- 27 Temmuz 2018
- 40
- 128
- 8
- 29
- Konu Sahibi nazimgibii
-
Karşınıza alıp açıkça konuşun..bu güzel birlikteliğin daha fazla özene ve yakınlığa ihtiyacı var deyin..belki oda hayat çarkına öyle bir kapılmıştır ki, bunu farkedememiştir bile.
Diğer yandan flörtte alamadığınız ilgiyi, evlilikte hiç beklemeyin..bu da bir gerçek maalesef.
Bitmiş gibi geldi
Konuşmayı defalarca kez denedim, olmuyor. hiçbir şey değişmiyor, ya tartışma ile bitiyor o konuşma ya da geçiştiriliyor. Kendi hayatına o kadar dalmış ki ben unutulmuşum adeta.
Ayrılmaktan neden korkuyorsunuz merak ettim? Bu adam vazgeçilmez mi sizin için yoksa sadece yalnız kalmaktan mı çekiniyorsunuz?
Ya çok pardon da iyi misiniz? Tamamıyla mutsuz olduğunuzu anlatmışsınız sonra bitmiş gibi diyen arkadaşa deme öyle diyorsunuz. Hayır beklentiniz ne gerçekten başlığın hakkını veriyorsunuz. Ayrılırsanız eğer ki karşınızdaki kişiden hem gerçeği göreceksiniz hem belki daha mutlu olacaksanız. Deme öyle demeyle bitse keşke herşey. Bir şey ya vardır ya yoktur. Siz ilişkinizi resmen mış gibi yaşıyorsunuz. İlişkiniz var-mış gibi. Eğer ki niyetiniz ayrılmak değil kendinizi üzmekse bu ilişkiye devam edin. He yok benim niyetim mutlu olmak derseniz. Ayrılın hepimiz sizi teselli edelim. Ama şu durumda ben size tavsiye verilecek yada destek olunacak bir yan göremiyorum.
Sevdiğinizi söylüyorsunuz ama bana sevginiz alışkanlığa, bir mecburiyete dönüşmüş gibi geldi.Gerçekten sevdiğim için, onu bir daha görmemek düşüncesi bile beni ürkütüyor
Gerçekten sevdiğim için, onu bir daha görmemek düşüncesi bile beni ürkütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?