Hayattan zevk almiyorum

sariyapraklar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
384
95
98
42
iyi akşamlar herkese kışaca sorunum şu 2.evlilik yaptım ve sonuç hüsran bir oğlum var 10yasinda ailemin yanında ve ben onlardan ayrı kendi evimde yalnız yaşıyorum .gecen sene kredili aldım. Oğlumun babası hicbiryardimi yok nafaka falan almıyorum oğlumda öyle.yillardir özel sektördeyim yaklasik1.5 aydır evdeyim isten ayrıldım sorun şu ki çalışma azmi motivasyonum sifir birakin caismayi evden cikmak bile istemiyorum uyuyorum devamlı bu döngüden kurtulmak istiyorum hicbiseyden zevk almıyorum ilaç kullanıyordum artık onur aklıma geldikçe alıyorum oğlum için ayağa kalkmam lazım kendim icin

profesyonel destek alın. ama maalesef günümüz yaşam koşullarının ağırlığı, insanların kötüleşmesi gibi gibi sebeplerle benim çevremdeki çoğu kişi sizin gibi

iyi akşamlar herkese kışaca sorunum şu 2.evlilik yaptım ve sonuç hüsran bir oğlum var 10yasinda ailemin yanında ve ben onlardan ayrı kendi evimde yalnız yaşıyorum .gecen sene kredili aldım. Oğlumun babası hicbiryardimi yok nafaka falan almıyorum oğlumda öyle.yillardir özel sektördeyim yaklasik1.5 aydır evdeyim isten ayrıldım sorun şu ki çalışma azmi motivasyonum sifir birakin caismayi evden cikmak bile istemiyorum uyuyorum devamlı bu döngüden kurtulmak istiyorum hicbiseyden zevk almıyorum ilaç kullanıyordum artık onur aklıma geldikçe alıyorum oğlum için ayağa kalkmam lazım kendim icin

Neden oğlunuzla beraber yaşamıyorsunuz ?

Psikoloğa gidin. Evladınızla zaman geçirin onun da size ihtiyacı vardır. Sabah erken kalkın yürüyüş yapın, mutlu edecek şeyler yapın.

oğlum var 10yasinda ailemin yanında ve ben onlardan ayrı kendi evimde yalnız yaşıyorum

Bu durumda nafaka mı bekliyorsunuz çocukla kendiniz ilgilenmiyormuşsunuz ki baba da ayrı sorumsuz zaten yazık cocuğa çocuk nafakası verse aileye gitmeli direkt.. Neden yanınızda değil oğlunuz? Yalnız kalarak iyice soyutlanmışsınız.

Eski eşim sıkıntılı biriydi taa bebeklikten beri ailem bakıyor oğluma. Eski eş sorumsuz tekiydi ayrılalı 1 yılı geçti bu sürede oğlunu 2 kez anca gördü aynı şehirde olmamiza rağmen onun donemindeyken doktor antidepresan vermişti ama sanki bi ise yaramıyor gibi geliyor biraz birikmişim vardı bi iki ay idare wdebilirm ama bu döngüden bu mutsuzluktan kurtulmam lazım iş ilanlarına bakıyorum not ediyorum ama çoğuna gitmiyorum bile icimde evden çıkmak istemiyorum

Oğlunuz neden yanınızda değil ?

Eski eşim sıkıntılı biriydi taa bebeklikten beri ailem bakıyor oğluma. Eski eş sorumsuz tekiydi ayrılalı 1 yılı geçti bu sürede oğlunu 2 kez anca gördü aynı şehirde olmamiza rağmen onun donemindeyken doktor antidepresan vermişti ama sanki bi ise yaramıyor gibi geliyor biraz birikmişim vardı bi iki ay idare wdebilirm ama bu döngüden bu mutsuzluktan kurtulmam lazım iş ilanlarına bakıyorum not ediyorum ama çoğuna gitmiyorum bile icimde evden çıkmak istemiyorum
Madem baştan sorumsuzdu neden çocuk yaptınız ? Hadi yaptınız bebeklikten beri baba sevgisi görmeyen çocuğa neden anne sevgisinden mahrum ettiniz. Çok üzüldüm çocuğa da anne babanıza da.

Yani yıllardır çalışıyorum kadın değilde erkek oldum evin bütün sorumluluğu bendeydi eski eş dediğim gibi sorususun tekiydi çalıştığımdan dolayı oğluma ailem baktı ve onlara çok alışkın yanıma almak istesem bile gelmek istemiyor orda daha mutlu b3n çalışıp oğluma aileme yardımcı oluyordum ama şu 2 aydır iyi hissetmiyorum yoruldum bunaldim herşeyden zevk almıyorum hicbisyden

2.evliliği nezamn yaptınız?

Yani yıllardır çalışıyorum kadın değilde erkek oldum evin bütün sorumluluğu bendeydi eski eş dediğim gibi sorususun tekiydi çalıştığımdan dolayı oğluma ailem baktı ve onlara çok alışkın yanıma almak istesem bile gelmek istemiyor orda daha mutlu b3n çalışıp oğluma aileme yardımcı oluyordum ama şu 2 aydır iyi hissetmiyorum yoruldum bunaldim herşeyden zevk almıyorum hicbisyden
Ne kadar zor bir hayatınız var,bunalmakta haklısınız.

Eski eşi bilemem ama iyi bir psikolog ile oğlunuzun durumunu görüşün.

Mutlaka onu yanınıza alın.

Emin olun büyük ebeveynlerle büyüyen çocuklar ileride hem anne babaya hem de büyüklere çok kırgın oluyor.

Öncelikle oğlunuz ile aranızı düzeltin direk sizde kalmaya başlamasa bile siz ailenizin yanına gidin kendi evinizi kiraya verip çalışma işini oğlunuz ile aranız düzelene kadar erteleyebilirsiniz. Bu size de çocuğunuza da iyi gelecektir. Çocuğunuza baktiklarina göre ailenizin kötü olmadığını varsayıyorum bir kaç kötü özellikleri varsa da görmezden gelin. Aslında çok kötü durumda değilsiniz hep kötü taraftan bakıyorsunuz

Cano once bir terapiste gorun bence de. Ikinci olarak ya oglunu yanina al, ya da aile evine tasin. Cocuk demek hayat amaci demek, sorumluluk demek. Bosver evliligi falan, hayatinin anlami oglunda yatiyor sikica saril ona.

Ben koca derdinde degilim ki bu bir

Oğlumda zaten 2.evliliğimden adamın gerçek yüzünü gösterseydi zaten çocukta olmazdi ilk zaman hamile kaldım.

Back
X