- Konu Sahibi prensestubis
-
bizim de erkek infertilitesi,az daha tese olucaktı eşimde ama biraz çıktı normal yolla,çok sevindik.4 tanesi tutmuş durumda şu an,spermler kalitesiz olduğu için döllenme olmayabilir demişlerdi,2 tane fire verdik,yarın yada perşembe tranfer var.şimdide sıkışık olma stresim başladı.ya tutamssam,ya dayanamassam.normalde çok zor dayanırım..az kaldı yüzdük kuyruğuna geldik...bu arada ne kadar su içtiniz,girmeden önce?
slm nurcan,hallettim transfer işini,1,5 şişe içtim ama patlamak üzereydim,tam masadayken dayanamıycam deyince sondayla boşaltılar biraz:)tedavi süresince hiç bu kadar sıkıntı çekmememiştim..başarılı geçti dediler transfer istediklere koymuşlar bebeşimi,kanamamda olmadı hiç işlem sonrası.sen de olmuşmuydu..seninde az kaldı sonucu öğrenmeye..hayırlısı ama çok sıkıntılı bir süreç,kasıklarımda ağrı var dünden beri ama çok değil,baygın bi ağrı,sende de varmı şu an??
Bir kere embiyologları mehmet bey tanıdığım en şeker doktor.. Hele oznur hanımla özlem hanım.. Ancak bu kadar güleryüzlü ve ilgili olabilirler.. Yaptıracak arkadaşlar gönül rahatlığıyla gidebilirler..
11, gün pozitif Allah gata hastanesindeki doktorlar Ali Rüştü bey, mehmet bey ve muayenelerimle ilgilenen özgür beyden Allah razı olsun tabi bölümün hemşireleri Özlem hanım ve Öznur hanım danda Allah razı olsun herşeyimizle bıkmadan usanmadan ilgilendiler Allah ne ddilekleri varsa kabul etsin ayriyeten arkadaşlar bölümümüzün kapanmaması için lütfen komutanlıığa mail atın yada dilekçe yazın ben sevinçliyim tuttu inşallah ama sizlerinde aynı sevinci tatmasını isterim
nurcancım çok sevindim,ayyy ne kadar güzel ne mutlu sana,benimde 6.günü bugün transferin bi yanım test yapsam mı diyor ama yapmayacağım senin yazdıklarını okuyunca,allah daimi etsin kucağında gör inşaallah,ne güzel bi duygu demi..dediğin belirtiler aynen var mide bulantısı dışında kasıklarımda hafif batma var,kanamada olmadı hiç,olmasında zaten,su gibi akıntı,o da jelden sanırım....kucağında gör bebişini inşaallah,çok sevindim senin adına...
ezgim canım testlere bakma hiç ben 4 farklı test yaptım hep negatif kanda çıktı canım şuan kan değeri 404 bak canım eğer karın ağrın kasık ağrın olursa telaşlanma yatağada bağlı kalma ama sıkı giyin ben dikkat etmemiştim negatif diye şuan gripten gözümü zor açık tutuyorum operasyonlar insanı yorgun düşürüyo çabuk hastalanıyo insan ay hadi sendende iyi haberler alalım
Ezgicim bencede testlere hiç bakma.Ben nurcanada aynısını söyledim ama dinlemedi benikaydirigubbakcemile3 Bak şimdi hamileeee:) bu arada arkadaşım çok geçmiş olsun. Diyorumki keşke yakın olsak görüşebilirdik ama aramızda bayağı bir mesafe var. Dikkat et kendine olurmu heee sakın ilaç içme bol bol ıhlamur iç.Bolca dinlen. Bebişinide öptüm kocaman.
sağol canım ya olsun kalpler bir olsun yine görüşürüz ben bi toparlaim buluşuruz bir yerde evimede beklerim herzaman kapım açık yeterki sen gelmek iste :))))))))) canım benim
bu arada bitki çayları iyi değil diye okumuştum tüp bebekte özlem hanımda kendin ileş dedi zamanla bakalım sigarayıda bıraktıkya vücut mikrop almayınca hemen hasta oldu ben senin haberini alınca sigara içmeye devam etmiştim negatiftir benimkide diye hemşire pozitif deyince sigarayı bıraktım hasta oldum yaramadı :))))))))))))))
Valla bende transferden sonra günde 3 tane içiyordum.Azaltmıştım.Ama tabi negatif olunca tekrar başladım.O zaman içme ıhlamur falan.Tüp bebek daha farklı.Normal hamilelik gibi değil.Sen o zaman bol bol dinlen.Biran önce iyileş arkadaşım.Bende beklerim seni herzaman.Sen toparlan sonra buluşuruz canım.
Geçmiş olsun nurcan,olsun iyileşirsin,güzel haberi aldın ya vız gelir grip sana:)10.gün oldu bugün az kaldı,pazartesi alıcaz sonucu bugüne kadar ağrım yoktu ama bugün nedense kasıklarım regl olucakmışım gibi ağırdı.korktum açıkçası..iiştahım hiç yok bide..hep sulu bişeyler içmek istiyorum,grip mi olucam acaba bende...sigara içiyordum ben de tedaviye başlamadan önce bıraktım..çok severim sigarayı hele kahveyle,,herşey bebek için işte..sigara içmeyenler anlamaz tabi,,hatta kızyorlar okurken eminim...şikayet etmiyorum ..vesile oldu bebek,,artık daha güzel nefes alıyorum..test yaptım ben de bu arada tabi ki negatif..bozulmadım morelimi..öyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?