- Konu Sahibi zorunlualann
-
Müge anlı repliği gibio adam sevgilin değil senin önce bir bunu anlasan sorunun çözülecek
Herşeye gene zam gelmiş.adam aklını kullanıyor.hayat zorİki saç okşamaya adama dizlerinin üzerinde yarım saat oral yapıyorsun, hatırladığım kadarıyla yanlışsam düzeltin cebine harçlık koyuyorsun, yemeğini de sende yiyor. Ohhhhh ne âlâ!
Cipsi ne ola ki..Cips değil cipsi
Evli olmadığın halde evlilik hayatını yaşattığın için olabilir mi yani bı nevi adam şunu gistermissin " bak evlenince böyle olacak" demissin resmen ayrıca ne kadar ilişkiniz olursa olsun insanın kendine bı özeli olmalı kendiyle de vakit geçirmeli yani adam bu durumu biraz kullaniyo bide canım yakında ayrilirsiniz demedi deme hatta ve hatta artırıyorum en ufak kavganizda terk eder net.iyisimi sen kendine arkadaşlarına ailene biraz zaman ayirŞu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
En nefret ettiğim şey Cips demeyi bilmeyip cipsi diyenler.Cips yahu cipsi nedir.Cipsi ne ola ki..
Yeni mi cikmis o da..
Bence cipisCipsi ne ola ki..
Yeni mi cikmis o da..
Kiz zorunlu al sana yüksek lisans düzeyi (!) bir yorum.Yani bazı yorumlarda o kadar lise düzeyi ki. Tamam konu sahibi böyle işte yani ne desen degişmiyor ama her seferinde altında bi goygoy, gülünce eglenince ne oluyor ki,
Zorunlualan tayin istemeyi düşünmez misin. Senin yerinde olmayı isteyen binlerce kişi var ama sen şu adamı kendine reva görüyorsun. Bi silkelen yahu herseyine tamam deme
Bedava ev bulmuş aşçı bulmuş yemek bulmuş ne güzel kullanıyor işte. İnsan misafirliğe giderken bile bi kutu kuru pasta,tatlı,pasta,börek bişey alır nezaketen,adamdaki genişliğe pes gerçektende. Ama biz ne desekte sonu yine belli…Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
Kendisini baya bildiğin aşağılayan mesajlara bile "Yani bazı yorumlarda o kadar lise düzeyi ki. Tamam konu sahibi böyle işte yani ne desen degişmiyor ama her seferinde altında bi goygoy, gülünce eglenince ne oluyor ki,
Zorunlualan tayin istemeyi düşünmez misin. Senin yerinde olmayı isteyen binlerce kişi var ama sen şu adamı kendine reva görüyorsun. Bi silkelen yahu herseyine tamam deme
Eskiden pasta yiyorlardı, malum kriz cipse düştüler.Cipsi ne ola ki..
Yeni mi cikmis o da..
Şimdi bu mesajı okuyacak bir aydinlama gelicek ona.Adama basacak tekmeyi ayakları üstünde duran öz saygısı olan bir Zeyna doğacak...demek isterdim ama birkaç haftaya "kendini tatmin ettiren "erkek konularına devam eder.Sizde okursunuzYani bazı yorumlarda o kadar lise düzeyi ki. Tamam konu sahibi böyle işte yani ne desen degişmiyor ama her seferinde altında bi goygoy, gülünce eglenince ne oluyor ki,
Defalarca söyledik, anlamadın. Bir kez daha söyleyeyim belki anlarsın.Şu an hali hazırda işim var . İşime yakın evim var . Aynı adam ile görüşmeye devam ediyorum . Ben iş yerine yakın bi eve taşındım diye öğle yemeklerini bana yemeye geliyoruz . Her akşam yemek yapıyorum. Öğlenleri beraber yiyoruz. Zaten taşındım diye bi ton masraf oldu.beraber bi kap yemek yiyoruz ama iki aydır eve kesinlikle ne pirinç ne makarna hiç bir şey almadı. Sonuçta ikimiz yiyoruz. Yani bunu düşünemiyor mu anlamıyorum. Bu akşam yine gelmek istiyor. Gelse de kek yiyoruz çekirdek cipsi yiyoruz. Sonra oturuyoruz . Artık yakınlaşmıyoruz bile oda çok istekli değildi bu konularda beni de soğuttu artık . Bi erkek neden yani gelir yemek yer neden marketten bir yağ almaz ki gerçekten bu normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?