Hayatta yaptığınız en büyük hata???

çok güzel bir fikre varmışşsın evet olgunlaşmanın tek yolu yaşayarak acı gekerek görmek ama çok geç olmadan görebilmek....

teşekkkürler ama fikir bana ait değil. Tasavvuf felsefesine ait. o felsefede zaman da önemli değil. hatalarımızdan ders çıkarabilenlerdensek şanslıyızdır. geç de olsa, erken de.

eski sevgılım yuzunden kendıme olan guvenmı kaybedip bu ilişkimede o guvensızlıkle başlamam

ben çok hata yaptım hayatımda.ama iyicene kulağıma küpe edip tekrarlamamak kaydıyla kendimi affettim.çok büyük, affedemicem bişey olmadı hiç.

zerre kadar değeri olmayan brini

çok değerliymiş gibi görmem

öss'ye hazırlandığım yıl,eski sevgilimle barışmam hayatımın en büyük ve tek hatasıdır.

ınsanlara gereğinden fazla değer vermem ve 2.yüzlerini görememem..Saflığım en büyük hatam.

en büyük hatam eşimle sevgili olmak onu kıramamak sonradan kafamı çok duvarlara vurdum vazgeçemedim ondan bu yüzdeen okulumu yarım bıraktım çocuk istedi yaptım şimdi işe girmek istiyorum ona da izin vermiyor yani en büyük hatam ona hayır diyeymemek

İtiraf edemıorum çnkü zatenn hergunn bunun acısını çekııorum
16 yaşında yaptgm bır hata ... ama bu hatayı genne onun için yaptım gene O O O
ALLAHIMA yalvardım af diledim bıdaha asla tekrarlamadım O bana ne yaparsa yapsın
ama o hatamın bi açıklaması var... ooffff... ama o kadr olgunlaştımki hayatım boyunnca
bıdaha asla yapmıcam

üniversiteyi kazanıpta gitmemiş olmam
salak kafam hergün birkez daha pişmanım ama artık çok geçmafoldumben

gereksiz ınsanlara deger verığ dost sanmakk,sevgılıme kendımı adayıp onu hayatımın merkezı yapmak...artık olmuycak öle ınssbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…