Hayatta herşey gelebilirmiş başına insanın

Konu sahibi yazdı ve sustu bir de bir çok insana beddua ederek son cümlesini tamamladı ! Kimse senin apışaranla ilgili konusacak değil emin ol ! Hata senin hayat senin çocuk senin! Sana söylenecek çok laf var da o karnındaki bebeğe yazık,okuyup üzülursen o da üzülür ! O eşin olacak adam ALNİNDAN OPULECEK ADAM haberin olsun ! Aklını başına devşir ailenle mutlu olmaya bak. Kim sevmeye sevmeye birinin koynuna girer ????!!! Kendi övdün ama sevmedigin adamın koynuna girip çocuk yaptığın adama sövdün ! İnan bana çok cirkinsin çokkkk !!!

Evrenden gelen bir "fazla büyüklenme" mesajı bence.
Ya mesela bana yaklaşan bazı kişiler oluyor. Hoşlanmıyorum heriflerden, yani bana göre değil. Bir kahve içip, yarım saat konuşabilirim. Bu kadarına tamam. Ama bu adamlarla değil sevişmek, el ele tutuşmak içimden gelmez. Çünkü istemiyorum.
Bu kadın da istememiş, ama nasıl sevişebilmiş? Orasını kafam almadı. Ezik bulduğum biriyle yapmazdım ben.
Bakın katılıyorum sevgi olmadan da seks olur. Ama o adamdan bir şekilde etkilenirsin, tipinden, cazibesinden bir şekilde yani. Ama birini ezik ve utanılası buluyorsan o iş imkansız gibi.

Yaşadıklarının yanlışlığı doğruluğu kişiden kişiye değişir ki bence olabilen şeyler dünya hali yani "eşimden evlenmeden önce hamile kaldım hemen evlendik doğurdum şimdi mutluyuz şükür " diyen bir insanı kim nasıl eleştirebilir ki? Ne hakla eleştirebilir?Ama işin kötü tarafı eşine olan bakış açın.Adamın çocuğunu doğurmuşsun sevmiyorum diyorsun eski sevgilimi seviyorum diyorsun.Ezik dediğin adam sen hamile kalınca ailesinin ve ailenin önüne çıkmış sana sahip çıkmış.Bu mu ezik adam??Bilemedim bence biraz kafanı toparla istemiyorsan da boşan o masum bebeği de sevgisiz bir evin içinde büyümeye mecbur bırakma.

Kariyerimi çocuk doğduktan sonrada yapabilirim , onu asla engel olarak görmeedim , çocuğuma karşı nefret duyacak olsam zaten başta aldırırdım..Doğduktan sonra neden sevmeyeyim ki.. İyice canavar anne gözüyle bakmışsınız yahu..Benim sıkıntım bebeğimle değil..

E ne o zaman? Kocayla mı?
Çok zor değil, boşayıverin o halde. Nikah akdi sonsuza kadar bağlamaz insanları. Karnında bebeği ile boşanan bir sürü insan var.
Ya da doğurana kadar beklersiniz.
Ama olmaz değil mi? Bir kere evlendiniz, hamile kaldınız. Artık eski sevgiliniz sizi istemez.
Ha sahi siz kimi suçluyordunuz?

evlenmeden birlikte olmam ya da hamile kalmam filan gibi büyük laflar hiç etmedim
ama hep şunu söyledim: istediğin kadar korun. gebelik her zaman bir ihtimal . ee ola ki gebe kaldım. kendim büyütürüm yine de aldırmam.
ben olsam sevmediğim bir adamla evleneceğime kendim büyütürdüm. daha dün çok sevdiğim bir arkadaşımın da aynen böyle yaptığını öğrendim. kızı 3 aylık olmuş şimdi. ama tabi kız üniverisetede hoca., yurtdışında.
şimdi diyeceksin ki e benim işim gücüm yoktu.. valla güzelim işim gücüm yokken seks hayatım da yoktu. ne zaman bir çocuk olsa kendim büyütebilecek imkana sahip oldum, o zaman oldu seks hayatım.
sen de mecburen evlenmişsin. tr'de bir de işsizken, başka türlüsü zor zaten. biraz büyüsün bakalım. sen de sınavına gir. sevemez anlaşamazsan boşanırsın ileride. şu an için kafan bu kadar karışık, yaşın bu kadar gençken büyük kararlar almanı gerektirecek bir durum yok.

Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki şükredin o adam sizi kabullenmeyebilirdi sizi reklam edebilirdi ama haliniz gayet iyi tek sorun sizde asla kınamıyorum ama ne istiyosunuz ki allahtan bunu bulamayanlar var üstelik çok büyük bir hata da yapmışsınız..görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

Bu cümlene imzamı atarım. Şu durumda bu çocugu evlenmeden doğursaydı, ya da aldırsaydı daha iyiydi. Başkalarının haytını karartmaya ne hakkı var?

