Hayatta yaşadığımız her şeyin bir amacı var mı?
Derin bir konu diye geldim. Hoslandiklarim baskasiyla sevgili oluyor cikti.
Ayni seyleri tekrar tekrar yasamanin nedeni gereken dersi almamaman demektir. O dersi aldiginda islerinin yoluna girdigini goreceksin.
değil tabi ki okulum da var ama dertli olduğum konu bu ve arkadaşlık ilişkilerimHayattaki tek uğraşınız biriyle sevgili olmak mı ?
ayıkla ayıkla bitmiyorSadece etrafinizda çok yanlış kişiler varmış. Hepsi ayiklandiktan sonra işler yoluna girer.
ben de sizin gibi ders almam gerek diyordum ama dersler bitmiyor. ve herkese farklı ders olması ne kadar adil diye düşünerek ders mers yok galiba dedim :SHayatta yaşadığımız her şeyin bir amacı var mı?
Derin bir konu diye geldim. Hoslandiklarim baskasiyla sevgili oluyor cikti.
Ayni seyleri tekrar tekrar yasamanin nedeni gereken dersi almamis olman demektir. O dersi aldiginda islerinin yoluna girdigini goreceksin.
bi çevreden uzaklaştım zaten bu sefer diğer 3 arkadaşım hayal kırıklığına uğrattıZiyagillerin yalısına dönmüş burası
Şaka bi yana,o çevreden bi süre uzaklaş
Demek ki dersi bos geciriyorsun.ben de sizin gibi ders almam gerek diyordum ama dersler bitmiyor. ve herkese farklı ders olması ne kadar adil diye düşünerek ders mers yok galiba dedim :S
O zaman siz değişin.ayıkla ayıkla bitmiyor
galiba :sDemek ki dersi bos geciriyorsun.
teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBazen ne kadar çabalasak da sevdiklerimize iyi davransak zarar vermesek de elimizden uçup gidiyor.. Sevgili kısmına değil de arkadaş kısmına yorum yapmak istiyorum, bence insanı en çok yaralayan kısım bu oluyor. Şu an dibe vurmuş hissetmenizin sebebi de bu. Belki de bazen insanların gerçek yüzlerini görmemiz gerekiyor? Ki onları hayatımızdan ayıklayalım, gelecekte daha seçici yaklaşalım insanlara.. Üzücü bir durum tahmin edebiliyorum inşaAllah çok yakında hayatınız her anlamda güzelliklerle dolar
denicemO zaman siz değişin.
inşallah öyle olur kendi kendime yetmeye çalışıcam zaten başka şansım yok gibi, ailem var şükürler olsun kiTek basina da kendine yetebilirsin. Ille birileri olmasi gerekmez. O zaman dogru kisiler bulur.
Hep yankis insanlari secmissin. Hep ayni kimseleri. Suretler degismis sadece. Oldugun gibi ol. Kimseyi memnun etmeye calisma. Hayir demesini de ogren. Kendi kimligin kisiligin olsun. Yavas yavas yanlis kisiler cikip dogru kisiler kalacaktir hayatta.
demek istediklerinizi anladım ama ben de olan şey şu sanki hayat sürekli bişeyleri ucundan gösteriyor sonrada tamamen elimden alıyor. mesela en son olayda benim o gözle bakmadığım biriydi zamanla onun hoşlandığını belli etmesiyle ben de ondan hoşlanmaya başladım ve sonra o da gittiBende derin bir konu sandim geldim ve hayal kirikligina ugradim
Lise veya unidesin anladigim kadariyla. Konunu okuyunca ilk yorum yapan arkadasin da dedigi gibi sanki tek derdin biriyle cikmakmis gibi duruyor. Biraz rahatla. Hayatin akimina birak bazi seyleri. Zorla guzellik olmaz. Zamani geldiginde kismetin seni bulmasina hic bisey engel olamayacak zaten. O zamana kadar o zaman su cocuk olsun, aaa olmadi o zaman hadi bu cocuk olsun diye diye yalan yanlis asklara ve yanlis kisilere gidip durma. Asik olmadan, ask yasamayi bekleme. Olsun diye illaki sevgili edinmeye calisirsan iste boyle onlar kendilerine gercek aski bulduklari zaman birakir giderler seni. Sana asik birini bekle.
bu çıkarımı yapmanıza sebep olan şey ne ? yaşadığınız olaylarsa onlar neler?Başlığa istinaden cevap veriyorum. Evet herseyın bi amacı var.
Bşr kere Dünya'ya gelmemizin bir anacı var. Ben hayatın boş olmadığına Herşeyin herkesin bşr görevi olduğuna inanıyorum.bu çıkarımı yapmanıza sebep olan şey ne ? yaşadığınız olaylarsa onlar neler?
Bşr kere Dünya'ya gelmemizin bir anacı var. Ben hayatın boş olmadığına Herşeyin herkesin bşr görevi olduğuna inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?