olmaKızlar ben her konuda olabildiğince saf dürüst olduğum için kaybediyorum kendim olduğum için bu hayatta hep yalaka yapmacık kötü niyetli mi olmak lazım böyle mi kazanılır hayat anlamıyorum nefret ediyorum böyle insanlardan da iş olsun ask olsun ben asla öyle olamıyorum kötü yalaka kendini beğenmiş bu yüzdende de kaybediyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda o kadar çok doldum ki artık onlar gibi olamıyorum olmak da istemiyorum zaten
Anlamadım demek istediginiziAy çok dürüstüm, ay çok safım, ay çok iyi niyetlyim..
Ben kendimi övmek için söylemedim tabi ki eleştirebilirsiniz zaten kendimle özelleştiri yapmasam buraya konu da acmazdım zaten sosyal ortamlara çok girebilen birisi değilimdir biraz içime kapanigim ve çok duygusalim belkide bundan kaybediyorumdur
Hayır insanların uzulmelerini istemiyorum dürüst saf olduğum doğrudur kimseye hayır diyemiyorum kimse gibi kendi çıkarlarım için uğraşmıyorum da zaten bu durum da kötü niyetli de olmuyorum sosyal değilim diye..
Nasıl anlatıyım peki size derdimi demek istediğimi bEkim burda ne amacım olabilir ki yalan söyleyeyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?