Tavsiye : Piskoloğa gidin terapi ye başlayın.
Sizinki depresyona benziyor.
Psikoloğa görünün, ben de yaşadım ondan biliyorum.
Bunlar beynin kimyasıyla alakalı şeyler aslında, beyniniz yeterli endorfin/seratonin üretemiyor olabilir... psikolog lüzumlu görürse psikiyatriye de yönlendirir... kendiniz başa çıkamazsınız, kendinizi suçlamayın... bu da grip gibi bir hastalık...
Çok geçmiş olsun.
Dün farkında olmadan erkek kardeşimin kafasında vodka şişesi geçirdim
Yani zarar vermek amaçlı yapmadım, çok konuşuyordu sanırım o an öldürebilirdim de.
Sus artık dedim ama susmadı.
Canı yandı. Ben de psikoloğumu ve ilaçlarımı değiştirmeye karar verdim, artık katlanamıyorum hiçbir şeye tahammülüm yok.
Bas bas bağırıyorum
Zor, bu ülkenin psikolojisi, insanları, nefes alamıyorum inanın ki.
Çok fazla cahil var...
Elindeyse git buradan Stheno, değiştirmeye çalışma.
Git, inan her şey yolunda gidecek.
Çok geçmiş olsun çoğumuz aynı durumdayız
Psikolog işe yarıyor mu peki?Dün farkında olmadan erkek kardeşimin kafasında vodka şişesi geçirdim
Yani zarar vermek amaçlı yapmadım, çok konuşuyordu sanırım o an öldürebilirdim de.
Sus artık dedim ama susmadı.
Canı yandı. Ben de psikoloğumu ve ilaçlarımı değiştirmeye karar verdim, artık katlanamıyorum hiçbir şeye tahammülüm yok.
Bas bas bağırıyorum
Zor, bu ülkenin psikolojisi, insanları, nefes alamıyorum inanın ki.
Çok fazla cahil var...
Elindeyse git buradan Stheno, değiştirmeye çalışma.
Git, inan her şey yolunda gidecek.
Senelerdir gidiyorum, her geçen yıl daha kötü oluyorumPsikolog işe yarıyor mu peki?
Yani bende kardeşimin kafasına tuzluk fırlatıp kafasından ayran döküp tavayı da kafasına gecirmisligim çoktur.
Olumlu bir dönüt alıyor musunuz?
İlaç bende bir dönem kullandım ama ilaçsız da halletmem gerektiği için bıraktım.Senelerdir gidiyorum, her geçen yıl daha kötü oluyorum
Bunları yapacak bir insan değildim yani, ilaçları almayınca insanlara saldırıyorum.
Hem lafla hem de fiziksel, bağımlı yapıyor.
O yüzden önermiyorum.
Psikolog yerine psikoterapi şart. Onda da gırtlaklamazsan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?