Bende son zamanlarda hep böyle düşünüyorum. Saydıklarından sadece eş var. Onun dışında iş yok çocuk yok. Akşama kadar yatıyorum hiç bir işe yaramıyorum. İnsana çok ama çok kötü hissettiriyorİş yok, ev yok, eş yok, çocuk yok. 40 yaş hala aile ile yaşamak. Bugün bir iş görüşmem yine başarısızlık. Olmuyor yani. Hiçbir arkadaşımla da görüşmek istemiyorum. Herkes düzenini kurmuş. Onları öyle görünce moralim bozuluyor. Niye böyle oldu. Lanetlenmiş gibi hissediyorum. Bazen diyorum keşke ölsem.
Hemen yorum yapayım. Bazı seylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır.İş yok, ev yok, eş yok, çocuk yok. 40 yaş hala aile ile yaşamak. Bugün bir iş görüşmem yine başarısızlık. Olmuyor yani. Hiçbir arkadaşımla da görüşmek istemiyorum. Herkes düzenini kurmuş. Onları öyle görünce moralim bozuluyor. Niye böyle oldu. Lanetlenmiş gibi hissediyorum. Bazen diyorum keşke ölsem.
Kocaman sarılıyorum sanaHemen yorum yapayım. Bazı seylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır.
Binbir zorlukla okudum memur oldum, memleketme tayin oldum. Geldiğim yer çok kötü borcum olmasa bir dk durmam istifayı basarım kaldı ki suan 35 yasında tekrar kpss calısıyorum. Evlendim kayın ailem çok kötü çıktı ancak toparladık. Kızım 5 yasında ağır hastalıkları var ve ömür boyu gecmeyecek ameliyat ğstüne ameliyat acılar üzüntüler.
Hiç evlenmemiş, ev hanımı asgari ücretle market çalışanı olmayı inanın çok isterdim
Birşeyleri değiştiremiyorum maalesef. Hep uğraşıyorum ama olmuyor.Kendinize gelin hala sağlığınız yerin de birşeyleri değiştirmek hala eliniz de. Sağlık yoksa ne aile , ne iş ne eş gözünüz de.
Birşeyleri değiştiremiyorum maalesef. Hep uğraşıyorum ama olmuyor.
bence duzenli bir isiniz olsa bu alginiz kismen duzelir. Mesleğiniz var mkİş yok, ev yok, eş yok, çocuk yok. 40 yaş hala aile ile yaşamak. Bugün bir iş görüşmem yine başarısızlık. Olmuyor yani. Hiçbir arkadaşımla da görüşmek istemiyorum. Herkes düzenini kurmuş. Onları öyle görünce moralim bozuluyor. Niye böyle oldu. Lanetlenmiş gibi hissediyorum. Bazen diyorum keşke ölsem.
Mibence duzenli bir isiniz olsa bu alginiz kismen duzelir. Mesleğiniz var mk
Çözümü var mı peki nas, felak, dualardan başka?bence birinin gözü size fena değmiş ve hayatta büyük nazar değmiş nazar insanı mezara bile sokar derler işiniz yolunda gitmiyorsa bence nazar değmesinden başka bi anlamı yok
ya biliyorum maket çalışanlarının işi zor - tüm gün ayakta durmak, kasa stresi, bin türlü insan filan.. öyle kolay iş filan olduğunu iddia etmiyrumHemen yorum yapayım. Bazı seylerin olmaması olmasından daha hayırlıdır.
Binbir zorlukla okudum memur oldum, memleketme tayin oldum. Geldiğim yer çok kötü borcum olmasa bir dk durmam istifayı basarım kaldı ki suan 35 yasında tekrar kpss calısıyorum. Evlendim kayın ailem çok kötü çıktı ancak toparladık. Kızım 5 yasında ağır hastalıkları var ve ömür boyu gecmeyecek ameliyat ğstüne ameliyat acılar üzüntüler.
Hiç evlenmemiş, ev hanımı asgari ücretle market çalışanı olmayı inanın çok isterdim
Aa sen bensinBende son zamanlarda hep böyle düşünüyorum. Saydıklarından sadece eş var. Onun dışında iş yok çocuk yok. Akşama kadar yatıyorum hiç bir işe yaramıyorum. İnsana çok ama çok kötü hissettiriyor
Gizli ilimler dediğiniz ne çözümünü keşke bilsem bilenler yazabilir banaÇözümü var mı peki nas, felak, dualardan başka?
Artık gizli ilimlere yöneldim ben de bu mutsuzluktan kurtulmak için yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?