Afedersiniz ama annenizin rahatsızlığı nedir bu kadar usandırıcak
Annem akıl hastası. Ama ben annemden usandigimi söylemedim okuyacaksaniz baştan okuyun hepsini yarim yamalak okuyup yalgilamayin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afedersiniz ama annenizin rahatsızlığı nedir bu kadar usandırıcak
Annem akıl hastası. Ama ben annemden usandigimi söylemedim okuyacaksaniz baştan okuyun hepsini yarim yamalak okuyup yalgilamayin
Ben sana yakınlaşmaya calistikca sen uzaklaşıyorsun diyor. Bana seviyorsan kacarsin bile dedi. Ben ne seni ne ailemi ne okulumu kaybetmek istemiyorum dedim![]()
Ailen cok anlayisli da olsa askere gidip gelmemis okulunu bitirmemis işi gücü yok boyle bir adami ailenin karsisina nasil.cikaracaksin .
Senden soguyorsa sende desene neyle aile kurmayi dusunuyor . İşsiz güçsüz adama kim kiz verir.
Aman diyeyim bunalip.kacayim falan demeyesin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de sogudum hayattan soguttular
...ama cocuklarm icin guclu olmalym..
bu kadar üzme kendini, belliki akilli bir kizsin tartip düsünüyorsun, senin bir sucun yok bu konuda tanistirmak icin daha erken daha yeni baslamissiniz okula, ne acelesi varki, senin suan ilk sirada okulun olsun birde ögrenseler okutmazlar diyorsun. böyle hemen soguyacaksa birak sogusun. baskalarinida tanirsin ama bu degerli zamanlarin geri gelmez. aileni de karsina alma. hepimiz biraz yalniziz bir türlü direniyoruz iste hayata karsi. bozma moralini bu kadar zamana birak olmuyorsada zorlamamak gerek.
Okul hayatini yasa geleceğine odaklan sakın duygusal düşünüp okul hayatını 2 yönden de bitirme... Ailenle tanistirsan da tanistirmasan da cevrendekilerin ve ailenin seni uzmesine izin verip eğitim hayatini zora sokacaksin..
Derdinden anlamayan adamın yaninda isi olmamalı zaten... İs hayatına atılmaya başladığında yani gerçek hayata o zaman seni gerçekten sevecek güçlü bir birey bulacaksın yaninda... Pişman olmamak için bir an önce okuldan mezun olmaktan başka bir şey düşünme lütfen kendini toparlamaya çalış dağıtmaya değil... Seni gerçekten seven adam senin iyiliğini düşünür ve her daim yaninda olur zaten
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısınız ama ben çok yalnız hissediyorum kendimi biri olsun istiyorum beni hep seven hep destek veren çok mu şey istiyorum ben![]()
Ne garip ben dunyanin bi ucundayim sen diger ucunda
ama senin kalbine kelimelerimle dokunmak istiyorum
cok samimi ve daginik buldum konunu :)
erkek arkadasinin sana baski yapmasina izin verme
erkek arkadasin neye guvenerek tanismak istiyorki okul yillarinda birde
eliniz bi ekmek tuttsun once
beyninin sozunu dinle
ayrica bukadar sene kacmamissin bu yastan sonra kacacak biride olmazsin sanirim
bunu soyleyen erkek arkadasini hic sevmedim dusuncesizlik yapiyor
Haklısınız ama ben çok yalnız hissediyorum kendimi biri olsun istiyorum beni hep seven hep destek veren çok mu şey istiyorum ben![]()
O okumuyor çalışıyor uzman Çavuş. En baştan biliyordu benim okulumun olduğunu ailesiyle tanıştırdı beni zorla hatta babasi da çok istiyordu ailemle tanışmayi anlattım babasi anlayışla karşıladı ama o illa tanistiracaksin diyor ben babasını aradım söyledim babası da onu vazgecirmeye calisti diye bana kızıyor ben sana yakınlaşmaya calistikca beni vazgecirneye çalışıyorsun diyor![]()