Zamanında calısmadım dogru duzgun kpss'ye som zamanlara bıraktım suan konularım yetısmeyecek test çözmedim dogru düzgün çalışmayıda bıraktım gram umıdım yok çünki.. Aıle evınde sıkıntılarım var özelde çalıssam ailemın yanında yasamak zorundayım.. Halbu kı cok hayallerim vardı atanacak kendi evıme cıkacaktım olmadı.. Zaten bu hayatta hıc bır seyı basaramadım kı ben.. Bosuna yasadıgımı hıssedıyorm artık.. Lutfen kırıcı yorumlar yapmayın aglayarak yazıyorum bunu sadece içimi dokmek istedim
Cok teşekkür ederimAilen ve baban demek ki sen başaramazsın diye büyütmüş. Çalışırsan başarırısın. Herkes tekrar ederek başarıyor. Bu sene olmazsa seneye başarırısın. Azim ve bol tekrar canım. Sınavında başarılar dilerim
Rica ederimCok teşekkür ederim
Yok tıbbı sekreterım önlisans ama tarih bıtmedi cogragya bıtmedi vatandaslık hıc başlamadım test hıc cozmedımLütfen bırakma çalışmaya devam et ...ben geçen yıl son 1 ay yoğunlukla çalıştım o zaman aldığım puanla atandım Allah'ın izniyle .vizelere finallere çalışıyormus gibi çalış ... öğretmenlik mi ona göre tavsiye verebilirim istersen
2013 baya oldu mezun olalıNe zaman mezun oldunuz?
Kaç günün varYok tıbbı sekreterım önlisans ama tarih bıtmedi cogragya bıtmedi vatandaslık hıc başlamadım test hıc cozmedımartıkk mucızeye ıhtıyacım var bu saatten sonra kı zaten bıraktım calısmayı da ve benım hıc temelim de yok
Daha çok gençsin,sakın pes etme.Bu sene olmazsa,seneye mutlaka olur.Yok tıbbı sekreterım önlisans ama tarih bıtmedi cogragya bıtmedi vatandaslık hıc başlamadım test hıc cozmedımartıkk mucızeye ıhtıyacım var bu saatten sonra kı zaten bıraktım calısmayı da ve benım hıc temelim de yok
Kpss dediğiniz şey artık emin olun gecesini gündüzüne katan herkes için zor olmayınca kendinize kızmayın. Sadece pes etmeyin işe girseniz bile çalışmaya devam edin bence. Zaten bizi asıl üzen, yıpratan maalesef ailevi sorunlarımız. Ne bırakıp gidebiliyorsun ne de kalabiliyorsun. Bende öyleydim üzerimde büyük bir sorumluluk vardı ama maalesef şunu anladım sonsuza kadar kalamam annemin yanında. Zaten yaşadığım şehir çok küçük olduğu için iş ilanı dahi olmuyor özel olsa keşke. Gitmem gerekiyor ev yapılırken kalıp yardımcı olmak istedim ama pişmanım açıkçası Antalya'da okumuştum normalde kalacaktım keşke kalsaydım. Şuan başka bir yolda daha farklı ilerlerdim eminim. O riski almadıkça hep huzursuz yaşıyoruz.Zamanında calısmadım dogru duzgun kpss'ye som zamanlara bıraktım suan konularım yetısmeyecek test çözmedim dogru düzgün çalışmayıda bıraktım gram umıdım yok çünki.. Aıle evınde sıkıntılarım var özelde çalıssam ailemın yanında yasamak zorundayım.. Halbu kı cok hayallerim vardı atanacak kendi evıme cıkacaktım olmadı.. Zaten bu hayatta hıc bır seyı basaramadım kı ben.. Bosuna yasadıgımı hıssedıyorm artık.. Lutfen kırıcı yorumlar yapmayın aglayarak yazıyorum bunu sadece içimi dokmek istedim
2013 baya olduNe zaman mezun oldunuz?
50Kaç günün var
Ben sizin bu yıl..ya da geçen yıl mezun olduğunuzu düşünmüştüm.O zamandan bu zamana neler yaptınız ? Bir işte çalışıyor musunuz? Kpss ye girmeye yeni mi karar verdiniz ? Daha önce sınavı tecrübe ettiniz mi? Açık söyleyeceğim pek çok insan aslında hiç çalışmıyor ve kpss ye "şansını denemek için" giriyor.Ben sınava hazırlanmak istiyorum ama matematiğim 0 diyen bir arkadaşa ders çalıştırmayı teklif ettim beni savsaklamıştı2013 baya oldu mezun olalı
İki yıl once gırdım en son suan bır ıste calısamıyorum.. Bnım de matematik 0Ben sizin bu yıl..ya da geçen yıl mezun olduğunuzu düşünmüştüm.O zamandan bu zamana neler yaptınız ? Bir işte çalışıyor musunuz? Kpss ye girmeye yeni mi karar verdiniz ? Daha önce sınavı tecrübe ettiniz mi? Açık söyleyeceğim pek çok insan aslında hiç çalışmıyor ve kpss ye "şansını denemek için" giriyor.Ben sınava hazırlanmak istiyorum ama matematiğim 0 diyen bir arkadaşa ders çalıştırmayı teklif ettim beni savsaklamıştı
İki yıl once gırdım en son suan bır ıste calısamıyorum.. Bnım de matematik 0matematık olsa zaten işim daha kolaydı
Evet benım hatam o oldu son zamana bırakmak pişmanım ama iş işten gectiEğer bir işte çalışmanın tek yolu senin için bu sınavdan başarılı olmandan geçiyorsa oturup çalışacaksın.Sizin telaşınız dilinizde sanki..yani "ay napıcaz yarın sınav var ben şimdiye kadar hiç dera çalışmadım" diye okulda panik halinde gezen eve gidince de yine oturup çalışmayıp dizi izleyen arkadaşlarımız olurdu..okula sabah gelirlerdi yine sınav saatine kadar çalışmaz ama "ay napıcaz çok stresliyim" diye herkesle konuşurlardı.Siz mezun olalı 9 sene geçmiş..2 yıl önce de girmiş sınavı etüt etmiş kendinizce tecrübe kazanmışsınız.2 yılda her gün 2/3 saat internetten konu anlatımı dinleyip test çözseydiniz eminim matematikten bile 3-5 soru çözüyor olurdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?