- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi zorunlualann
-
sürtünme kısmını unutmuşsunuzZorunlu, adami altı günde bir tatmin etmeye taktı, siz atladiniz orayi. Zorunlu, daha sık tatmin etmek istiyordu, bunu dert ediyor o. Yoksa tatmin etme işi 6 güne düştü diye hayiflanmazdi. Makarna şeker sonraki iş.
Etinden yararlanamıyor, o beceri yok adamda.
Yani bu cok düşüncesizce bir davranış. Öyle ya sizin de kendinize gore ihtiyaçlarınız var. Neden hep siz yemeğe para ödeyesiniz. Böyle bir adamla vaktinizi harcamayın bence. Sizinde kendinize göre ihtiyaçlarınız var. Hayat müşterek.Öğlen yemeği çıkmıyor işyerinde bizde eve gidiyoruz yemek için . Tost ekmeği alsam ben alıyorum salam alsam ben alıyorum çorba yapıyorum pirinç felan pilav yapıyorum daha uyguna geliyor bi kerede tost ekmeğini alsa kendi düşünse ama yok
Bu ekonomik krizde mis gibi tasarruf işte.Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Kocasi degil mi zaten.Kek deyince bi gülme geldi ahahahahahah.
Adamla 30 yıllık karı koca gibi olmuşsunuz.
çoğu erkeğin rüyası bir hayat anlattın.İki saç okşamaya adama dizlerinin üzerinde yarım saat oral yapıyorsun, hatırladığım kadarıyla yanlışsam düzeltin cebine harçlık koyuyorsun, yemeğini de sende yiyor. Ohhhhh ne âlâ!
DeğilKocasi degil mi zaten.
adam kullanıyor kendisini maddi cinsel duygusal ama anlamak istemiyor.seven adam hadi gel bir yere götüreyim seni yemeğe demez mi hafta da 1 gün bile olsa?ama adam öğle yemeğini nasıl beleşe getiririm onun derdindeYani bu cok düşüncesizce bir davranış. Öyle ya sizin de kendinize gore ihtiyaçlarınız var. Neden hep siz yemeğe para ödeyesiniz. Böyle bir adamla vaktinizi harcamayın bence. Sizinde kendinize göre ihtiyaçlarınız var. Hayat müşterek.
Adam ayni adam deyince ne bileyim :)
Ben hep "o yatağa uzanıyor, pantolonunu indiriyor ve bana gel diyor" dediği kısımda kaldıgim icin sürtünme bölümünü unutuyorum. Zorunlualan benim için hep bu olarak kaldı çünkü.sürtünme kısmını unutmuşsunuz
Cips değil cipsiAdam ayni adam deyince ne bileyim :)
Haala ayni adam..
oturup cips ve kek yiyoruz..
Alis veris yapmiyor.
Her aksam beraberiz,oglenleri yemek yiyoruz denince..
ne bileyim yani.
Valla ne diyeyim ki öyle gözüküyor. Allah akıl fikir versin kendisine.adam kullanıyor kendisini maddi cinsel duygusal ama anlamak istemiyor.seven adam hadi gel bir yere götüreyim seni yemeğe demez mi hafta da 1 gün bile olsa?ama adam öğle yemeğini nasıl beleşe getiririm onun derdinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?