- Konu Sahibi prensestubis
-
koca bir negatif,beynimden vurulmuşa döndüm..çok ağladım dün ama ne fayda olan oldu.bu kadar olumlu giderken niye böyle oldu anlamadım.. nurcan oğluna çok üzüldüm..başın sağolsun..o yattıkça allah bebeğine uzun ömürler versin(ne diyeceğimi bilemiyorum,çok acı bir durum..annemde kaybetmiş en büyük ablamı 7 yaşındaymış.o beni kendime getirdi bugün,daha büyük şeyler var hayatta üzülücek,bunu mu yaşamak isterdin diyor.çocuklarını kaybeden annenler benim gözümde bi mucize gibi..o kadar güçlüsünüz ki sizin aşamayacağınız hiç bir şey yok gibi,çünkü en zorunla yüzleşiyorsunuz..şimdi bir kere daha sevindim bebişine,,
bende kasım yada aralıkta 2.şansımı kullanıcam.hayatımın ortasına oturtmamaya karar verdim bu işi,çok odaklanmıştım,çok ümitlenmiştim..ama hayal kırıklığı işte..olsun atlatıcaz inşallah bunuda..ne söylesem boş sadece içim acıyor..(2 tane sigara içtim bugün bide hem de kahveyle:))annemde karşımda keyif yaptık o anlattı ben dinledim....)
kaç oldu okuyorum attığın msjı nurcan,iyi geldi yazdıkların,ben en büyük hatayı bu meseleyi hayatımın ortasına oturtmakla yaptım,sanki sadece bu var,biraz rahat olmak gerekiyor sanırım,beyinden atmak,şimdi bu meseleden kaçıyorum konuşmuyoruz hiç eşimlede,son iki gündür,bide böyle deneyelimn bakalım,belki bu stresi bi tarafa atınca olur,,doğru söylüyorsun beteri,n beteri var şükredip,kabullenmek lazım,ama olaylar sıcağı sıcağına biraz zorluyor gün geçtikçe düzeliyorum..
ama yine de en çok istedğim şey bir evlat sahibi olmak,inşallah olucak ben inanıyorum en azından şu an ki ruh halımden dolayı böyle hissediyorum:)akşama kadar ne olurum bilmiyorum yine..sen nasılsın bu arada iyi gidiyor demi herşey..?
ben burdayım diyor bebiş işte ne güzel nurcan..kıyamam çok küçük ama marifetleri çok işte..çok güzel ya vallahi çok özeniyorum olsa da benimde midem bulansa:)ben kaldım istanbulda 3 gün yolculık yasak dediler,ordu evindeydik zaten tedavinin başından beri,fenerbahçe orduevine çok yakın ya gata iyi oldu bizede..ama bu sefer kalmam tedavi boyunca ,transferden sonra kalıcam bi tek,,bize tam olarak olmasa da üstü kapalı embriyolog gelbileceğini söylediler ankaradan,bana hatta kasımda gel dediler istersen ama ben aralıkta gidicem,peki bişey sorucam gatanın anlaşmalı olduğu özel bir hastanemi ayarlamışlar yoksa herhangibirine gidebilcekmiyiz..2.deneme ve şon şansımız olucak,o yüzden çok önemli bizim için,sonra parayla olucak ve bizi biraz zorlayabilir..rapor sonuçta gatadan çıktı,rapor nerden alındıysa orada yaptırmak gerekiyormuş..inşaallah açılır gata..ben memnunum oradan her ne kadar tutumasada..yaklaşımları güzel çalışanların...
bişey daha sorucam ssk ne kadarını ödüyor ve ne kadara mal oluyor bide 3 yıllık evlilik şartı hala geçerlimi bir ara kalktı diye haberler okudum 2 yıllık evliyim ben
cnm beni o kadar rahatlattın ki anlatamam hiç bişey bilmemek çok kötü senin ödediğin 340 devlet ödeneğinin dışında kalan miktar mı yani ben iki senelik evli olduğum için devletten yararlanamıycam o zaman 1250 +340 mı ödiycem cnm asker eşiyim ona göre kredi çekcez oyüzden böyle soruyorum eger yüksek bir miktar tutarsa eşim bir sene daha bekleyelim diycek ama benim psikolojim çok kötü değil bir 1 yıl bir gün bile beklemek istemiyorum hergün ağlıyorum
Evet canım. Maalesef kapandı. bende o yüzden Ankara Gataya geldim tedaviye. Transferim yapıldı.Yarın kısmetse dönüyorum.
merhaba arkadaşlarrrr..
bende asker eşiyim...ve benim 5 gebelik kaybım var..
3. gebelikten sonra ankara gatada iskender başere gittik ve gereken tahlilerimiz yaıldı bir sorun olmadığı anlaşıldı ama bu testlerden sonra iki kez daha hamile kaldım ve yine kaybettim..
şimdi eşimle kararımız tüp bebek ama gatada rapor cıkarmak sorun olduğu için özelde yaptırmak istiyoruzz..
peki siz rapor filan aldınızmı ve daha önce gebe kaldığım için tüp bebeğe gerek yok dedi dr.
ne yapmalıyım bana akıl verirmisiniz..
Evet Ankara Gatada rapor çıkarmak bir hayli zor. Düşünün ben yaklaşık 19 gün uğraştım rapor almak için. Yok şu yok bu diye diye. Raporum yumurtalarımın toplandığı gün çıktı. Tavsiye edermisin derseniz ben etmem. Ama tabi kişiden kişiye değişiyor düşünceler. Ama şunu söyliyeyim. Ordaki doktor 6 yıllık hastasını tanımıyor. Ben sizin 6 yıldır hastanızım diyor doktorda aaa öylemi bilmiyordum diyor:):):) Çok garip biryer. Doktoruda hemşireside bi garip. Hiçbirşey sorma süpersin ama birde anlamadığın soruyu bir daha sor dilimde tüy bitti, türkçe konuşuyorum anlamıyormusun diyorlar. Hastalarla çok ukalaca konuşuyorlar.Muaynehanesinde ayakta karşılayan doktor hastanede seni asla tanımıyor.Ultrason odasında gene en az 9-10 hasta bekliyorsun. Herkes seni izliyebiliyor ultrason bakılırken.Toplama yada transfer işleminde odada seni izleyen en az 10 kişi oluyor.Ve daha bunun gibi yaşadıklarım.....Şimdi siz söyleyin tavsiye edebilirmiyim orayı???Asla Haydarpaşa Gatayla kıyaslanmaz. Haydarpaşada özeldeymiş gibi muamele görüyorsun. Klinik zaten süper. Hemşirelerimi hiç demiyorum.Onları çok seviyorum . Bir daha teşekkür ederim Öznur ve Özlem hemşireme. Tabi bunlar benim düşüncem. Kimiside çok beğeniyor. Düşünmek araştırmak lazım iyice gitmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?