- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Evrenden gelen bir "fazla büyüklenme" mesajı bence.Utanmış adamdan, saklamış bir güzel ama, şimdi ondan hamile. Bu nasıl bir iş düşünsene Bonney?
Ya mesela bana yaklaşan bazı kişiler oluyor. Hoşlanmıyorum heriflerden, yani bana göre değil. Bir kahve içip, yarım saat konuşabilirim. Bu kadarına tamam. Ama bu adamlarla değil sevişmek, el ele tutuşmak içimden gelmez. Çünkü istemiyorum.Evrenden gelen bir "fazla büyüklenme" mesajı bence.
Kariyerimi çocuk doğduktan sonrada yapabilirim , onu asla engel olarak görmeedim , çocuğuma karşı nefret duyacak olsam zaten başta aldırırdım..Doğduktan sonra neden sevmeyeyim ki.. İyice canavar anne gözüyle bakmışsınız yahu..Benim sıkıntım bebeğimle değil..Kocayı mocayı geçin de...
En vurucu nokta ne biliyor musunuz?
Yapamadıkları, başaramadıkları, yaşayamadıkları her şey için bebeği suçlayacak bu kadın.
Eğer hamile kalmasaydım, kariyer yapacaktım, eğer hamile kalmasaydım 8 yıllık aşkımla barışacaktım diye diye içten içe bebeği suçlayacak. Bebeğe sevgi değil, sadece pişmanlık hissiyle yaklaşacak.
Bu çocuk da annesinin bir anlık hatası olduğunu bilmese bile hissederek büyüyecek. Büyüdüğü zaman o anneye neler edecek, orası tam muamma.
E ne o zaman? Kocayla mı?Kariyerimi çocuk doğduktan sonrada yapabilirim , onu asla engel olarak görmeedim , çocuğuma karşı nefret duyacak olsam zaten başta aldırırdım..Doğduktan sonra neden sevmeyeyim ki.. İyice canavar anne gözüyle bakmışsınız yahu..Benim sıkıntım bebeğimle değil..
Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki şükredin o adam sizi kabullenmeyebilirdi sizi reklam edebilirdi ama haliniz gayet iyi tek sorun sizde asla kınamıyorum ama ne istiyosunuz ki allahtan bunu bulamayanlar var üstelik çok büyük bir hata da yapmışsınız..görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerMerhaba arkadaşlar yine bi çoğunuzun ahlak bekçiliği yapıp sürekli dini karıştırarak ahkam keseceği bi konu hakkımda bende yazmak istiyorum..bundan 3 ay önce 4/4 lük bi hayatım vardı..Üniversiteden mezun olmuştum okul uzamasına rağmen adam gibi çalışıp dönem kaybetmeden tek ders sınavında verdim kalan dersimi , mutluydum :) 8 yıllık ilişkimi unutamamak dışında kötü bişeyde yoktu hayatımda.. kpss 5 ay vardı ve ben mezun olur olmaz gece gündüz ona çalışmaya başladım..Tek stresim çözemediğim sorularımdı , 5 ayda kazanacaktım çok güzel hayallerim vardı..10 ay önce falan bi çocukla tanıştım sohbeti , herşeyi iyi geliyodu bana..Okulum şehir dışında olduğundan birlikte gidip geliyoduk çoğu zaman.. Asla aşık olmadım ona..Garip bi sevgi vardı sadece , bilmiyorum arkadaşlık duygusuyla bişeyleri karıştırdım mı , boşluğa mı düştüm bilmiyorum ama şu çocukla takılmaktan bi türlü vazgeçemedim..Ailesiyle falan tanıştım , onlarda mükemmel insanlardı .. Aramızdaki ilişkiyi net olarak bilmesemde çocuk beni seviyodu..Ben de ne görüşmeyi bıraktım ne net oldum hiç bi zaman..Bilmiyorum nette falan konuşurken herşey iyiydi yüzyüze olduğumuzda arkadaşlarımla bile tanıştırmaktan utanıyodum..İyi vakit geçirdiğim bu insanı başkalarıyla tanıştırmaktan utanıyodum..Sevmiyorum tipini , çocukluğunu , ezik hallerini..Ama onunla vakit geçirmekten hoşlanıyodum..Neyse saçma sapan bi birlikteliğin ardından hamile kaldığımı öğrendim..Adam gibi sınavımı verip mezun olmuştum ne güzel , o gün o çocukla kalıp bişeyler yaşadığım için hayatım boyunca kendimden nefret edicem..Aslında o şartlarda hamile kalmamda imkansızdı ama olabiliyomuş , önemli olan bu değil zaten..Çocuğu öğrendik birlikte , o an insan öyle şeyler düşünüyor ki o psikolojiyle..Sanki kendi başına hiç gelemezmiş gibi..Uyuyamadım , günlerce ağladım..Beni el üstünde tutan , hiçbişeyimi eksik etmeyen anneme bile yalan söyledim telefonda konuşurken..İyiyim dedim , herşey yolunda , yakında döncem..Aldırmak istedim çocuğu 6 haftalıkmış..Özel hastanede o doktorla konuşmamı unutamıyorum hala..Nasıl kıycam diyorum , 5-10 dk sürüyor hiçbişey olmaz diyor ..Hem çocuğumu aldırıp bide üstüne 650 tl vercekmişim..Şaka gibi :) Erkek arkadaşım zaten aldırmak istemedi hiç , çok istiyosan yinede yaparız ama yazık dedi hep ..Bilmiyorum aileme anlatmak sorun değildi ama bu bebek çok erkendi , hayallerimden vazgeçmek zorundaydım..Üstelik ikimizin de işi gücü yoktu ..2. sınıf sınıf öğretmenliği okuyan sevmediğim bi adamla evlencektim üstelik :) Diğer türlü de kendi evladımın canına kıycaktım..İlk seçeneği tercih ettik..Onun ailesi iyi karşıladı , iyi insanlar zaten çok güzel bi yerde çok güzel bi şekilde düğün oldu ..Şu an bebeğim 17 haftalık..O kadar olaydan sonra herkes mutlu..Bi kişi hariç "BEN" :) Her gece ölmek için dua ediyorum..Allahım neden başıma böyle bişey geldi bile diyemiyorum , benim hatam .. Sevdiğim çocuk uzakta bende semediğim bi adamla çok güzel bi evde , el bebek gül bebek yaşıyorum..Şartlar aynı olup sevdiğim adam olsaydı şu an dünyanın en mutlu kadını olurdum belkide..Napmalıyım bilmiyorum... Sabrediyorum..Allah daha kötüsünü vermesin inşallah....Siz olsanız ne yapardınız diye sormıycam bile , çünkü eminim " ben evlenmeden kimseyle birlikte olmazdım , ben yapmazdım " diycek biçoğumuz.. Siz yapmazsınız tabi ne şüphe , inşallah çocuklarınız , torunlarınız , kız kardeşlerinizde yapmaz
Bu cümlene imzamı atarım. Şu durumda bu çocugu evlenmeden doğursaydı, ya da aldırsaydı daha iyiydi. Başkalarının haytını karartmaya ne hakkı var?
