Hayatta istediklerini gerçekleştirmenin yolu ?

PeriliBaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
203
95
98
Merhaba! Benim önceki konuma bakarsanız güzel giden şeylerden bahsedince bozuluyor demiştim, hayatta isteklerini gerçekleştirmiş hanımlardan cevap bekliyorum, ketum mu olmak gerekli veya ne yapıyorsunuz örnek verir misiniz :) Daha yeni yeni ketum olmayı öğrendim. Başkalarına hayallerinizden bahsedince sekmeye uğruyor mu veya görüşleriniz?

Ben hayallerımınden hep ınsalara bahsettım Allaha şükür kabul olan oldu olmayanıda demekkı hayırlısı boyleymış deyip pek kafaya takmam açıkcası

Bence insanlara atmamak lazım, anlatınca problem çıkıyor onu bende deneyimledim.
Evet gerceklesene kadar soylememek gerekiyor sanirim.Karsidaki insan iyi ya da kotu niyetli de olsa isin büyüsü bozuluyor sanki.Bazen kendimi sartlandiriyorum kimseye anlatmayim diye.Ama laf arasinda yine agzimdan kaciriyorum.

Hayatta yapmak istediklerimi enyakin. Arkadasima anlattim saolsun yemeemis icmemis aynisini uyguluyor birde bana anlatiyor sinir oldum daha da anlatmiyorum ama yapmak icin sabir lazim birde tabi duruma gore hazirlik yapmak lazim donanimli olmak sart

Hayatta çok tecrübe edindim, yaşım büyük değil ama yaşadıklarım gerçekten çok fazla. O yüzden en yakınınız bile olsa kimseye güvenmeyin. Kendimden örnek vereyim, iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum, yurtta kalıyorum, sürekli ders çalışan, ayda bir memleketine giden bir tipim. Odadaki kızlar çalışmadıkları gibi çalışana da gözlerini 4 açıp bakıyorlar. Kaç defa nazara uğradım bunun yüzünden. Sabahları namazdan sonra çalışıyorum böylece görmüyorlar, duymuyorlar beni. Keza şimdi sözleneceğim kısmetse, sürekli sorarlar aranız nasıl diye.Bende sözlümün kusurları varmış gibi anlatıp duruyorum, sanki huyu güzel değilmiş gibi vs. Yalan söylemek çok günah ama ben gözden sakınmak için bunu yapıyorum. Son olarak kader de yaşadıklarımızda etkili tabiki :KK66:

Hayatta çok tecrübe edindim, yaşım büyük değil ama yaşadıklarım gerçekten çok fazla. O yüzden en yakınınız bile olsa kimseye güvenmeyin. Kendimden örnek vereyim, iyi bir üniversitede iyi bir bölüm okuyorum, yurtta kalıyorum, sürekli ders çalışan, ayda bir memleketine giden bir tipim. Odadaki kızlar çalışmadıkları gibi çalışana da gözlerini 4 açıp bakıyorlar. Kaç defa nazara uğradım bunun yüzünden. Sabahları namazdan sonra çalışıyorum böylece görmüyorlar, duymuyorlar beni. Keza şimdi sözleneceğim kısmetse, sürekli sorarlar aranız nasıl diye.Bende sözlümün kusurları varmış gibi anlatıp duruyorum, sanki huyu güzel değilmiş gibi vs. Yalan söylemek çok günah ama ben gözden sakınmak için bunu yapıyorum. Son olarak kader de yaşadıklarımızda etkili tabiki :KK66:
Sizin cevabınızı çok beğendim, çok haklısınız, anlatmamak lazım, kader de etkili ama insan kendini güven altına almalı.

Hayatta yapmak istediklerimi enyakin. Arkadasima anlattim saolsun yemeemis icmemis aynisini uyguluyor birde bana anlatiyor sinir oldum daha da anlatmiyorum ama yapmak icin sabir lazim birde tabi duruma gore hazirlik yapmak lazim donanimli olmak sart
Ben hiçbir hayalimi anlatmıyorum kimseye, sorduklarıyla kalıyorlar, çok çalıştığım bir konuda geçmişte aşırı istediğim aşırı çalıştığım bir durumda problem çıktı.

Sizin cevabınızı çok beğendim, çok haklısınız, anlatmamak lazım, kader de etkili ama insan kendini güven altına almalı.
Siz çok çalışın ama çalışmıyormuş gibi yapın etrafınızdakilere dikkat edin rabbim hayırlısını verir inşallah. İnsan insanın kurdudur dememişler boşuna dikkatli olmamız lazım :KK66:

Hersey kendine inanmakla basliyo. Hayalinizdeki kisiler degisebilir bu cogunlukla onlarin tercihidir, olaylar sizi hayallerinizden uzaklastirabilir, cabalamak ve sabretmek gerekir. Hayatta imkansiz diye bisey yoktur. Kimsenin sizi hayallerinizden uzaklastirmasina izin vermeyin. Hayal kurmak onemlidir inanmak basarmanin gercekten yarisidir :KK50:

Siz çok çalışın ama çalışmıyormuş gibi yapın etrafınızdakilere dikkat edin rabbim hayırlısını verir inşallah. İnsan insanın kurdudur dememişler boşuna dikkatli olmamız lazım :KK66:
Tam bugün içimden geçeni dediniz bende insan insanın kurdudur dedim tüm hafta boyunca içimden :P Aynen kötü gösteriyorum her durumu, anlatmıyorum da, aşırı üzüldüm çünkü son aylarda.

Tam bugün içimden geçeni dediniz bende insan insanın kurdudur dedim tüm hafta boyunca içimden :p Aynen kötü gösteriyorum her durumu, anlatmıyorum da, aşırı üzüldüm çünkü son aylarda.
İnşallah her şey iyi olur sizin için, sizi üzenlere de rabbim yapacağını bilir, er ya da geç hak yerini buluyor :KK54:

Allah'a güvenirim. Ondan izinsiz bir yaprağın bile kıpırdamadığı şu evrende beni yalnız bırakmaz diye düşünüyorum. Bir şeyi istediğimde onu Allah'tan istiyorum ve tabiki bunun için çalışıyorum, olsa da olmasa da şükrederim. Evet ben de söylediğim de çoğu şey gerçekleşmiyor. Bir de fesat insanlardan uzak durun nazarları çabuk deyiyor.

Back
X