Haydarpaşa Gata Askeri Hastanesinde Tedaviye Başlayan Varmı?

inşallah canım doğumum sipinal olacak yani ayık olucam inşallah hepinize duacıyım

kızlar merhaba yakınlarda haydarpaşa gatada tedaviye (tüp-aşılama) başlayan yok mu hiç, uzun zamandır bir şey yazılmamış.
ben kısmetse ayın 20 si gibi gidip hormon tahlillerimi falan yaptırıp eylül adetimle de başlamayı planlıyorum o yüzden gidenlerden cevap bekliyorum.

Merhaba, Myra

Ben de Gata da aşılama tedavisine başlamak istiyorum. Acaba, sen başladın mı? Yeni doktorlar kimler acaba, memnun kaldın m? Beni bilgilendirirsen, çok memnun kalacagım. Önceden teşekkürler...Başarılar canım..

merhaba aşılamayla ilgili hiçbir fikrim yok malesef. benim tedavim bitti şimdi hamileyim. daha önce dr. ali rüştü bey vardı şimdi ki dr. levent tütüncü ben çok memnunum dr.umdan sorularıma cevap alabiliyorum ki zaten olumlu olumsuz herşeyi anlattığı için pek aklında soru kalmıyor insanın. birde çok yoğun bir yer olmadığı için samimiyetle herkesle ilgilenebiliyorlar. umarım senin içinde hayırlı olur olumlu sonuçlar alırsın benden de sana başarılar...

ben de gata da yaptırmak istiyorum ikinci tüp bebeğimi ama ankara mı istanbul mu karar veremedim topiği okudum çok umutlandım..

canım istanbulda yaptır ankaraya sakın gitme hiç iyi şeler duymadım ankara hakkında ama istanbul süper hatta şuan 6 aylık kızımı sallıyorum sana yazarken rabbim cümle isteyenlere nasip etsin:))))))

canım istanbulda yaptır ankaraya sakın gitme hiç iyi şeler duymadım ankara hakkında ama istanbul süper hatta şuan 6 aylık kızımı sallıyorum sana yazarken rabbim cümle isteyenlere nasip etsin:))))))

Ay canım benim , Rabbim bize de nasip etsin bu özel anları..
İnşallah bunu aklımın bir kenarına yazdım tatlım, Allah razı olsun senden..
Kızını da öperim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…