Oyle tabı ama benm ıcın sondu bu artık 32 yasındayım cunkıBenzer durumdayiz. En iyisi 2024 e hazirlanmak. Cok defa kpss ye girdim olmadi. Kendine daha cok inanip daha cok calismak lazim. Iyi kotu bir ise girerseniz kendinizi psikolojik açidan daha iyi hissedersiniz. Kpss mat icin youtube da biyikli matematik kanalini tavsiye ederim. Kitap olarak da antremanlarla matematik.
Pes etmezsek ideallerimize mutlaka kavusacagiz
Bugün aynı şeyi düşündüm. Bu konuda yalnız değilsin. Yasin kaç bilmiyorum ama sana sunacak bir çözüm önerim yok. Olsaydı önce kendim yapardım. Yüzme kursuna gittim onu bile beceremedim. Kaç senedir sınava giriyorum hala atanmadim. Evlenecektim ben atanmak istiyorum diye nişan attım. Şu an tek bir arkadasim dahi yok. Kitaplarım ve ben birbirimize bakıyoruz 2017den beri her sene giriyorum olmuyor içimden de çalışmak gelmiyor. Eğer yaşın benden küçükse hiçbir şey düşünme sadece kalan günlerinde ders çalış. Zararın neresinden dönersen kârdırZamanında calısmadım dogru duzgun kpss'ye som zamanlara bıraktım suan konularım yetısmeyecek test çözmedim dogru düzgün çalışmayıda bıraktım gram umıdım yok çünki.. Aıle evınde sıkıntılarım var özelde çalıssam ailemın yanında yasamak zorundayım.. Halbu kı cok hayallerim vardı atanacak kendi evıme cıkacaktım olmadı.. Zaten bu hayatta hıc bır seyı basaramadım kı ben.. Bosuna yasadıgımı hıssedıyorm artık.. Lutfen kırıcı yorumlar yapmayın aglayarak yazıyorum bunu sadece içimi dokmek istedim
32 yasındayım keşke daha kucuk olsaydım her sey için çok gec kaldım.. Ne özelde barınabildim ne atanmayı basarabıldım.. Onun dısında da hıc bır şeyı başaramadım.. İçimden çalısamk gelmiyor insanlar bor senesini veriyor bu sınava daha dogrusu olmayacagını bılerek çalısmak cok anlamsız geliyorBugün aynı şeyi düşündüm. Bu konuda yalnız değilsin. Yasin kaç bilmiyorum ama sana sunacak bir çözüm önerim yok. Olsaydı önce kendim yapardım. Yüzme kursuna gittim onu bile beceremedim. Kaç senedir sınava giriyorum hala atanmadim. Evlenecektim ben atanmak istiyorum diye nişan attım. Şu an tek bir arkadasim dahi yok. Kitaplarım ve ben birbirimize bakıyoruz 2017den beri her sene giriyorum olmuyor içimden de çalışmak gelmiyor. Eğer yaşın benden küçükse hiçbir şey düşünme sadece kalan günlerinde ders çalış. Zararın neresinden dönersen kârdır
2013den berı hazırlanarak girmedim özelde calisiyordum işten ayrıldım aılevı sıkıntılar yasayınca da bu sene bıraz üstüne düştüm kpss'nin ama olmadı malesef2013'den beridir aynı hatayı defalarca yapıp ama ben hiç bir şeyi başaramadım demek bana çok saçma geliyor.
Ne bölümü mezunusunuz?32 yasındayım keşke daha kucuk olsaydım her sey için çok gec kaldım.. Ne özelde barınabildim ne atanmayı basarabıldım.. Onun dısında da hıc bır şeyı başaramadım.. İçimden çalısamk gelmiyor insanlar bor senesini veriyor bu sınava daha dogrusu olmayacagını bılerek çalısmak cok anlamsız geliyor
Tıbbı sekreterimNe bölümü mezunusunuz?