Onu diyorum iste
Kendi ozgur iradesiyle utandigi, ezik buldugu, kucumsedigi bir adamla birlikte olan taraf olarak
Neyin kucumsemesi, neyin kibiri bu anlamak mumkun degil.

Adam sadece seven taraf. Ona gore ezik ya yasadiklarinin arkasinda durabilmis bir insana ben ezik demem sahsen.
Konu sahibimiz kendi kararlarini
Alamamis, hayatina yon verememis
Arkasinda duramamis
Ezik dedigi adamin kurdugu dunyaya razi olmus.. kim ezik?
neyin kafasi bu..

insan aşık olduğu adamla bile evlenirken hayatındaki değişiklik çok fala oluyor.hamileyken de öyle..üstelik siz hepsinib irden hiç hesapta yokken kısa zamanda yaşamışsınız..bu değişiklik travma yaratmış bence sizde...
köklü kararlar vermek için doğru zaman değil..eski aşkınızı düşünüp,"o" geceye odaklnaıp mutsuz olmak da..
iyi yönlerinden düşünün..eşiniz bence iyi bir insan..hep elinizden tutmuş,ailelre de öyle,üstelik 2 taraf da ...önünüzde uzun bir gelecek var..mutlu olmak için yeni hayllar bulun kendinize..içinde eş çocuk,iş mutluluk gibi şeyler olan..

fazla iyimserim belki ama ezik derken aşağılamak veya kçük görmek isediğini sanmıyorum..sadece deli gibi aşık olmadığı belki arkadaş çevresine göre daha ağırbaşlı falan biri olduğunu düşünmesi..

Karşıdaki kisinin peşinde koşmasıyla egosu okşanan kişiler yapıyor bunu. Onu sevmiyorlar ama onun kendine hayran olmasını seviyorlar, cinsel ilişki sırasında da bu şekilde hayran olunması onlara çekici geliyor. Büyük ihtimalle konu sahibi de böyle birisi.

Kesinlikle haklısınız..Evlilik planlı bir meseledir ki bunu söz , nişan vs olarak 1 seneye yayarak yapan insanlar var..Hatta daha çok zaman ayıran.. 1 ay içinde yaşadım , evlendim .. Bu durum haricinde birde karnımda bebek var.. Fiziksel anlamda da tuhaf şeyler hissederken psikolojik olarak buna hazır olmamın beklenmesini anlamıyorum..Cevabınız için teşekkür ederim..Psikolojik yardım en uygunu...

Bilmem, istemediğim birinden gelen ilgi benim için istenmeyen bir durumdur. Hatta fazla üstelenirse kırıcı bile olabiliyorum bu durumlarda.
İşte o bahsettiği utanç ve ezik görme durumunu hissederim sadece. Egomu falan beslemez.

Bu kişiyle yaşadığın yeni ve farklı bir ilişki, hem belki de sanığından mutlu olacaksın. Net kararlar alma bence ve çocuğuna odaklan.

İnsanları küçümsemek gibi bi davranışım olmadı hiç bi zaman.. Hatta kendimi övdüğümü düşünenler olmuşta , onu bile nerden çıkardıklarını anlamadım..Gülücü koymakta yasak.. Kötü durumdayım çünkü kendimi acındırmalıyım , ağlama smileyleri koysam sorun olmayacaktı belkide...Neyse ortada herkesin sırf sessiz diye aşağıladığı biri varsa , sende onlara uyup aşağılamazsın onu ..Bu küçümsemektir..Ama tutupta onun sevgilin yada eşin olarak göremezsin..Bu kabullenememktir..Neden herkes tek bi yerden bakıyor anlamadım ama saygı duyuyorum hala

Sevdiğim adam dediğin şahıs hikayenin neresinde anlamadım? Çok büyük ve geri dönülmez bir şey yaşamamışsın açıkcası. Yaptığınız hatanın bedelini bir masumun canıyla ödememişsiniz. İki bekar insan evlenip yuva kurmuşsunuz. Konu açarken gardını almana gerek yokmuş yani.
Hayallerinden vazgeçmek için çocuk bahane değil. Sadece biraz daha geç olur o kadar. Şimdi kendi duygularını bir kenara bırakıp enerjini bebeğe vermen gerekiyor. Yürümezse boşanmak diye bir seçenek var.

Doğrusu da o zaten, dosdoğru olan, kendine güveni olan, prensipli insan böyle yapar. Ama günümüzde bir ego tatmini hırsı aldı gidiyor, birçok insan sürekli takdir edilmeyi, ilgi gormeyı, iltifatı, pohpohlanmayi bekliyor. Bu durumda birinin kendine hayran olması her şeyin önüne geçiyor. Asıl eziklik de bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…