- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Suan o kadar icim yaniyor ki cok moralim bozuk bende birgun mutlu olacammi bilmiyorum onceden en azindan tartismalar aile icinde olurdu simdi ise hic saygisi kalmadı kim olursa olsun bağırıp cagiriyor esim valla bıktım gururum inciniyor artik beni sevdiginede inanmiyorum sadece kızım icin ayni evde oturuyorum neden boyle anlam veremiyorum ona karsi sevgi gostermek istiyorum ama boye yapinca cok agresif oluyorum onume gelene bagirmak istiyorum icimi kimseye dokemiyorum bunalimdayim
Bende bazen oyle oluyorum canim bol bol dua et sıkma canini tam olarak sorun nedir acikca anlat canim sakincasi yoksa benim esimde beni ortam icinde bozan biri eskiden boyle degildii benimde 6 aylik oglum varSuan o kadar icim yaniyor ki cok moralim bozuk bende birgun mutlu olacammi bilmiyorum onceden en azindan tartismalar aile icinde olurdu simdi ise hic saygisi kalmadı kim olursa olsun bağırıp cagiriyor esim valla bıktım gururum inciniyor artik beni sevdiginede inanmiyorum sadece kızım icin ayni evde oturuyorum neden boyle anlam veremiyorum ona karsi sevgi gostermek istiyorum ama boye yapinca cok agresif oluyorum onume gelene bagirmak istiyorum icimi kimseye dokemiyorum bunalimdayim
Bilmiyorum son zamanda hic birseye tahammulu yok artik kimseden de çekinmiyor ortalik yerde bağırıyor misafir varken bileeşiniz herzaman mı böyledydi bu agresifliğini tetikleyen şey nedir ?
Bilmiyorum son zamanda hic birseye tahammulu yok artik kimseden de çekinmiyor ortalik yerde bağırıyor misafir varken bile
Ya tam bi sorunda yok neden ailesinin yaninda gec yattigini soylemisim ben evde yokken uc bucukta uyumus o mevzu oldu gec yatıyorlar diye bende gulerek esimde uc bucukta uyumus dedim hemen bağırdı neden soyluyorsun diye herkes ne var bunda soylesin dediler ama gerçekten kirildimBende bazen oyle oluyorum canim bol bol dua et sıkma canini tam olarak sorun nedir acikca anlat canim sakincasi yoksa benim esimde beni ortam icinde bozan biri eskiden boyle degildii benimde 6 aylik oglum var
Ben hep boyleydim diyor beni boyle kabul etmiyorsan kapi orda git babanin evine diyorya nebilim işyerinde belki sorunları vardır veya maddi anlamda yetemiyordur.hoş bu kendisinin ulu orta bağırmasını gerektirmez heleki birileri varken.peki siz eşinizle ile bu konuyu konuştunuz mu? ne diyor
En nefret ettigim sey,ortam icinde eslerini bozan kocalarBilmiyorum son zamanda hic birseye tahammulu yok artik kimseden de çekinmiyor ortalik yerde bağırıyor misafir varken bile
Ben hep boyleydim diyor beni boyle kabul etmiyorsan kapi orda git babanin evine diyor
kızınız kac yasındaSuan o kadar icim yaniyor ki cok moralim bozuk bende birgun mutlu olacammi bilmiyorum onceden en azindan tartismalar aile icinde olurdu simdi ise hic saygisi kalmadı kim olursa olsun bağırıp cagiriyor esim valla bıktım gururum inciniyor artik beni sevdiginede inanmiyorum sadece kızım icin ayni evde oturuyorum neden boyle anlam veremiyorum ona karsi sevgi gostermek istiyorum ama boye yapinca cok agresif oluyorum onume gelene bagirmak istiyorum icimi kimseye dokemiyorum bunalimdayim
Iyiymis valla beyimiz her kizdiginda kapiyi gostersinBen hep boyleydim diyor beni boyle kabul etmiyorsan kapi orda git babanin evine diyor
Ailemde bin beter zaten birazda babamin anneme yaptiklarindan yuz buluyor hic bir zaman mutlu olamadim ne ailemden ne esdeno nasıl bir rahatlık ya madem oyle bukadar rahat çıkarıyor ağzından bu kelimeyi zamanında babanızın evinden seni almasaymış!!! düşüncesiz bir konuşma bencilce ...aileniz nerede bu arada.
1 yasindakızınız kac yasında
Onuda yapamıyorum bu defa daha çok birikiyor aglama krizleri geçiriyorum bu defaIyiymis valla beyimiz her kizdiginda kapiyi gostersinagizlarina sakiz ettiler bu sozleri hicc skma canini en guzel cevap susmaktir aslinda sinirlendigi zaman hic tepki vermeyin yokmus gibi davranin olmassa
Çıkıp gitsene bu lafın üzerine gitmediğin için ne yapıyor böyle. O kim ki sana herkesin içinde bağırıyor.Ben hep boyleydim diyor beni boyle kabul etmiyorsan kapi orda git babanin evine diyor
Ailemde bin beter zaten birazda babamin anneme yaptiklarindan yuz buluyor hic bir zaman mutlu olamadim ne ailemden ne esden
Hayirsamire sen çalışıyor muydun?
o zaman bütün diyeceklerimi geri aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?