Hayattan hiç zevk alamamak .. bunalımdayım . Nasıl kurtulabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki saç okşamaya adama dizlerinin üzerinde yarım saat oral yapıyorsun, hatırladığım kadarıyla yanlışsam düzeltin cebine harçlık koyuyorsun, yemeğini de sende yiyor. Ohhhhh ne âlâ!
Herşeye gene zam gelmiş.adam aklını kullanıyor.hayat zor

Her gelmek istediğinde evet demeyin.
Ben bu akşam kendimle kalmak istiyorum deyin.
Öğlen hadi sizde yediniz mesela akşamları da onda yiyin.
Açık açık söyleyin ben bana yemek yapmani istiyorum yemek yapan erkek çok çekici bir şey bence falan gibi seyler söyleyin.
Ya da mesela gelmek istediği bir akşam markete uğrar misin şunlar eksik bu alınacak deyin.

Evli olmadığın halde evlilik hayatını yaşattığın için olabilir mi yani bı nevi adam şunu gistermissin " bak evlenince böyle olacak" demissin resmen ayrıca ne kadar ilişkiniz olursa olsun insanın kendine bı özeli olmalı kendiyle de vakit geçirmeli yani adam bu durumu biraz kullaniyo bide canım yakında ayrilirsiniz demedi deme hatta ve hatta artırıyorum en ufak kavganizda terk eder net.iyisimi sen kendine arkadaşlarına ailene biraz zaman ayir

Yani bazı yorumlarda o kadar lise düzeyi ki. Tamam konu sahibi böyle işte yani ne desen degişmiyor ama her seferinde altında bi goygoy, gülünce eglenince ne oluyor ki,

Zorunlualan tayin istemeyi düşünmez misin. Senin yerinde olmayı isteyen binlerce kişi var ama sen şu adamı kendine reva görüyorsun. Bi silkelen yahu herseyine tamam deme

Size ne söylense anlamıyorsunuz zaten hep bu adam eline bişey alıp gelmiyor demiyor muydunuz? Adamı bile bile besliyorsunuz yani ohh adamda bulmuş yağlı kapıyı bedavaya yiyip içip yatıyor ee yakınlaşma da yokmuş bu adamı hala yanınızda tutma amacınız ve isteğiniz ne anlamadım adam sizi kullanıyor bu kaç kere söylendi..yalnızlık kullanılmaktan daha iyi adam sizi sevmiyor

Kiz zorunlu al sana yüksek lisans düzeyi (!) bir yorum.

Bedava ev bulmuş aşçı bulmuş yemek bulmuş ne güzel kullanıyor işte. İnsan misafirliğe giderken bile bi kutu kuru pasta,tatlı,pasta,börek bişey alır nezaketen,adamdaki genişliğe pes gerçektende. Ama biz ne desekte sonu yine belli…

Kendisini baya bildiğin aşağılayan mesajlara bile "" atıyor, normalde içim sızlar ama Zorunlu'nun hoşuna gittiğini görünce amaaan diyorum, kimseyi kendinden fazla düşünmemek gerekiyor.

Şimdi bu mesajı okuyacak bir aydinlama gelicek ona.Adama basacak tekmeyi ayakları üstünde duran öz saygısı olan bir Zeyna doğacak...demek isterdim ama birkaç haftaya "kendini tatmin ettiren "erkek konularına devam eder.Sizde okursunuz

Defalarca söyledik, anlamadın. Bir kez daha söyleyeyim belki anlarsın.
Adam seni her türlü kullanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…