Haydarpaşa Gata Askeri Hastanesinde Tedaviye Başlayan Varmı?

prensestubis

Gülücüğüm kocişim
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
211
0
96
43
İstanbul
Ben Haydarpaşa Askeri Hastanesi Tüp bebek servisinde tedaviye başladım.Transferimin sekizinci günü. Doktorum Prof. Dr. Ali Rüştü ERGÜR. Ali beyde tedavi olan varmı aranızda? Serviste çalışan hemşirelerim Öznur ve Özlem hemşireme ve Dr.Özgür bey- Dr.Rüştü beye çok teşekkür ederim. Çok ilgili ve sevecen bir ekip. Zaten bu hassas dönemimimizde böyle sevecen ve güleryüzlü insanlarla yola çıkmak en önemlisi..
Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..:Saruboceq:

bende orda düşünüyorum.ama pek bi bilgi yok.senin durumun nedir

Canım benim transferimin onuncu günündeyim.Pazartesi testim var.Ben çok memnun kaldım hemşirelerinden doktorlarından.Benim doktorlarım Dr.Özgür bey ve Dr. Rüştü bey.Banada marmaristen arkadaşım tavsiye etmişti.Zaten eşim Askeri personel bizim için en iyisi asker hastanesi diye düşündüm.Ama çok memnunum tavsiye ederim.Sen ne zaman başlıyacaksın tatlım?

canım ben kendime 2 aylık süre tanıdım arastırma için:::::)))) ama suan için gatayı düşünüyorum(benim eşimde askeri personel).stresli bi dönem.senin için inşallah olumlu bi sonuç olur:))))bana da umut olursun...

İşallah canım.Bende bugün idrar testi yaptım.Sonuç negatif.Çok moralim bozuldu.Ama diyorumki pazartesi kan sonucu daha net belli olur.İşallah tutunur bebişim.işallah canım.

İşallah canım.Bende bugün idrar testi yaptım.Sonuç negatif.Çok moralim bozuldu.Ama diyorumki pazartesi kan sonucu daha net belli olur.İşallah tutunur bebişim.işallah canım.

canım hiç moralini bozma.biliyosunki idrar testleri erken olduğundan negatif gsterebiliyor.kati sonuç kan testiyle belli olur.insallah olumlu da olur

ben de ali beyin hastasıyım..ilk denememide orada yaptım fakat sonuç negatif oldu inşallah 2.de mutlu sona kavuşuruz...

slm hanımlar bende gatada tedavi görüyorum.cumartesi günü yumurtalarım toplanacak ama korkuyorum,yaptıran arkadaşlar nasıl bir tecrübe acaba biraz yorum yaparmsınız!!transfer işleminden de korkuyorum..kısacası gerginim,terliyorum(((..personeli çok iyi bencede..sorularınızın yanıtsız kalmaması çok güzel bişey neticede..

inşallah canım ama ben ordan vazgeçtim.hayırlısı hakkımızda

evet hakkımızda hayırlısı :) ben ne yapacağıma karar veremedim açıkçası....bi de oranın kapanma ihtimali varmış..sonra ne olacak hiç bilmiyorum.raporlu olunca 6 ay içinde sadece 1 kere mi yaptırabiliyor bi bilgin var mı??? a.s.

rapor konusunda benim bir bilgim yok,ama kapanma ihtimali varmış,ben son hastalarından biriyim işte,az kalsın yaptıramayacaktık.ama ben böyle güzel çalışan bir ünitenin embriyologsuz bırakılacağını zannetmiyorum,mutlaka bi atama yapılır..bu arada yumurta toplama işlemi ve transfer acı veriyor mu biri bilgilendirsin..kadın olmak ne kadar zor((

sevgili ezgi...öncelikle hayırlı olsun inşallah...yumurta toplama işi çok kolay bir işlem çok rahat ol...bayılttıkları için sorun olmuyor uyandığında ağrın oluyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil..o gün eve gidince dinlenirsen ertesi güne hiçbirşeyin kalmıyor..o günde aslında iyi oluyorsun ama sonuçta bir operasyon olduğu için genede dinlenmen gerekir..
transfer işlemi biraz daha zor gelmişti bana ama ondada rahat olursan 5 dakka sürmüyor kolayca halloluyor..o gün orada 2 saate yakın yatırıyorlar ondan sonra evde dinlenmeye devam edersin zaten ne yapacaklarını hem yazılı hem sözlü olarak anlatıyorlar..
tekrar hayırlı olsun inşallah bebişinde sana güzelce tutunur seni hiç bırakmaz....

ezgicimbenim transferim ayın 20 sinde olduhiç anlamadım bile korkma rahat olkihemen bitsin ve bebişin tutunsun
diğer konuya gelince gerçekten gatanınen güzel bölümü doktorlar çok iyi ali rüştü bey özgür bey hemşireler de bir tane zaten özlem ve öznur hanım insana herşeyi en incesine kadar anlatıyorlar seni hiç sıkmıyorlar fakat ne yazıkki kapanıyor bu baştakiler ne yapmaya ççalışıyo ranlamadım çok sinnir bozucular bukadar gerekli ve güzel bir grubun olduğu bir bölüm nasıl kapatılır

teşekkürler arkadaşlar içimi çok rahatlattınız,bu gece sayenizde daha rahat uyurum artık..bilmediği şey insanı korkutuyor.ama evlat sahibi olma isteği o kadar yoğun bir duygu ki korksa da insan yine göze alıyor işte..hepimiz güzel haberler alırız inşallah.Allahım kimsenin evladının arkasaından hasretle baktırmasın..hiç kimseyi düşmanımı bile..
nurcan gebelik testini ekim başında yapıcaklar o zaman,inşallah hayırlı haberler alırız sendende banada moral olur:)ben bölümün kapanacğını zannetmiyorum,çok güzel işleyen bir düzen var,talepte çok,en son çare sözleşmeli embriyolog alıcaklarmış sanırım.

bilemiyorum ben her ihtimale karşı komutanlığa mail attım
bu arada evet ayın 1 ine test günüm ama kendim evde test yapsammı yapmasammı kararsız kaldım

idrarda okadar kısa süredi çıkmaz sanırım,meraktan bi kere yap bence ama morelini bozma,çok silik çıkıyormuş çıksada..ŞAMPİYON BEBEK ANNESİNE KAVUŞUR İNŞALLAH:)

bu arada inşallah son hastaları olarak heepimiz gebe kalırız

İşallah canım.Allahım senin müjdeli haberini almak nasip etsin. Benim sonuçlarım negatif çıktı.Cuma günü 2 tüp kan verdim.Birini dışarıda yaptırdım.Oda negatif.Ne yapayım.allah emeğimizi bu seferlik boşa çıkardı .Bilmiyorum bundan sonra ne olucak.ama sana tavsiyem.İdrar testi yapma.Tek çizgi çıkınca moralin bozuluyor.Ben yaptım.Negatif çıktı zaten hemen belli olmuyormuş.Gerçi benimki tutmadıda çıkmadı testte ama.Olsun genede yapma.ama umarım allahıma senin içinde dua ediyorum.İşallah bebişin tutarda sağlıkla uzun ömürlerle kucağına alırsın canım benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…