Ayni yastayim. Ben de hersey icin gec kaldigimi dusunuyorum ama yapacak baska birsey yok atandiktan sonra yasayacagimiz guzel gunleri dusunup calisacagiz.Oyle tabı ama benm ıcın sondu bu artık 32 yasındayım cunkı
Ben sizin bu yıl..ya da geçen yıl mezun olduğunuzu düşünmüştüm.O zamandan bu zamana neler yaptınız ? Bir işte çalışıyor musunuz? Kpss ye girmeye yeni mi karar verdiniz ? Daha önce sınavı tecrübe ettiniz mi? Açık söyleyeceğim pek çok insan aslında hiç çalışmıyor ve kpss ye "şansını denemek için" giriyor.Ben sınava hazırlanmak istiyorum ama matematiğim 0 diyen bir arkadaşa ders çalıştırmayı teklif ettim beni savsaklamıştı
Ben rehber öğretmenim..zaten meslekten dolayı yüksek empati kuruyorum .Çalışmak isteyen kadın çalışabilmeli ama çocuklu kadının çalışabileceği iş saatlerinden dolayı otomatikman kısıtlanıyor.Yardımcı olmak istedim. O zaman arkadaşın 3 yaşında çocuğu vardı ..benimse çocuğum henüz yoktu .Lojman ortamındaydık eşlerimiz iş arkadaşıydı.Çocuğunu kreşe başlat sana plan yapalım ..sen sözel çalış ben haftada 2 gün 2 saat sınav matematiği çalıştırabilirim dedim (hem kpss hem fen liselerine öğretmen seçme sınavları nedeniyle bilgim günceldi).Gitti çocuğunu kreşe yazdırdı ama kendini günlere,ev gezmelerine attıSizin gibi arkadaşım olsa peşinde dolaşırdım "ne olur bana öğret" diyeYouTube videoları izleye izleye kendimi belli bir noktaya getirdim sıfırdan. Arkadaşınızın çalışmaya niyeti yokmuş resmen.
Çok sanslıymıs keske benım karşıma çıksaydınız:)Ben rehber öğretmenim..zaten meslekten dolayı yüksek empati kuruyorum .Çalışmak isteyen kadın çalışabilmeli ama çocuklu kadının çalışabileceği iş saatlerinden dolayı otomatikman kısıtlanıyor.Yardımcı olmak istedim. O zaman arkadaşın 3 yaşında çocuğu vardı ..benimse çocuğum henüz yoktu .Lojman ortamındaydık eşlerimiz iş arkadaşıydı.Çocuğunu kreşe başlat sana plan yapalım ..sen sözel çalış ben haftada 2 gün 2 saat sınav matematiği çalıştırabilirim dedim (hem kpss hem fen liselerine öğretmen seçme sınavları nedeniyle bilgim günceldi).Gitti çocuğunu kreşe yazdırdı ama kendini günlere,ev gezmelerine attı
Babamin buyuk dayisi 84 yasinda ve lisans egitimini tamamlayip, yuksek lisansa basladi.Zamanında calısmadım dogru duzgun kpss'ye som zamanlara bıraktım suan konularım yetısmeyecek test çözmedim dogru düzgün çalışmayıda bıraktım gram umıdım yok çünki.. Aıle evınde sıkıntılarım var özelde çalıssam ailemın yanında yasamak zorundayım.. Halbu kı cok hayallerim vardı atanacak kendi evıme cıkacaktım olmadı.. Zaten bu hayatta hıc bır seyı basaramadım kı ben.. Bosuna yasadıgımı hıssedıyorm artık.. Lutfen kırıcı yorumlar yapmayın aglayarak yazıyorum bunu sadece içimi dokmek istedim
Yani kusura bakmayın ama bu kadar insan bir sene belki 2 sene gecesini gündüzünu katıyor söz mucize peşindesiniz.Olmaz.Yok tıbbı sekreterım önlisans ama tarih bıtmedi cogragya bıtmedi vatandaslık hıc başlamadım test hıc cozmedımartıkk mucızeye ıhtıyacım var bu saatten sonra kı zaten bıraktım calısmayı da ve benım hıc temelim de yok
Evet artık olmayacagını bıldıgım ıcın bıraktım zatenYani kusura bakmayın ama bu kadar insan bir sene belki 2 sene gecesini gündüzünu katıyor söz mucize peşindesiniz.Olmaz.
Oturup çalışacaksınız
Hayiflanarak kimse bir yere gelmiyor inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?