- Konu Sahibi prensestubis
-
bende orda düşünüyorum.ama pek bi bilgi yok.senin durumun nedir
Canım benim transferimin onuncu günündeyim.Pazartesi testim var.Ben çok memnun kaldım hemşirelerinden doktorlarından.Benim doktorlarım Dr.Özgür bey ve Dr. Rüştü bey.Banada marmaristen arkadaşım tavsiye etmişti.Zaten eşim Askeri personel bizim için en iyisi asker hastanesi diye düşündüm.Ama çok memnunum tavsiye ederim.Sen ne zaman başlıyacaksın tatlım?
canım ben kendime 2 aylık süre tanıdım arastırma için:::::)))) ama suan için gatayı düşünüyorum(benim eşimde askeri personel).stresli bi dönem.senin için inşallah olumlu bi sonuç olur:))))bana da umut olursun...
İşallah canım.Bende bugün idrar testi yaptım.Sonuç negatif.Çok moralim bozuldu.Ama diyorumki pazartesi kan sonucu daha net belli olur.İşallah tutunur bebişim.işallah canım.
ben de ali beyin hastasıyım..ilk denememide orada yaptım fakat sonuç negatif olduinşallah 2.de mutlu sona kavuşuruz...
inşallah canım ama ben ordan vazgeçtim.hayırlısı hakkımızda
slm hanımlar bende gatada tedavi görüyorum.cumartesi günü yumurtalarım toplanacak ama korkuyorum,yaptıran arkadaşlar nasıl bir tecrübe acaba biraz yorum yaparmsınız!!transfer işleminden de korkuyorum..kısacası gerginim,terliyorum(((..personeli çok iyi bencede..sorularınızın yanıtsız kalmaması çok güzel bişey neticede..
bu arada inşallah son hastaları olarak heepimiz gebe kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?