Haydarpaşa Gata Askeri Hastanesinde Tedaviye Başlayan Varmı?

işte bu canım bende ilk bebeğimi kaybettiğimde sanki dünya başıma yıkkıldı çok zor bir dönem geçiriyordum nedenben diyordum sürekli oğlumun mendillerini alıp eşim nöbette iken sabahlarakadar koklayıp alıyodum bebeğim öldü 2-3 hafta sonra felan bi kaza oldu evimizde eşimin kolu buzlu camdan içeri girdi bileğinde damar ve kolunda çok fazla yer kesildi resmen param parça oldu kolu heryerinden kan fışkırıyordu o anda tek aklıma gelen ya onuda kaybedersem oldu hemen hastaneye gittik ambulansla Allahıma şükür koluna bayağı bir dikiş atılmasına rağmen hiç bir sakatlığı kalmadan iyi oldu sonra anladımki isyan etmemek lazım neden dememek lazım onları bize emanet gönderende istediği zaman alacak olanda o bu çocuklar doğursakda aslında bizim değil bize emanet dilerim rabbim bu güzeel emanetten sanada verirde layığıyla bakar büyütür rabbinin huzuruna alnın açık gidersin bukadar istedim senden ama bak layığıyla büyüttüm dersin nese isyan etmmem gerektiğini böle acı bir şekilde öğrendikten sonra o yaz eşimle memlekete gittim eltimle konuşuyorduk onun bebeğide 4-5 yaşlarında ölmüş bana döndü ve şükret anıların yoktu bebeğinle dedi herşeyin daha kötüsü vardır dedi çocuğu olmayan anne üzülür hamile kalıp karnında kaybedeb ondan daha çok üzülür doğurup kaybeden dahada fazla doğurup 5-6 sene sonra kaybeden dahada fazla 19-20 yaşına getirip kaybedeb dahada fazla bu düzen böle gider sen hangisi olduğunu düşün ve bölece kendini senden daha kötü durumda olandan şanslı say ya onun yerinde olsaydım de ve şükret Allahına dedi ve oan onun 10 yıl geçmesine rağmen hala bunu atlatamadığını anladım gözlerinden ve inan gerçekten şükrettim şimdi sen düşün hangimiz olmak isterdin bence şuaan en güzel yerdesin tamam bukez tutmamış olabilirsin ama Allahım sana ve eşine kuvvet -sağlık versin rabbim sizede elbet zamanı geldiğinde inşallah bir emanet nasiop eder annen gerçekten doğru demiş onun yolunda git tevekkül herzaman hayır getirir sonunda dualarımda hep yer alacaksın inşallah sendende iyi haber alıcaz dediğim gibi sen sadece haayatı yaşa ve dua et elbet sesin duyulur biraz uzun yazdım ama

kaç oldu okuyorum attığın msjı nurcan,iyi geldi yazdıkların,ben en büyük hatayı bu meseleyi hayatımın ortasına oturtmakla yaptım,sanki sadece bu var,biraz rahat olmak gerekiyor sanırım,beyinden atmak,şimdi bu meseleden kaçıyorum konuşmuyoruz hiç eşimlede,son iki gündür,bide böyle deneyelimn bakalım,belki bu stresi bi tarafa atınca olur,,doğru söylüyorsun beteri,n beteri var şükredip,kabullenmek lazım,ama olaylar sıcağı sıcağına biraz zorluyor gün geçtikçe düzeliyorum..
ama yine de en çok istedğim şey bir evlat sahibi olmak,inşallah olucak ben inanıyorum en azından şu an ki ruh halımden dolayı böyle hissediyorum:)akşama kadar ne olurum bilmiyorum yine..sen nasılsın bu arada iyi gidiyor demi herşey..?

canım her acı tazeyken can yakar ileride sadece arasıra sızlar sende bunu anlamışı gördüğüm kadarı ile bence evin içinde bu konuyu sürekli dile getirmemekte süper bi karar veeeeeeeee en önemlisi inanman hepsinden daha güzel sen inan zaten o bebeiş annesine gelecekir canımın içi :))))))) bende aslında çok iyiydim bugüne kadar ama bugün aşırı mide bulantısı başladı diğe gebeliğimde nekadar rahatmışım ben dedim hastanede randevum vardı bügün gidenekadar ayrı öğürdüm dönene kadar ayrı kalpatışınıda duyamadık daha teyzesi çok küçükmmüş daha abisine hiç çekmemiş şuan tam 6 hafta 2 günlük Allahım inşallah sana ve eşine de böle anlatmayı nasip eder
bu arada canım senin transfer işlemi olduktan sonra sen direk edirneyemi geçtin yoksa İstanbuldamı kalmıştın bide birdaha denemeyi düşünüyorsan gatanın tüp bebek kısmı kapandı artık özellerde yada ankara gatada yapılacak artık özel hastanelerdde bize bakıyomuş ya

