Hayatta herşey gelebilirmiş başına insanın

Adamdan hoslanma, okuduğu bölümü 2. Sınıf olarak gor,adamı beğenme aşağıla hor gor,o beğenmediğin adamla korunmasız bir şekilde ilişkiye gir ve kucumsedigin adamdan hamile kal ve yine kucumsedigin insanla evlen SONRA BEN MUTSUZUM??? Şaka gibi bazı insanlar !!!

Utanmış adamdan, saklamış bir güzel ama, şimdi ondan hamile. Bu nasıl bir iş düşünsene Bonney?

Tam kürtaj olmamak çok iyi bi karar vermişsin diyecektim ki son cümle beni sizden tamamen itti. Senin yaptığın hata olabilir ama bunu bu tip cümleler kurarak farklı konuma getirmen çok gereksiz.bunu kızımız,kardeşimiz kim yaparsa yapsın hatadır bunu bu şekilde yazmana gerek yok

Ifadeleriniz çok itici. Ilk ve son paragraf çok gereksiz olmuş.

Evlenmissiniz çocuk için. Eğer tek başıma bakarım, yeniden hayatımı kurarım diyorsanız ayrılın. Herkes yoluna baksın.

Saygı duymadığınız, sevmediğiniz , tanistirmaktan bile utandiginiz kocanız hayatınızda olmasa eksiginiz olmaz. Yazık , en azından o da hayat kurar kendine,sizde.

Bu kadar eziklediginiz kişiye davranışlarıniz da çok kiricidir belkide.
Böyle bir yuvada sağlıklı bebek buyuyemez

Ya bırak kardeşim Allah aşkına. Şu yazdıklarından kimse onun ahlak bekçiliğini yapmazdı. Aklı sıra peşin peşin yazıp milletin ağzını bağlayacak hasbam. Biz burda sadece çocugunun babasına ve aynı zamanda kocası olan adama söyledikleri laflar için onu uyarırız. Bize ne kim kiminle yatmış da çocuk yapmış. ben burda bunları eleştiren kadın da görmedim. Bu forumun üyeleri bu konuda çok bilinçli çünkü. Hanımefendi kendi çevresiyle karıştırıyor burayı.

Birde başka bir ilişkiniz varken mi bunları yaşadınız ?

Bekar bir adamdan sevişmeniz sonucu (nasıl bir sevişme merak etmedim değil, abuk subuk ama sonuç pozitif) hamile kalmanız harici bence herşey ofsayt canım. Hani sen oraya takılacağımızı sanmışsın ama bence senin kocanı ve çocuğunun babasını ezikleyip büzüklemenden daha vahim değil. Ayrıca adamı başkasıyla aldatmak gibi birşey başka adamı düşünmek.

Arkadaşlık mı, aşk mı, sevgi mi, cinsel çekim mi çözemediğin kavramlar yerine önüne bak artık, bak site çok severek evlenen kadınların çöplüğe dönmüş hayatları ile ilgili konularla dolu. Sevgi, aşk bilmem ne gelip geçiyor, başka bir adamı düşüneceğine kocana değer verip, sevmeyi öğren, bebeğine kanalize ol, hayatın tadını çıkar. Kocana tutkulu ve delice aşık olmak zorunda da değilsin, saygı duyman yeterli.

Bu cümlene imzamı atarım. Şu durumda bu çocugu evlenmeden doğursaydı, ya da aldırsaydı daha iyiydi. Başkalarının haytını karartmaya ne hakkı var?

Senin aklın 8 yıllık eski sevgilide kalmış

kpss ne oldu? eşiniz 2. sınıfta okuduğuna göre yaş farkınız epey var??kim bakıyor peki eve,eşiniz henüz okuduğuna göre?
doğum yaptınız ,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin,hayatınız bitmedi ki..kpss haırlanıp veya başka iş bulup çalışabilrsiniz..
aileler ne güzel destek olmuş size,bundan sonra da oalcaklardır belli ki..
şimdiye kadarki planlarınız tutmamış olabilir,hayat bu ne getireceğine göre şekilleniyoruz.siz de gelecek planlarınızı şu anki şartlara göre yapın..hep geçmişi düşünerek mutlu olamazsınız.

Bak bak laflara bak. Tepki alcam korkusuyla bir de bizi tehdit ediyor. Kendin de biliyorsun bal gibi yanlış yaptığını. Adamı ezikle ezikle, ondan sonra hamile kal. O da yetmesin, adamla evlen, sana gül gibi baksın ama mutlu olma, aklın başkasında kalsın. Ne güzel işmiş bu.

Farzetki esin bu yazdiklarini okudu. Nasil kirilacagini üzülecegini senden ne kadar nefret edecegini düsün biraz. Seni sevmis deger vermis el ustunde tutmus, yari yolda birakmamis. Sanada cocugunada sahip cikmis.

Sekiz yil ask yasadigin adam seni gerrcekten candan gonulden sevse birakmazdi. Unut artik onu. Vazgec. Sil at gonlunden. Kocani sevmeye calis. Yuvana esine cocuguna baglanmaya calis.

Kpss 20 gün var , gireceğim ama çalışmam gereken zamanlarda düğün hazırlıkları olduğu için hiçbişey yapamadım.. Giripte 80-90 almayı beklemiyorum...Olduğu kadar.. Yaş farkı yok üniversiteye geç girmiş sadece..

basligida unutmayin canim insanin basina hersey gelebilir su hayatta..ayiplamayin yani diye uyari da var orda..ama ben son paragrafa takildim.ayiplamayin sizinde basiniza gelebilir dese anlarim ama yakinlarimiza laf gelince dogru bulmadim.orasi sizi ilgilendirmez..

onumde iki secenek vardi diye kendin yazmissin. niye seni mutsuz edeni sectin? kurtaj kotu birsey, kimse yaptirmak zorunda kalmasin ama mutlu olmayan bir kadin mutlu cocuk yetistiremez. niye cocugunuza bu hayati reva goruyorsunuz, bakis acinizi degistirmek icin cabalamiyorsunuz. ben bu durumda kalsam bu kadar ezik dedigim bir adamla evlenmeyi secmezdim. esinizede buyuk haksizlik yapiyorsunuz. kimse arkasindan boyle konusan, baskasina asik, kendini sevmeyen biriyle evlenmeyi haketmez.

Kocayı mocayı geçin de...
En vurucu nokta ne biliyor musunuz?
Yapamadıkları, başaramadıkları, yaşayamadıkları her şey için bebeği suçlayacak bu kadın.
Eğer hamile kalmasaydım, kariyer yapacaktım, eğer hamile kalmasaydım 8 yıllık aşkımla barışacaktım diye diye içten içe bebeği suçlayacak. Bebeğe sevgi değil, sadece pişmanlık hissiyle yaklaşacak.
Bu çocuk da annesinin bir anlık hatası olduğunu bilmese bile hissederek büyüyecek. Büyüdüğü zaman o anneye neler edecek, orası tam muamma.

olabilir ,hemen işe başlamanızı gerektiren bir durum yok zaten..bebeğiniz yeni zaten,anneliğin tadına varmaya çalışın..önümüzdeki sene için çalışır kazanırsınız.
eşiniz de henüz okuduğuna göre evi ki,m geçindiriyor?
bu arada geçmişe odaklanmaktan vazgeçemiyorsanız lütfen yardım alın.psikolog yardımı mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…