Hayatta hiçbir şeyi başaramamak

Oyle tabı ama benm ıcın sondu bu artık 32 yasındayım cunkı

Bugün aynı şeyi düşündüm. Bu konuda yalnız değilsin. Yasin kaç bilmiyorum ama sana sunacak bir çözüm önerim yok. Olsaydı önce kendim yapardım. Yüzme kursuna gittim onu bile beceremedim. Kaç senedir sınava giriyorum hala atanmadim. Evlenecektim ben atanmak istiyorum diye nişan attım. Şu an tek bir arkadasim dahi yok. Kitaplarım ve ben birbirimize bakıyoruz 2017den beri her sene giriyorum olmuyor içimden de çalışmak gelmiyor. Eğer yaşın benden küçükse hiçbir şey düşünme sadece kalan günlerinde ders çalış. Zararın neresinden dönersen kârdır

32 yasındayım keşke daha kucuk olsaydım her sey için çok gec kaldım.. Ne özelde barınabildim ne atanmayı basarabıldım.. Onun dısında da hıc bır şeyı başaramadım.. İçimden çalısamk gelmiyor insanlar bor senesini veriyor bu sınava daha dogrusu olmayacagını bılerek çalısmak cok anlamsız geliyor

kendinizi böyle strese sokmayın 50 günüm kaldı diye. 9 yıldır bekliyormuşsunuz zaten. 2 yıl daha beklersiniz nolacak. ama en baştan ben zaten yapamam ben edemem diyerek kendinizi sınırlıyosunuz. ağlamayı bırakın ben yaparım diyin. konu çalışmak zor olur kısıtlı süreniz var çıkmış sorular üzerinden çalışıp notlar alın onları ezberleyin. sınav esnasında zaman kalırsa matematik için deneme yanılma yöntemiyle en kötü 2 3 soru yaparsınız bence ama ümitsizliğe kapılmayın

Yani ben şunu merak ediyorum açıkçası. Tarih vatandaşlık çok kısa sürede bitecek konular da, siz ne yaptınız mesela çalışmanız gereken zamanlarda? Ona göre yorum yapacağım.

Ne bölümü mezunusunuz?

50 günde neler yapılmaz ki sıkı bir calismayla iyi bir puan alabilirsiniz YouTube da çok güzel videolar var hocaların çekmiş olduğu en çok soru çıkan konulara yonelseniz konu konu ayırıp onları izleseniz çok faydası olur sizin için

Öğretilmiş çaresizliği beyninize kodlarsanız bu böyle ömür boyu sürer gider. Beyin kandırılabilen bir organdır.
Bu güne kadar ne talihsizlikler yaşamış olursak olalım. Şu an yeni bir an dır. Ve içinde bulunduğumuz an dan sonrasını yeniden şekillendirebilmek elimizde aslında.
Ve hiç bir şey için hiç bir zaman geç değildir..
Zaten neyi başardım ki bir sürü de sorunum var bunlar bunlar yüzünden bu hep de böyle olacak demek aslında beyninize verdiğiniz bir onay komutu.
Lütfen yapmayın. Kısır döngülerimizi kendimiz değiştirebiliriz.

Sizin gibi arkadaşım olsa peşinde dolaşırdım "ne olur bana öğret" diye YouTube videoları izleye izleye kendimi belli bir noktaya getirdim sıfırdan. Arkadaşınızın çalışmaya niyeti yokmuş resmen.

Ben rehber öğretmenim..zaten meslekten dolayı yüksek empati kuruyorum .Çalışmak isteyen kadın çalışabilmeli ama çocuklu kadının çalışabileceği iş saatlerinden dolayı otomatikman kısıtlanıyor.Yardımcı olmak istedim. O zaman arkadaşın 3 yaşında çocuğu vardı ..benimse çocuğum henüz yoktu .Lojman ortamındaydık eşlerimiz iş arkadaşıydı.Çocuğunu kreşe başlat sana plan yapalım ..sen sözel çalış ben haftada 2 gün 2 saat sınav matematiği çalıştırabilirim dedim (hem kpss hem fen liselerine öğretmen seçme sınavları nedeniyle bilgim günceldi).Gitti çocuğunu kreşe yazdırdı ama kendini günlere,ev gezmelerine attı

Çok sanslıymıs keske benım karşıma çıksaydınız:)

Babamin buyuk dayisi 84 yasinda ve lisans egitimini tamamlayip, yuksek lisansa basladi.
Gec kaldim derken tekrar dusunun derim

Yanlış anlamayın ne KPSS ye girmek ne de memur olmak zorunda değilsiniz. Ama bu kadar ertelemecilik bezginlik ve kusura bakmayın tembellik de olmaz. İnsan kendisinden sıkılır çevresini hiç düşünemiyorum. Aylarca hem sınava çalışmayıp hem de sınava gireceğim bunaltısıyla yaşayacağınıza ya çalışacaktınız ya da ben bu sınavdan vazgeçtim diye karar alıp başka bir işe yoğunlaşacaktınız. Hayatta bir şeyi beceremedim diye yakınarak daha kaç yıl yaşamayı düşünüyorsunuz

Yani kusura bakmayın ama bu kadar insan bir sene belki 2 sene gecesini gündüzünu katıyor söz mucize peşindesiniz.Olmaz.
Oturup çalışacaksınız

Hayiflanarak kimse bir yere gelmiyor inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…