama dönmüyor. .buraya cok alışmış...sizdemi Almanya dasıniz
Hannover cnm sen nerede kaliyorsunBende Almanyadayim Almanyanın neresindesiniz
Bende Türkiyedeyim ve ailemle 18-20 saat varYok tatlim ben turkiyedeyim ama ailemle 16saatlik mesafe var yani canim ne zaman isterse bir anda gidip gelemiyorum maalesef offff offffff
Stuttgart tarafinda...gingendeHannover cnm sen nerede kaliyorsun
Gitmiyormusunuz hiç..ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz...Bende Türkiyedeyim ve ailemle 18-20 saat var
Yaaa okul cikislarinda anneme ugrayip bi kahve icmeyi hafta sonlari anne kahvaltiya geliyorum demeyi hadi anne carsida dolasalim demeyi kizkardesimi yigenimi babami o kadar cok ozluyorummki acaba bi gün bun, ari yapabilecekmiyjz arkadasimBende Türkiyedeyim ve ailemle 18-20 saat var
Hem desene sen de bendensinBende Türkiyedeyim ve ailemle 18-20 saat var
Aynen canımHem desene sen de bendensin
Yani 10 aydır hiç gitmedim ama bayramda filan başka yerde gördüm onları özelde çalışıyorum izin tatil filan cık yaniGitmiyormusunuz hiç..ne kadar sıklıkla gidiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?