Son düzenleme:
ben burdayım diyor bebiş işte ne güzel nurcan..kıyamam çok küçük ama marifetleri çok işte..çok güzel ya vallahi çok özeniyorum olsa da benimde midem bulansa:)ben kaldım istanbulda 3 gün yolculık yasak dediler,ordu evindeydik zaten tedavinin başından beri,fenerbahçe orduevine çok yakın ya gata iyi oldu bizede..ama bu sefer kalmam tedavi boyunca ,transferden sonra kalıcam bi tek,,bize tam olarak olmasa da üstü kapalı embriyolog gelbileceğini söylediler ankaradan,bana hatta kasımda gel dediler istersen ama ben aralıkta gidicem,peki bişey sorucam gatanın anlaşmalı olduğu özel bir hastanemi ayarlamışlar yoksa herhangibirine gidebilcekmiyiz..2.deneme ve şon şansımız olucak,o yüzden çok önemli bizim için,sonra parayla olucak ve bizi biraz zorlayabilir..rapor sonuçta gatadan çıktı,rapor nerden alındıysa orada yaptırmak gerekiyormuş..inşaallah açılır gata..ben memnunum oradan her ne kadar tutumasada..yaklaşımları güzel çalışanların...

canımya benim bulantılar herşey birden bire dün kesildi hatta korkmaya başladımkarnımda şişlik verdı giysi giydiğimde rahatsız oluyodum sanki o şişlikte indi acaba kalp atışı yokmu diyorum aklımada kötü bişi getirmek istemiyorum ama bakalım

gata tüp bebek yapmıyo bildiğim kadarı ile ama artık özeller bize bakacak belki özele sevk ediyolardır anlamadım pek aslında bu olayları özeldede her şeye bakmıyolarmıymış ne anlaşmalı şelere bakıyolarmış valla daha çok yeniya olay hiç bilmiyorum aslında özlem hanımı arayıp bi sorsan ilgilenince daha çok bilgi verirler belki benim bildiğim bitek aşılama yapıyo artık çünkü gata

merhaba arkadaşlar asker eşiyim gata tüp bebeğe önümüzdeki hafta başvuracaktım ama kapanıyor falan yazmışınız dünya başıma yıkıldı gerçekten kapandımı

Evet canım. Maalesef kapandı. bende o yüzden Ankara Gataya geldim tedaviye. Transferim yapıldı.Yarın kısmetse dönüyorum.

hayırlı uğurlu olsun canım bana bir akıl ver napayım ben kasımpaşa askeri hastanede yok dimi napsam acaba cerrahpaşayamı gitsem artık malum tüm hasteneleri kullanabiliyorum çok moralim bozuk bir türlü başlamak kısmet olmuyor

bişey daha sorucam ssk ne kadarını ödüyor ve ne kadara mal oluyor bide 3 yıllık evlilik şartı hala geçerlimi bir ara kalktı diye haberler okudum 2 yıllık evliyim ben

bişey daha sorucam ssk ne kadarını ödüyor ve ne kadara mal oluyor bide 3 yıllık evlilik şartı hala geçerlimi bir ara kalktı diye haberler okudum 2 yıllık evliyim ben

Evet canım. Kasımpaşadada yapılmıyor. Bir tek Ankara Gatada yapılıyor. 3 yıllık evlilik şart canım. Normalde dışarıdan gelene 1.240 tl. Gatada askeri personel ise eşin 340 tl. ilk deneme için.İkinci deneme için 310 lira ödüyorsun. Ben 310 lira ödedim. İlaçlarında %70 ini ödüyor devlet. Ama Ssk nasıl prosedür uyguluyor onu bilmiyorum canım. Cerrahpaşa konusundada hiçbir fikrim yok canım. ama İstanbuldada bir sürü tüp bebek merkezi var iyi olduğunu duyduğum. Çok iyi araştır canım.

