Haydarpaşa Gata Askeri Hastanesinde Tedaviye Başlayan Varmı?

inşallah canım ama ben dayanamadım özellikle senden ses gelmeyince anladım negatif çok moralim bozuldu zaten zor dayanıyodum herkez test yap diyip duruyodu dün 6. günümdü test yaptım negatif çıktı bakalım hayırlısı ayın birinde kan testi var

Bir kere embiyologları mehmet bey tanıdığım en şeker doktor.. Hele oznur hanımla özlem hanım.. Ancak bu kadar güleryüzlü ve ilgili olabilirler.. Yaptıracak arkadaşlar gönül rahatlığıyla gidebilirler..

Bizde Ankara GATAdan pozitif sonuç aldık bizimki erkek infertilitesiydi tese ve mikroenjeksiyon olarak yapıldı yoğundu prosedürdü ama değdi namık kemal hoca takiplerimi temel hoca transfer ve yumurta toplama işlemlerini yaptı embriyologumuzda cem beydi iyi ve ciddi ekiple çalışmaktan dolayı çok mutluyuz Allah'ım kimseyi evladıyla sınamasın.hepimiz tez elden kavuşalım yavrularımıza inşallah

bizim de erkek infertilitesi,az daha tese olucaktı eşimde ama biraz çıktı normal yolla,çok sevindik.4 tanesi tutmuş durumda şu an,spermler kalitesiz olduğu için döllenme olmayabilir demişlerdi,2 tane fire verdik,yarın yada perşembe tranfer var.şimdide sıkışık olma stresim başladı.ya tutamssam,ya dayanamassam.normalde çok zor dayanırım..az kaldı yüzdük kuyruğuna geldik...bu arada ne kadar su içtiniz,girmeden önce?

canım valla o senin idrarının ne sıklıkta geldiğine bağlı ben 2 küçük şişe içtim ama ben ço sık sıkışıyorum en az 2 saat önceden git lavaboya sonra tut merak etme tutuluyo sorun olmuyo zaten transfer işlemi çok kolay bir işlem birkaç dakia anca sürüyo am yarım saat olduğun yerde 1.5 saatte yatakt yatıyorsun ama lavaboya çıkmana izin veriyorlar

slm nurcan,hallettim transfer işini,1,5 şişe içtim ama patlamak üzereydim,tam masadayken dayanamıycam deyince sondayla boşaltılar biraz:)tedavi süresince hiç bu kadar sıkıntı çekmememiştim..başarılı geçti dediler transfer istediklere koymuşlar bebeşimi,kanamamda olmadı hiç işlem sonrası.sen de olmuşmuydu..seninde az kaldı sonucu öğrenmeye..hayırlısı ama çok sıkıntılı bir süreç,kasıklarımda ağrı var dünden beri ama çok değil,baygın bi ağrı,sende de varmı şu an??

canım sanırım sen 1.5 lt relik içtin bana göre çok ben 2 tane küçük su içmiştim sadece :) o yüzden boşaltmlarını istmedim kalkanakadar tuttum :))))))) kanama bendede lmadı zaten ilk etapta kanama işlemi zor geçenerde oluyo hayatım ama ilerleyen günlerde anaman olabilir bende olmadı ilk günler hafif kasık ağrısı olur ı transferden dolayı değil o yumurtaların toplanmasından kalan bi etki ama geçiyo bende şuan hiç bir belirti yok akıntı dışında ama oda ilaçlardan sende kanama göğüs şişliği mide bulantısı vs. farklılıklar hissede bilirsin korkma bi sebepde arama çünü kullandığımız ineler kendiizi hamile gibi hissettirecek değişiklikler bırakıyo yani tamamen ilaçlardan hissettiğin herşe bu arada ben ilk 6. gün test yaptım dayanamayıp sonra ço üzüldüm sakın testini erken yapma canım insan kendini salıyo öle çıkınca ilgilenmiiyo kendiyle bakalım benimki tuttumu cuma günü görücez hepinizin dualarına ihtiyacı var

merhaba bnde tedavıye baslamayı dusunuyorum hastahane ve doktor konusunsa fıkır werbılır mısınız acaba??

11, gün pozitif Allah gata hastanesindeki doktorlar Ali Rüştü bey, mehmet bey ve muayenelerimle ilgilenen özgür beyden Allah razı olsun tabi bölümün hemşireleri Özlem hanım ve Öznur hanım danda Allah razı olsun herşeyimizle bıkmadan usanmadan ilgilendiler Allah ne ddilekleri varsa kabul etsin ayriyeten arkadaşlar bölümümüzün kapanmaması için lütfen komutanlıığa mail atın yada dilekçe yazın ben sevinçliyim tuttu inşallah ama sizlerinde aynı sevinci tatmasını isterim

Canım benim çok çok ama çok sevindim. Bebişin sana ve eşine hayırlı uğurlu olsun.En az senin kadar çok sevindim.Ve mutlu oldum.emin ol mutluluktan gözyaşlarımı tutamıyorum. Bundan sonra lütfen kendine herzamankinden dahada çok dikkat et. Bebişinede artık hoşgeldin diyebiliriz. Senin adına çok mutlu oldum gerçekten. Allah dualarımızı duydu.Artık hamilesin banave diğer bebek isteyenlere dua et.

