Hayattan aldnz en byk ders?

maskeli yalancı insanların çok olduğu, herkese güvenmemeyi öğrendim akannehir

ben böyle hayatında verdiği dersinde,derslerinde taaaaaa..........
verdiği dersler bitmiyoki !!!!!

bir insana hak ettiği kadar değer vereceksin hayatta kendinden fazla değer verirsen kendini kaybeder sözüne kesinlikle kanattan getirdim...

ben de kanaat getirdim bizzat... ve artık biliyorum ki beni benden daha fazla önemseyen kimse olamaz o yüzden en çok kendimi önemseyeceğim... :1closedeyes:

ailemi birakip dunyanin bi ucuna geldim, simdi arkadassiz(ki olsalar da hepsi yapmacik ve cikarci, o yuzden sadece merhaba merhabayim) sadece esimle oyleee yapayalniz oturuyoruz iste!!! aldim boyumun olcusunu!

ailemi birakip dunyanin bi ucuna geldim, simdi arkadassiz(ki olsalar da hepsi yapmacik ve cikarci, o yuzden sadece merhaba merhabayim) sadece esimle oyleee yapayalniz oturuyoruz iste!!! aldim boyumun olcusunu!

canım bende seninle aynı durumdayım ailemi bırakıp taaa balıkesirden bingöle geldimm eşim polis memuru burda öle bi ortam varki bi yerde yersin içersin gülersin arkandan dünyanın lafını üretirler dediğin gibi hepsi yapmacık ve çıkarcı bende akıllandım tabi artık kimseye gelip gitmiyorum apartmanda gördüğüme meraba diyorum sadece bende çok iyi aldım boyumun ölçüsünü biaralar çok takıyodum kafama ama şimdi umrumda bile değiller

kimseyi hayatının odak noktası haline getirmeyeceksin..

ikili ilişkilerde kendine güvenmiyorsan da güveniyormuş gibi davranacaksın.

Son düzenleme:
hayat öyle zalim bir öğretmendir ki, önce sınavını yapar dersini sonra verir

Büyük konuşmamak,kimseyi kınamamak ve çabuk güvenmemek gerekirmiş.... aldığım en iyi dersler...

Cidden insanlar aşağıda plan yaparken Tanrı yukarıda gülümsüyormuş..

Boşanmış bir insanla çıkmak oldu en büyük pişmanlığım. büyükler boşuna dememişler boşanmış alma dul al diye...beni 15 ay oyaladıktan sonra devam ettiremeyecem dedi. bu arada eski karısı ve eski sevgilisiyle de görüşüyormuş... bunalım havalarına takılıp beni aldatıyormuş..Onu Allaha havale ettim .

ayyy sorma tatlim ya ayni dertten yakiniyoruz :gitme: ama en azindan sen Turkiye'desin ama ben yurt disindayim...Avrupa'da olsam yine iyi insan daha sik gidebiliyor memlekete ama ben daha uzaktayim...2 yil oldu annemi gormeyeli, koklamayali...offfffffff offffff efkarlandim beaa :içelim:

Hayat her sabah yenibir sürprize uyanmak ve senin için yazılmış metni oynamaya başlamaktır. Bu metin hoşuna gitsede gitmesede.......

yeşilcim hayatın bana bugünkü emrettiği metin, koş koş koşşş
bugünkü dersim: süslenip püslenip güzel giyinip işe gelince herkes pek bir kibar pek bir centilmen oluyor. her zaman sandviç aldığım pastanedekiler bile farklı davrandı.
boşuna nasrettin hoca ye kürküm ye dememiş. pehhh :hulya:

Hiçbirşeyi erteleme.. ben bunu öğrendim . ve bi insana gereğinden fzla değer verilmemeli.bunuda öğrendim maalesef =( bende dost kazığı yiyenlerdenm..

annem babam ve kardeslerim haricinde kimseyeye guvenilmemesi gerketigini ogrendim, hemde kac kere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…