cnm beni o kadar rahatlattın ki anlatamam hiç bişey bilmemek çok kötü senin ödediğin 340 devlet ödeneğinin dışında kalan miktar mı yani ben iki senelik evli olduğum için devletten yararlanamıycam o zaman 1250 +340 mı ödiycem cnm asker eşiyim ona göre kredi çekcez oyüzden böyle soruyorum eger yüksek bir miktar tutarsa eşim bir sene daha bekleyelim diycek ama benim psikolojim çok kötü değil bir 1 yıl bir gün bile beklemek istemiyorum hergün ağlıyorum

birde haydarpaşayı eradım bölüm kapanmamış embriyo transferi yapan kişi emekli olmuş yeni tayin bekleniyor

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki. Haydarpaşada bölüm sadece kağıt üzerinde açık görünüyor. Keşke açılsa bölümdeki hemşireler doktorlar o kadar iyi ve anlayışlılarki. Ben hala görüşüyorum hemşirelerimle. Yok sadece 340 lira ödüyeceksin. Mesela ben ilk denememde sadece ilaç parası verdim. O zaman böyle bir para ödenmiyordu. Buda bizim şansımıza oldu. Bildiğim kadarıyla seninde ilk denemen olduğu için sadece 340 lira. Daha önce hiç aşılama yapılmadı değilmi sana??Bide sizdeki problem neydi canım??Eğer çekiniyorsan özeldende msj atabilirsin. Yada ben sana msn adresimi vereyim oradan görüşelim.

eşim birsene önce varikosel ameliyatı oldu fakat sperm değerleri hiç yükselmedi yüzde üçü falan canlı daha önce ne aşılama nede ilaç tedavisi oldu eşimin spermiyogram testini gösterdim gatadaki kadın doğuma onlar bu değerle aşılama olmaz anca tüp bebek dediler bendede polikistik over var ama son 4 aydır normal gibi çok isterim cnm konuşmak seninle ben mail adresimi vereyim sana ama burdan yazmayayım özelden dediğin nerden oluyor biraz öncede cerrahpaşayı aradım onlar üç milyar istiyor ayın 16 sına gatadan randevu aldım ama bölüm yok ki ben niye gidiyorum onuda anlamadım buhranlardayım

arkadaşım seni üzmek istemem amaa bence maddi açıdan uygun dağilseniz eşinin dediği gibi bir sene daha beklemeni tavsiye ederim sonuçta ilk seferde %1000 tutacak diye birşey yok hatta tüp bebeğin herşey mükemmelken bile tutma şanşı %35-40 civarı düşün ki bizim ya eşimizde ya bizde yada benim gibi hem eşide hem kendinmde sorun olan hastalar için daha zor benimki ilk denemede tuttu ama ben daha öncede bir doğum gerçekleştirmiştim bende bebek tutunuyor ondan bukadar kolay tuttuğunu düşünüyorum burdaki çoğu gebe arkadaşın 2-3-4 vs. dahada yükseliyo bu sayı denemeleri olmuş ve hala kalamamışlar var eğer şimdi yaptırıp kalamazsaan zaten en az 1 sene bidaha deneyemiceksin kredi ödemekten bence devletin verdiği hakkı kullan daha evliliğiniz çok yeni allah daha uzun yılları evladınızla geçirmyi nasip etsin ki bir çoğumuz en az 5-6 senelik evliyiz

hastane konusunuda tuba doğru söylüyor transferi yapılan son hastalardanız tubada bende bölüm kağıt üzerinde açık ama devlet doktor göndermeyi kabul etmiyor masraflı geliyor o bölüm yoksa cidden tubada yazmış süper insanlar hatta ben yıllardır hastaneye gidiyorum gatadaki tek insan gibi doktorların ve hemşirelerin olduğu bölüm diyebilirim çok değerli insanlar doktorlarda hemşirelerde inşallah bi mucize olurda açılır tekrar

Evet canım. Maalesef kapandı. bende o yüzden Ankara Gataya geldim tedaviye. Transferim yapıldı.Yarın kısmetse dönüyorum.

