- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Utanmış adamdan, saklamış bir güzel ama, şimdi ondan hamile. Bu nasıl bir iş düşünsene Bonney?Niye utanıyorsunuz güzelim adamdan, nesi ezik anlamadım. Ona karşı bu kadar acımasız olacaktiniz madem, bebeği aldırıp ayrılmanız en iyisi olurdu. Aldırmak istemiyorum diyorsanız şimdilik doğuracaksiniz, sonra da hâlâ cânım adama isinamadiysaniz ayrilacaksiniz.
Ya bırak kardeşim Allah aşkına. Şu yazdıklarından kimse onun ahlak bekçiliğini yapmazdı. Aklı sıra peşin peşin yazıp milletin ağzını bağlayacak hasbam. Biz burda sadece çocugunun babasına ve aynı zamanda kocası olan adama söyledikleri laflar için onu uyarırız. Bize ne kim kiminle yatmış da çocuk yapmış. ben burda bunları eleştiren kadın da görmedim. Bu forumun üyeleri bu konuda çok bilinçli çünkü. Hanımefendi kendi çevresiyle karıştırıyor burayı.Varmayin kadinin ustune, giris ve sonuc cjmleleri cok da haksiz degil, zaten psikolojisi yerinde degil uzerine bir de eleştiri okumak istememesi dogal degil mi? Yaşı da cok buyuk degil ayrica. Neyse...
Oncelikle iyi ya da kotu demek bize dusmez, hayat sizin hayatiniz. Ancak ben olsaydim kalibinda cunleler kurabiliriz, uzaktan ahkam kesmek yahut bekara koca bosamak kolay diyebilirim.
Omur boyu donemeyecegin bir yola girmissin, cocuk baskasina emanet edilmez, baska topraga dikilmez, sahiplendirilmez. Oncelikle ona sahip olmak istediginden, omur boyu sorumluluklarini alabileceginden emin misin? Bundan sonra birinciligin olacak birey cocugun. Sen degilsin.
Diger konuya gelince, sevgi zamanla oluşuyor, maddi durumlar bozuk degilse idare edersiniz. Bebekle sana en buyuk yardimcin esin olacaktir.
Yalniz gereken onemi vermezsen, yanindaki senden usanirsa, bebeginle bas basa kalirsin. Gerceklestiremedigim seyler icin kendini ya da esini ya da bebeni suclar , herkesi mutsuz edersin.
En dogru karar alınmış karardir.
Bu cümlene imzamı atarım. Şu durumda bu çocugu evlenmeden doğursaydı, ya da aldırsaydı daha iyiydi. Başkalarının haytını karartmaya ne hakkı var?Senin durumun
Siz beni yargılamadan, ahkam kesmeden önce
durun ben sizi bir yargılayıp, aşağılayayım olmuş.
Sevmediğin, utandığın, ezik olarak tabir ettiğin bir
adama tutunacak kadar acizmişsin demek ki.
Ben yazdıklarından bu sonucu çıkarıyorum.
Biriniz birinizden utanacaksa bence o eşin olmalı.
Kpss 20 gün var , gireceğim ama çalışmam gereken zamanlarda düğün hazırlıkları olduğu için hiçbişey yapamadım.. Giripte 80-90 almayı beklemiyorum...Olduğu kadar.. Yaş farkı yok üniversiteye geç girmiş sadece..kpss ne oldu? eşiniz 2. sınıfta okuduğuna göre yaş farkınız epey var??kim bakıyor peki eve,eşiniz henüz okuduğuna göre?
doğum yaptınız ,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,hayatınız bitmedi ki..kpss haırlanıp veya başka iş bulup çalışabilrsiniz..
aileler ne güzel destek olmuş size,bundan sonra da oalcaklardır belli ki..
şimdiye kadarki planlarınız tutmamış olabilir,hayat bu ne getireceğine göre şekilleniyoruz.siz de gelecek planlarınızı şu anki şartlara göre yapın..hep geçmişi düşünerek mutlu olamazsınız.
basligida unutmayin canim insanin basina hersey gelebilir su hayatta..ayiplamayin yani diye uyari da var orda..ama ben son paragrafa takildim.ayiplamayin sizinde basiniza gelebilir dese anlarim ama yakinlarimiza laf gelince dogru bulmadim.orasi sizi ilgilendirmez..Ifadeleriniz çok itici. Ilk ve son paragraf çok gereksiz olmuş.
Evlenmissiniz çocuk için. Eğer tek başıma bakarım, yeniden hayatımı kurarım diyorsanız ayrılın. Herkes yoluna baksın.
Saygı duymadığınız, sevmediğiniz , tanistirmaktan bile utandiginiz kocanız hayatınızda olmasa eksiginiz olmaz. Yazık , en azından o da hayat kurar kendine,sizde.
Bu kadar eziklediginiz kişiye davranışlarıniz da çok kiricidir belkide.
Böyle bir yuvada sağlıklı bebek buyuyemez
olabilir ,hemen işe başlamanızı gerektiren bir durum yok zaten..bebeğiniz yeni zaten,anneliğin tadına varmaya çalışın..önümüzdeki sene için çalışır kazanırsınız.Kpss 20 gün var , gireceğim ama çalışmam gereken zamanlarda düğün hazırlıkları olduğu için hiçbişey yapamadım.. Giripte 80-90 almayı beklemiyorum...Olduğu kadar.. Yaş farkı yok üniversiteye geç girmiş sadece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?