Hayattan ne istiyorum?

nazimgibii

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
40
128
8
29
Uzun uzun anlatıp sizi yormak istemiyorum. Yeni mezunum iş arıyorum ve kadroları bekliyorum atama için. Kendime ayıracak fazla zamanım oluyor anlayacağınız.Uzun süreli bir ilişkim var. Çok yollardan geçtik, çok uğraştık, çok didindik diye düşünüyordum.
Bu ara düşünecek fazla zamanım oldu, bakıyorum ki; her şeyi ben yüklenmişim.

Bu ilişkide düşünen, ilgi bekleyen, sevgi bekleyen hep bendim. Problem çıkaran gibi gözüktüm, ama yaptığım her şey batıyordu. Aşık olan herkesin yaptığı ve yapılmaması gereken ne varsa yapıyordum, hala yapıyorum galiba. Şimdi asıl probleme geleyim

Aynı şehirde yaşıyoruz ve gün içinde gün sonunda ne bir telefon ne bir mesaj “ Yorgun’um, yoğun çalışıyorum, annem şöyle söyledi şunu yapacağım vs..”

Birlikte zaman geçirmiyoruz, önemsenmediğimi hissediyorum, çok zorlanıyorum artık. İçimde iyi kötü ne varsa kendim yaşıyorum, onla konuşma fırsatım olduğunda ya geçiştiriliyorum ya da kavgacı olmakla suçlanıyorum. BIKTIM artık. Bu ara boşluktayım, depresifim, iyi olayım diye bir adım bile atmayan bir adam var karşımda. Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum. Ayrılmak istemiyorum, ayrılıktan korkuyorum ama bu ilişkiyi böyle de istemiyorum. Zordayım kızlar bana bir yol gösterin bir taktik verin nolur

Karşınıza alıp açıkça konuşun..bu güzel birlikteliğin daha fazla özene ve yakınlığa ihtiyacı var deyin..belki oda hayat çarkına öyle bir kapılmıştır ki, bunu farkedememiştir bile.

Diğer yandan flörtte alamadığınız ilgiyi, evlilikte hiç beklemeyin..bu da bir gerçek maalesef.

Karşınıza alıp açıkça konuşun..bu güzel birlikteliğin daha fazla özene ve yakınlığa ihtiyacı var deyin..belki oda hayat çarkına öyle bir kapılmıştır ki, bunu farkedememiştir bile.

Diğer yandan flörtte alamadığınız ilgiyi, evlilikte hiç beklemeyin..bu da bir gerçek maalesef.

Konuşmayı defalarca kez denedim, olmuyor. hiçbir şey değişmiyor, ya tartışma ile bitiyor o konuşma ya da geçiştiriliyor. Kendi hayatına o kadar dalmış ki ben unutulmuşum adeta.

Daha sevgiliyken böyleyse evlendiğinizde nolacak acaba.. bence ne kadar sevsende kendinide düşünmelisin kimi seviyorum ben diye bir otur düşün.. vee inan ki hiç bir erkeğin aşkı kendimizden değerli değil..

Hem ayrılmak istemiyorum hem de böyle bir ilişki istemiyorum diyorsun , bu ne yaman çelişki ?

E sen demek ki ilgisizlikten bahsediyorsunuz ve her seferinde farklı sebepler sunuyor sana ve sen de kabul etmiyorsun .. derim ki forumdaki evlilik konularına bak , sevgiliyken böyle olan , evlendik her gün aynı yerdeyiz ne araması sorması diyecek sana ..

Ya çok pardon da iyi misiniz? Tamamıyla mutsuz olduğunuzu anlatmışsınız sonra bitmiş gibi diyen arkadaşa deme öyle diyorsunuz. Hayır beklentiniz ne gerçekten başlığın hakkını veriyorsunuz. Ayrılırsanız eğer ki karşınızdaki kişiden hem gerçeği göreceksiniz hem belki daha mutlu olacaksanız. Deme öyle demeyle bitse keşke herşey. Bir şey ya vardır ya yoktur. Siz ilişkinizi resmen mış gibi yaşıyorsunuz. İlişkiniz var-mış gibi. Eğer ki niyetiniz ayrılmak değil kendinizi üzmekse bu ilişkiye devam edin. He yok benim niyetim mutlu olmak derseniz. Ayrılın hepimiz sizi teselli edelim. Ama şu durumda ben size tavsiye verilecek yada destek olunacak bir yan göremiyorum.

Ayrılmaktan neden korkuyorsunuz merak ettim? Bu adam vazgeçilmez mi sizin için yoksa sadece yalnız kalmaktan mı çekiniyorsunuz?

Ya çok pardon da iyi misiniz? Tamamıyla mutsuz olduğunuzu anlatmışsınız sonra bitmiş gibi diyen arkadaşa deme öyle diyorsunuz. Hayır beklentiniz ne gerçekten başlığın hakkını veriyorsunuz. Ayrılırsanız eğer ki karşınızdaki kişiden hem gerçeği göreceksiniz hem belki daha mutlu olacaksanız. Deme öyle demeyle bitse keşke herşey. Bir şey ya vardır ya yoktur. Siz ilişkinizi resmen mış gibi yaşıyorsunuz. İlişkiniz var-mış gibi. Eğer ki niyetiniz ayrılmak değil kendinizi üzmekse bu ilişkiye devam edin. He yok benim niyetim mutlu olmak derseniz. Ayrılın hepimiz sizi teselli edelim. Ama şu durumda ben size tavsiye verilecek yada destek olunacak bir yan göremiyorum.

İyi olmadığım için bdvye konu açtım, herkesin düştüğü zamanlar olur, biraz daha ılımlı yaklaşmanızı Rica ediyorum

Sevgili konu sahibi..yolladığım yazıyı oku lütfen.

Eklentiler

• 3E7856DE-6D23-4B23-A6F9-2A24979F92B9.webp
    3E7856DE-6D23-4B23-A6F9-2A24979F92B9.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 29
  • B8F2AD8D-9AF6-4A52-A870-07D46A89D8DF.webp
    B8F2AD8D-9AF6-4A52-A870-07D46A89D8DF.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 38
Bittiğini kabullenin. Aynı gün oturun içiniz çıkana kadar ağlayın. Ertesi gün daha huzurlu uyanacaksınız.

Back
X