- 27 Mart 2019
- 30.481
- 112.890
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Aynı erkeği evire çevire de kullanabilirler.
Bah şimdiAllahım neler oluyor bir yandan vanessa bir yandan zorunlu
Hahahha sadece başlığı ve zorunluyu görünce direk yazdım okumadım bile aynı şeyi yazmışızHahahah bir tarafta vanessa bir tarafta zorunlu alan imdaaat amafjfnf
Aklın yolu birHahahha sadece başlığı ve zorunluyu görünce direk yazdım okumadım bile aynı şeyi yazmışız
Siz ona giderken bir şeyler alıyor musunuz? Yani bunu görüp de mi düşünemiyor, anlamadım.Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Olabilirler asdıfajfEv arkadaşı falan olmasin bunlar
Adam bir de hiç cicim ayı yaşatmadı zorunluyaevlenmeden evlilik sorumluluğu
Kek deyince bi gülme geldi ahahahahahah.Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Adam senin etinden sütünden yararlanıyor anlaaaaa artikkkkk ve kendini kullandırma....Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Etinden yararlanamıyor, o beceri yok adamda.Adam senin etinden sütünden yararlanıyor anlaaaaa artikkkkk ve kendini kullandırma....
Zorunlucum hayat çok pahalı, adam yolunu bulmuş.Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
öff bıktıkk vallaaa.Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Umurlarinda değil ki cevaplarVallaha ya :)
Bıktırdılar artık yeminle :)
Aynı b.. laciverti tonunda hep aynı eksende konu açıp 4545454 yorum alıp yine aynı soruları sormaları ciddi ciddi komedi artık :),
İşin garibi cringe de olmuyorlar aldıkları cevaplardan :)
o adam sevgilin değil senin önce bir bunu anlasan sorunun çözülecekGerçekten tükendim sevgilim kendisi ama neden bu kadar odun bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?