nurcancım çok sevindim,ayyy ne kadar güzel ne mutlu sana,benimde 6.günü bugün transferin bi yanım test yapsam mı diyor ama yapmayacağım senin yazdıklarını okuyunca,allah daimi etsin kucağında gör inşaallah,ne güzel bi duygu demi..dediğin belirtiler aynen var mide bulantısı dışında kasıklarımda hafif batma var,kanamada olmadı hiç,olmasında zaten,su gibi akıntı,o da jelden sanırım....kucağında gör bebişini inşaallah,çok sevindim senin adına...

ezgim canım testlere bakma hiç ben 4 farklı test yaptım hep negatif kanda çıktı canım şuan kan değeri 404 bak canım eğer karın ağrın kasık ağrın olursa telaşlanma yatağada bağlı kalma ama sıkı giyin ben dikkat etmemiştim negatif diye şuan gripten gözümü zor açık tutuyorum operasyonlar insanı yorgun düşürüyo çabuk hastalanıyo insan ay hadi sendende iyi haberler alalım

Ezgicim bencede testlere hiç bakma.Ben nurcanada aynısını söyledim ama dinlemedi benikaydirigubbakcemile3 Bak şimdi hamileeee:) bu arada arkadaşım çok geçmiş olsun. Diyorumki keşke yakın olsak görüşebilirdik ama aramızda bayağı bir mesafe var. Dikkat et kendine olurmu heee sakın ilaç içme bol bol ıhlamur iç.Bolca dinlen. Bebişinide öptüm kocaman.

sağol canım ya olsun kalpler bir olsun yine görüşürüz ben bi toparlaim buluşuruz bir yerde evimede beklerim herzaman kapım açık yeterki sen gelmek iste :))))))))) canım benim
bu arada bitki çayları iyi değil diye okumuştum tüp bebekte özlem hanımda kendin ileş dedi zamanla bakalım sigarayıda bıraktıkya vücut mikrop almayınca hemen hasta oldu ben senin haberini alınca sigara içmeye devam etmiştim negatiftir benimkide diye hemşire pozitif deyince sigarayı bıraktım hasta oldum yaramadı :))))))))))))))

Son düzenleme:

Valla bende transferden sonra günde 3 tane içiyordum.Azaltmıştım.Ama tabi negatif olunca tekrar başladım.O zaman içme ıhlamur falan.Tüp bebek daha farklı.Normal hamilelik gibi değil.Sen o zaman bol bol dinlen.Biran önce iyileş arkadaşım.Bende beklerim seni herzaman.Sen toparlan sonra buluşuruz canım.

olur canım görüşürüz inş.

Geçmiş olsun nurcan,olsun iyileşirsin,güzel haberi aldın ya vız gelir grip sana:)10.gün oldu bugün az kaldı,pazartesi alıcaz sonucu bugüne kadar ağrım yoktu ama bugün nedense kasıklarım regl olucakmışım gibi ağırdı.korktum açıkçası..iiştahım hiç yok bide..hep sulu bişeyler içmek istiyorum,grip mi olucam acaba bende...sigara içiyordum ben de tedaviye başlamadan önce bıraktım..çok severim sigarayı hele kahveyle,,herşey bebek için işte..sigara içmeyenler anlamaz tabi,,hatta kızyorlar okurken eminim...şikayet etmiyorum ..vesile oldu bebek,,artık daha güzel nefes alıyorum..test yaptım ben de bu arada tabi ki negatif..bozulmadım morelimi..öyle işte..

canım bozmada zaten moralini bnim testler hep negatif bu arada sigara deeyince harbiden bende sigara . kahve 2 lisine bayılırım 10 yıllık muhasebeciyim işim hep masa başındaydı elim den sigara masamdan kahve eksik olmazdı zaten ilk okuldan beri sigara içiyorum ben
diğeer oğluma hamileyken bırakmıştım bütün kötü alışkanlıklarımı ama o ölünce daha fazla içmeye başladım bakalım şimdi gene bıraktık bakalım :))))))))))))) canım inşallah seninde az kaldı bakalım yakındaa eşinle güzel haberi alırsınız inşallah aaaaaaaaa kasıklarım ağrıdı diyosunya benimde son günler yaklaşınca öle oldu devaamda edicek zaman zaman meraklanma

Son düzenleme:
koca bir negatif,beynimden vurulmuşa döndüm..çok ağladım dün ama ne fayda olan oldu.bu kadar olumlu giderken niye böyle oldu anlamadım.. nurcan oğluna çok üzüldüm..başın sağolsun..o yattıkça allah bebeğine uzun ömürler versin(ne diyeceğimi bilemiyorum,çok acı bir durum..annemde kaybetmiş en büyük ablamı 7 yaşındaymış.o beni kendime getirdi bugün,daha büyük şeyler var hayatta üzülücek,bunu mu yaşamak isterdin diyor.çocuklarını kaybeden annenler benim gözümde bi mucize gibi..o kadar güçlüsünüz ki sizin aşamayacağınız hiç bir şey yok gibi,çünkü en zorunla yüzleşiyorsunuz..şimdi bir kere daha sevindim bebişine,,
bende kasım yada aralıkta 2.şansımı kullanıcam.hayatımın ortasına oturtmamaya karar verdim bu işi,çok odaklanmıştım,çok ümitlenmiştim..ama hayal kırıklığı işte..olsun atlatıcaz inşallah bunuda..ne söylesem boş sadece içim acıyor..(2 tane sigara içtim bugün bide hem de kahveyle:))annemde karşımda keyif yaptık o anlattı ben dinledim....)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…