- 6 Ağustos 2016
- 582
- 501
- 53
- Konu Sahibi Alonedark0
Herkese merhaba. Şu sırlar hatta son 1 yıldır diyeyim yaptığım hiçbirsey bana mantıklı gelmiyor. Hayattan gram zevk almıyorum. Henüz 17 yaşındayım. Belki siz bu yaşta ne sorunun var diyebilirsiniz ama bu farkli bir şey. Yaşıtlarım gibi değilim bir kere. Onların üzüldükleri şeyler, davranışları haraketleri bana çok saçma geliyor hiçbirinin yanında mutlu hissetmiyorum kendimi. Eskiden çok severek yaptığım seyler artık bana guzel gelmiyor. Okula gitmek istemiyorum okula gideceğim zaman sanki cenaze evine gidermiş gini hissediyorum gelecegimle ilgili ne hayalim ne planım var. Çok boşlukta hissediyorum. İçimden sürekli yalnız başına durmak film izlemek geliyor onun dışında dısarıya adımımı atmak istemiyorum. Biliyorsunuz üniversite sınavı var umrumda bile deģil ki fen lisesinde okuyorum herkes benden yüksek hedefler bekliyor ama o kadar umutsuzum ki gercekten umrumda değil. Ama bir yandan da böyle giderse hayatım mahvolacak. Sizce ne yapmalıyım nasıl kurtlurum bu ruh halinden? Sıkıldım artık böyle yaşamaktan