insan aşık olduğu adamla bile evlenirken hayatındaki değişiklik çok fala oluyor.hamileyken de öyle..üstelik siz hepsinib irden hiç hesapta yokken kısa zamanda yaşamışsınız..bu değişiklik travma yaratmış bence sizde...Kariyerimi çocuk doğduktan sonrada yapabilirim , onu asla engel olarak görmeedim , çocuğuma karşı nefret duyacak olsam zaten başta aldırırdım..Doğduktan sonra neden sevmeyeyim ki.. İyice canavar anne gözüyle bakmışsınız yahu..Benim sıkıntım bebeğimle değil..
Ya mesela bana yaklaşan bazı kişiler oluyor. Hoşlanmıyorum heriflerden, yani bana göre değil. Bir kahve içip, yarım saat konuşabilirim. Bu kadarına tamam. Ama bu adamlarla değil sevişmek, el ele tutuşmak içimden gelmez. Çünkü istemiyorum.
Bu kadın da istememiş, ama nasıl sevişebilmiş? Orasını kafam almadı. Ezik bulduğum biriyle yapmazdım ben.
Bakın katılıyorum sevgi olmadan da seks olur. Ama o adamdan bir şekilde etkilenirsin, tipinden, cazibesinden bir şekilde yani. Ama birini ezik ve utanılası buluyorsan o iş imkansız gibi.
Kesinlikle haklısınız..Evlilik planlı bir meseledir ki bunu söz , nişan vs olarak 1 seneye yayarak yapan insanlar var..Hatta daha çok zaman ayıran.. 1 ay içinde yaşadım , evlendim .. Bu durum haricinde birde karnımda bebek var.. Fiziksel anlamda da tuhaf şeyler hissederken psikolojik olarak buna hazır olmamın beklenmesini anlamıyorum..Cevabınız için teşekkür ederim..Psikolojik yardım en uygunu...insan aşık olduğu adamla bile evlenirken hayatındaki değişiklik çok fala oluyor.hamileyken de öyle..üstelik siz hepsinib irden hiç hesapta yokken kısa zamanda yaşamışsınız..bu değişiklik travma yaratmış bence sizde...
köklü kararlar vermek için doğru zaman değil..eski aşkınızı düşünüp,"o" geceye odaklnaıp mutsuz olmak da..
iyi yönlerinden düşünün..eşiniz bence iyi bir insan..hep elinizden tutmuş,ailelre de öyle,üstelik 2 taraf da ...önünüzde uzun bir gelecek var..mutlu olmak için yeni hayllar bulun kendinize..içinde eş çocuk,iş mutluluk gibi şeyler olan..
Bilmem, istemediğim birinden gelen ilgi benim için istenmeyen bir durumdur. Hatta fazla üstelenirse kırıcı bile olabiliyorum bu durumlarda.Karşıdaki kisinin peşinde koşmasıyla egosu okşanan kişiler yapıyor bunu. Onu sevmiyorlar ama onun kendine hayran olmasını seviyorlar, cinsel ilişki sırasında da bu şekilde hayran olunması onlara çekici geliyor. Büyük ihtimalle konu sahibi de böyle birisi.
İnsanları küçümsemek gibi bi davranışım olmadı hiç bi zaman.. Hatta kendimi övdüğümü düşünenler olmuşta , onu bile nerden çıkardıklarını anlamadım..Gülücü koymakta yasak.. Kötü durumdayım çünkü kendimi acındırmalıyım , ağlama smileyleri koysam sorun olmayacaktı belkide...Neyse ortada herkesin sırf sessiz diye aşağıladığı biri varsa , sende onlara uyup aşağılamazsın onu ..Bu küçümsemektir..Ama tutupta onun sevgilin yada eşin olarak göremezsin..Bu kabullenememktir..Neden herkes tek bi yerden bakıyor anlamadım ama saygı duyuyorum halafazla iyimserim belki ama ezik derken aşağılamak veya kçük görmek isediğini sanmıyorum..sadece deli gibi aşık olmadığı belki arkadaş çevresine göre daha ağırbaşlı falan biri olduğunu düşünmesi..
Bilmem, istemediğim birinden gelen ilgi benim için istenmeyen bir durumdur. Hatta fazla üstelenirse kırıcı bile olabiliyorum bu durumlarda.
İşte o bahsettiği utanç ve ezik görme durumunu hissederim sadece. Egomu falan beslemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?