hayırlısı olsun tubiş..ah keşke açılsaydı istanbul bende gidicem kısmetse martta falan ama kafamda soru işareti var anlakara gata hiç bilmediğim bir yer var ve panik yapıyor insan..nasıl sen memnun kaldın mı oradan istanbul süperdi çünkü..ay hadi inşallah iyi haberlerini alırız..

merhaba arkadaşlarrrr..
bende asker eşiyim...ve benim 5 gebelik kaybım var..
3. gebelikten sonra ankara gatada iskender başere gittik ve gereken tahlilerimiz yaıldı bir sorun olmadığı anlaşıldı ama bu testlerden sonra iki kez daha hamile kaldım ve yine kaybettim..
şimdi eşimle kararımız tüp bebek ama gatada rapor cıkarmak sorun olduğu için özelde yaptırmak istiyoruzz..
peki siz rapor filan aldınızmı ve daha önce gebe kaldığım için tüp bebeğe gerek yok dedi dr.
ne yapmalıyım bana akıl verirmisiniz..

Evet Ankara Gatada rapor çıkarmak bir hayli zor. Düşünün ben yaklaşık 19 gün uğraştım rapor almak için. Yok şu yok bu diye diye. Raporum yumurtalarımın toplandığı gün çıktı. Tavsiye edermisin derseniz ben etmem. Ama tabi kişiden kişiye değişiyor düşünceler. Ama şunu söyliyeyim. Ordaki doktor 6 yıllık hastasını tanımıyor. Ben sizin 6 yıldır hastanızım diyor doktorda aaa öylemi bilmiyordum diyor:):):) Çok garip biryer. Doktoruda hemşireside bi garip. Hiçbirşey sorma süpersin ama birde anlamadığın soruyu bir daha sor dilimde tüy bitti, türkçe konuşuyorum anlamıyormusun diyorlar. Hastalarla çok ukalaca konuşuyorlar.Muaynehanesinde ayakta karşılayan doktor hastanede seni asla tanımıyor.Ultrason odasında gene en az 9-10 hasta bekliyorsun. Herkes seni izliyebiliyor ultrason bakılırken.Toplama yada transfer işleminde odada seni izleyen en az 10 kişi oluyor.Ve daha bunun gibi yaşadıklarım.....Şimdi siz söyleyin tavsiye edebilirmiyim orayı???Asla Haydarpaşa Gatayla kıyaslanmaz. Haydarpaşada özeldeymiş gibi muamele görüyorsun. Klinik zaten süper. Hemşirelerimi hiç demiyorum.Onları çok seviyorum . Bir daha teşekkür ederim Öznur ve Özlem hemşireme. Tabi bunlar benim düşüncem. Kimiside çok beğeniyor. Düşünmek araştırmak lazım iyice gitmeden.

valla ankara gatayı bilmem ama istanbulda rüştü bey var eğer randevu alır kendisinemuayne olursan belki sıkıntını bulur çünkü sen hamile kalabiliyosun önemli olan düşürmene ne sebe oluyor yani tüp bebek yapsanda düşüğe ebep olan şey gene düşürür ki tüp bebek daha kolay düşmye hazır ilk ay bence sen sorununu buldur öle sorun yoka bakma bence eğer o doktorun özeline gitsen hemen bulur sorunu ama nese sana tavsiyem bide rüştü beyden randevu al yalnız anca 1-2 ay sonraya veiyolar randevuyu

haydar paşa gata konusunda çok haklısın canımhala daha bi sorunum olduğunda gidiyorum özlem hanıma yada öznur hanıma sölüyorum ya bitaneler Allah ne muradları varsa versin onlardan gördüğüm ilgiyi özel hastanede görmedim test yaptırmaya gidiyodum özellere okadar para veriyodum hemşireler suratıma ne geldin be dergibbi bakıyolardı ama özlem hanım ve öznur hanım her gitmemde gülücükle karşılıyordu yüz kerede sorsam yüzündede anlatıyorlardı hatta hiç unutmam bikere öznür hanım bakışlarımdan anlamadığımı düşünmüş ki anlamamıştım bişi derdiye sormamıştım kendi dedi sen anlamadın bide sen göster bakayım ne anlattım dedi sonra bidaha anlattı harikalar tek kelimeyle özgürbeyinde hakkını yiyemem bütün ultrasonlarımda o verdı görüntüsü sert bi bey ama oda ne sorsan cevap veriyordu hiç hakarette etmedi en azından :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…