Hayattan bezdim

Hoşgeldin samire. Ne zamandır yoktun. Sen olayları çok çok çok fazla büyütüyorsun. Sadece bu olay için demiyorum. Genelde böylesin. Ve bence eşimi bu duruma getiren senain

Eşinizi, eşinizin ailesini bilmenize rağmen dikkatli olmuyorsunuz.
Eşinizin ailesiyle bile o kadar sorun yaşadınız bir mesafeli olmayı öğrenseniz iyi olacak sizin için.

Ailemde bin beter zaten birazda babamin anneme yaptiklarindan yuz buluyor hic bir zaman mutlu olamadim ne ailemden ne esden
Neden hemen ''ben zavallıyım'' triplerine giriyorsunuz?
Siz bir annesiniz ve kimseye muhtaç değilsiniz.
Bir iş bulun çalışmaya başlayın,bu adamıda sinirinide çekmeyin.

Hayatini kontrol edemiyosun ki eski konularini ac oku anlarsin yaptigin hatalari mutsuz olmaman normal

Erkektir yapar kafasıyla devam ederseniz böyle g.tleri kalkar işte.

çok umursamama kocanı .senin konuşmanı çekemiyorsa bırak konuşma en azından moralin bozulmaz.çocugun da varmış kendine bir dünya kur,biraz ayrı takıl ondan kendine başka uğraşlar bul o senin peşinden koşsun

samire hanım
eşinizi tanıyorsunuz
boşanamıyorsunuz
suyuna da gitmiyorsunuz
gerginlik çok normal bu durumda.

bende geçtim o yollardan yeni yeni düzeliyoruz çevre maddi ve manevi sorunlar tetikliyor sorununuz ne tam olarak ne zman böyle oldu bu hale geldiniz

Gidemeyeceginizi bildigi icin git babanin evine diyor... Keske sizi kaybetme korkusu olsaydi
4 gün önce eşim yine git dedi bana bende emin misin dedim evet dedi annemi aradım bavulu hazırladım tam çıkacam bırakmadı yuvamızı yıkmayalım diye ilk kez tepki verdim önceden aglar dım gitmeyecem derdim bu defa beklemediği bi tepki verdim bakalım inşaallah bi daha yaşamayız aynı şeyi

bende geçtim o yollardan yeni yeni düzeliyoruz çevre maddi ve manevi sorunlar tetikliyor sorununuz ne tam olarak ne zman böyle oldu bu hale geldiniz
Sorunlar bastan bu yana vardi benim esimi kiskanmam esimin yaptıkları tartismalar oluyordu ama simdi herkesin onunde yapiyor cocuk azarlar gibi azarliyor bıktım artik gun gectikce soguyorum beni sevdigini düşünmüyorum artik bilmiyorum nereye kadar devam eder boyle ama

Ins bilmiyorum belkide ben yaptım sorunlarda giderdim ailemin yanina ama hep oyle soylerddi yoksa benim gideyecegimden veya gitmeyecegimden degil

tek sorun kıskançlık mı neden kıskanıyorsunuz biraz zor olacak ama kıskandığınızı belli etmeyin bakalım ne olacak bizim ki kıskançlık ama kv de sorunumuz da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…