• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatta hep dürüst saf iyi niyetli olmak suç mu ??

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar ben her konuda olabildiğince saf dürüst olduğum için kaybediyorum kendim olduğum için bu hayatta hep yalaka yapmacık kötü niyetli mi olmak lazım böyle mi kazanılır hayat anlamıyorum nefret ediyorum böyle insanlardan da iş olsun ask olsun ben asla öyle olamıyorum kötü yalaka kendini beğenmiş bu yüzdende de kaybediyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda o kadar çok doldum ki artık onlar gibi olamıyorum olmak da istemiyorum zaten

Durust olmamak diye bir seçenek yok bana gore.ben de durust bir insanım ve etrafımda da öyle insanlar barindiriyorum.kotu niyetli insanlardan uzak duruyorum.boyle çok mutluyum.s en de böyle yap öyle insanlarla muhatap olma

Kızlar ben her konuda olabildiğince saf dürüst olduğum için kaybediyorum kendim olduğum için bu hayatta hep yalaka yapmacık kötü niyetli mi olmak lazım böyle mi kazanılır hayat anlamıyorum nefret ediyorum böyle insanlardan da iş olsun ask olsun ben asla öyle olamıyorum kötü yalaka kendini beğenmiş bu yüzdende de kaybediyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda o kadar çok doldum ki artık onlar gibi olamıyorum olmak da istemiyorum zaten
olma
bırak kötü onlar olsun
sen olma lütfen...
öyle evet herkes bir yaştan sonra değişiyor
insanları insan olarak değil rakip olarak görüyor ama sen öyle olma boşver...

Her konuda saf ve dürüst olmanın iyi bir şey olduğunu sanmıyorum.Tabiki bahsettiğim yalaka olmak değil ama iş hayatında başarılı olmak istiyorsanız politik olmayı öğrenmeniz lazım,üzgünüm.

Haklısınız zaten ben öyle olmak istemiyorum bi kere bana yanlış geliyor içim rahat etmiyor bu dünyanın öbür tarafı da var ama bi işe bile giremiyorum bu yüzden hep kaybediyorum

Dürüst, iyi niyetli insanların kaybettiğini, dışlandığını, yalnız kaldığını size ne düşündürüyor anlamıyorum. Bir insanın kendine yaptığı en büyük kötülüğü kusurlarını bulup düzeltmek için özeleştiri yapmak yerine " ben çok iyiyim, ondan kaybediyorum" kılıfına inanmasıdır bence.

27 yıllık hayatımda hiç iyi denilen birinin iyi olduğu için dışlandığına, sevilmediğine rastlamadım. Nerede çevresi geniş biri var, hep iyi, uyumlu ve sosyal insanlar oluyor. Nerede bir kenara çekilmiş, bu "ben çok iyiyim, herkesi kendim gibi sanıyorum" edebiyatı yapan var, biraz deşince içinin kof olduğu ve tüm sorunu görülüyor, sizin için demiyorum, genel olarak izlenimim bu.

Kusura bakmayın da çevreniz boşsa, sevilmiyorsanız çok iyi olduğunuz, yapmacık olmadığınız için değil, sosyal anlamda bir sorununuz olduğu içindir. Özeleştiri candır, deneyin.

Ben kendimi övmek için söylemedim tabi ki eleştirebilirsiniz zaten kendimle özelleştiri yapmasam buraya konu da acmazdım zaten sosyal ortamlara çok girebilen birisi değilimdir biraz içime kapanigim ve çok duygusalim belkide bundan kaybediyorumdur

Ben kendimi övmek için söylemedim tabi ki eleştirebilirsiniz zaten kendimle özelleştiri yapmasam buraya konu da acmazdım zaten sosyal ortamlara çok girebilen birisi değilimdir biraz içime kapanigim ve çok duygusalim belkide bundan kaybediyorumdur

E o zaman öyle söyleyin çözüm bulunsun değil mi... Ben içine kapanığım, sosyal değilim, o yüzden insanım yok deyin yani. Bakın, sorun aslında ne kadar farklıymış. Über iyi niyetlilik değilmiş yani.

Yazdıklarınız kendinizi övmek değil, kendinizi kandırmak oluyor zaten.

Hayır insanların uzulmelerini istemiyorum dürüst saf olduğum doğrudur kimseye hayır diyemiyorum kimse gibi kendi çıkarlarım için uğraşmıyorum da zaten bu durum da kötü niyetli de olmuyorum sosyal değilim diye..

Hayır insanların uzulmelerini istemiyorum dürüst saf olduğum doğrudur kimseye hayır diyemiyorum kimse gibi kendi çıkarlarım için uğraşmıyorum da zaten bu durum da kötü niyetli de olmuyorum sosyal değilim diye..

Üzgünüm ama ben de bu söylemleri samimi bulmuyorum. Ne kaybediyorsam dürüstlüğümden kaybediyorum, en kötü özelliğim herkese güvenmek veya hayır diyememek falan filan.
Kötü niyetli insanlar da kötü niyetliyim demiyorlar. Veya gerçekten saf biri ben safım demez vb...

Nasıl anlatıyım peki size derdimi demek istediğimi

Back
X