Arkadaşlar merhaba,
Bu benim sorunum ile alakalı değil öncelikle bunu belirteyim.
Merak ediyorum, sizce herhangi bir konuda (arkadaşlık,sevgililik, eş, çocuk, olaylar) olayları akışına mı bırakmak lâzım?
Yoksa üstüne gidip çözmeye kendi istediğimiz gibi olmasına mı uğraşmalıyız?
Mesela örnek veriyorum, diyelim ki çalışıyorsunuz bir işte ve pozisyonunuzdan sıkılmışsınız sizi tatmin etmiyor artık ve gözünüzü başka bir pozisyona dikmişsiniz ve onu elde etmek için elinizden geleni hakkınızla bir kötü niyete başlamadan yapmışsınız.....
Ama gene de ulaşamamışsınız diyelim... Sürekli bir engeller çıkmış sürekli terslikler olmuş. mafoldumben
Vazgeçip bırakır mısınız demek ki kısmet mi dersiniz yoksa azmin elinden birşey kurtulamaz diye devam mı edersiniz?
bilmiyorumkismile
Ya da başka bir örnek verirsem, mesela diyelim birisini seviyorsunuz berabersiniz opuyorumnanaktan
Ama önünüze sürekli savaşmanıza rağmen türlü engeller girdi bir türlü düzenli bir hayata sahip olamadınız. Vazgeçip ayrılır mısınız? Yoksa sonuna kadar beraber deyip devam mı edersiniz? kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Örnekler çoğaltılabilir sadece bir fikir oluşsun diye kafanızda bu ikisini yazdım.
Şimdiden teşekkürler...
olumunekankayizsmile