- Konu Sahibi prensestubis
-
canım saklamıyolar bildiğim kadarı ile benimde 3 tane vardı çöpe gitti
nurcan nasılsın?çoktandır bakmadım buraya,ne kadar kaldı doğuma,kızımız nasıl?
canım ben rüştü beyin hastasıyım ama genelde muayenelere özgürbey giriyo bilgileri rüştü beye sölüyoama ben memnundum operasyonlara rüştü bey giriyor zaen bilmiyoum yani ben hiç sıkıntı yaşamadım öznur ve özlem hemşireler var tüp bebekte onlar harikalar çok iyiler herşeye yardımcı oluyorlar hep güler yüzlü ve ilgililer binkere soru sorsan binkerede cevap veriyorlar yani bence gatanın tüp bebk bölümü çok harika insanlarla donatılmış bu arada ben hamile kaldım 7 ayım bitti 8. aya başladım canım
tubişim canım nasılsın özlettin kız kendini hadi demek gatada başlıyorsun inşallah iyi sonuçlar alırsın canım bu arada benim yumoşları dondurmadılar 5 sene çöpe attılar biliyorum demek saklanabiliyormuşÇok uzun aradan sonra tekrar merhaba kızlar. Moralim çok bozuk olduğu için uzun bir süredir girmiyorum. Ama şimdi çok umutluyum. Haydarpaşa Gata açıldı.Çok seviniyorum çok mutlu oldum. biliyorsunuzki ben ikinci denememi Ankara Gatada yaptırmıştım. Negatifle sonuçlanmıştı. Aslında uzun bir ara vermek istedim. Yani 7-8 ay geçsin üstünden dedim. İki negatifi kaldırmadım. Üçüncüyü hiç kaldıramam diyordum kendi kendime ama. Süper bir haber aldım. Haydarpaşa Gata açılıyormuş. Benim 4 tanede dondurulmuşum vardı. Ankara Gatada. Ama hiç oraya gidesim gelmedi. Neler yaşadığımı anlatmıştım size. Belkide o yüzden o kadar ertelemek istedim. ama Haydarpaşa açılınca tekrar denemeye karar verdim. Kısmetse önümüzdeki ay başlıyacağım. Herşeye yeni baştan. işallah bu sefer tutarda benim ve tüm isteyenlerin yüzleri güler. bu arada Rüştü bey emekli oldu.Artık levent bey ilgilenecek hastalarla. Salı günü görüşmem var. Simir istediler benden. Hem sonucumu alıp hemde tekrar dolu olan dosya çantamı alıp düşücem Haydarpaşanın yollarına:):) Ama bu sefer çok umutluyum.Hayırlısı olur işallah. Dondurulmuşlarımı zaten 5 sene saklıyorlarmış. O yüzden onları bekleticem. Psikolojim oradakilerin kaprislerini kaldırıcak kadar düzelmedi henüz.
gatadan emekli oldu diye biliyorum ben ali beyi ben gatada yaptırmayacagım kalamış tüp bebek merkezinde yaptıracagım ali bey artık orada
nurcan canım bildigim kadarıyla yapmıyo tek tüp bebek merkezi ama kendi yeri tüp bebek merkezinin karşısında hemen
Çok uzun aradan sonra tekrar merhaba kızlar. Moralim çok bozuk olduğu için uzun bir süredir girmiyorum. Ama şimdi çok umutluyum. Haydarpaşa Gata açıldı.Çok seviniyorum çok mutlu oldum. biliyorsunuzki ben ikinci denememi Ankara Gatada yaptırmıştım. Negatifle sonuçlanmıştı. Aslında uzun bir ara vermek istedim. Yani 7-8 ay geçsin üstünden dedim. İki negatifi kaldırmadım. Üçüncüyü hiç kaldıramam diyordum kendi kendime ama. Süper bir haber aldım. Haydarpaşa Gata açılıyormuş. Benim 4 tanede dondurulmuşum vardı. Ankara Gatada. Ama hiç oraya gidesim gelmedi. Neler yaşadığımı anlatmıştım size. Belkide o yüzden o kadar ertelemek istedim. ama Haydarpaşa açılınca tekrar denemeye karar verdim. Kısmetse önümüzdeki ay başlıyacağım. Herşeye yeni baştan. işallah bu sefer tutarda benim ve tüm isteyenlerin yüzleri güler. bu arada Rüştü bey emekli oldu.Artık levent bey ilgilenecek hastalarla. Salı günü görüşmem var. Simir istediler benden. Hem sonucumu alıp hemde tekrar dolu olan dosya çantamı alıp düşücem Haydarpaşanın yollarına:):) Ama bu sefer çok umutluyum.Hayırlısı olur işallah. Dondurulmuşlarımı zaten 5 sene saklıyorlarmış. O yüzden onları bekleticem. Psikolojim oradakilerin kaprislerini kaldırıcak kadar düzelmedi henüz.
Bencede arkadasim sifirdan basla insallah bu sefer olucak.Bende yurtdisinda yasiyorum.Bu haydarpasa gatayi onceki arkadaslarimizda cok mete ettiler.Acaba bende gidebilirmiyim.Ama askeriyle hic baglantimiz yok.Eger katilabilirsem ucretle ilgili de bilgisi olan varsa cok sevinirim.Ben burdan cikan evraklarimi gondericemhaziran temmuz gibi dusunuyorum tabii burdan sonuc lamazsam..Simdiden Allah ayrdimcin olsun.Insallah bebisine bu sfer kovausacaksin...
hoşgeldin tubiş,sevindim düzeldiğine bende ilk negatiften sonra girmemiştim buraya iyi yapmışsın,napalım tubiş bazı şeyleri kabullenince bir problem kalmıyor... ne yapalım başka çaremiz yok ki savaşa devam:)))olucak inşallah HAYIRLI BAŞLANGIÇLAR diliyorum sana..bende şimdi umutta başlıycam 2.ye fakat gatanın açılması iyi oldu,bu seferde olmazsa yola gatada devam etmek zorundayım ,yolumuz uzun ama olsun değer bebiş için..haberdar et bizleri burdan..ALLAHIM yardımcın olsun..Çok uzun aradan sonra tekrar merhaba kızlar. Moralim çok bozuk olduğu için uzun bir süredir girmiyorum. Ama şimdi çok umutluyum. Haydarpaşa Gata açıldı.Çok seviniyorum çok mutlu oldum. biliyorsunuzki ben ikinci denememi Ankara Gatada yaptırmıştım. Negatifle sonuçlanmıştı. Aslında uzun bir ara vermek istedim. Yani 7-8 ay geçsin üstünden dedim. İki negatifi kaldırmadım. Üçüncüyü hiç kaldıramam diyordum kendi kendime ama. Süper bir haber aldım. Haydarpaşa Gata açılıyormuş. Benim 4 tanede dondurulmuşum vardı. Ankara Gatada. Ama hiç oraya gidesim gelmedi. Neler yaşadığımı anlatmıştım size. Belkide o yüzden o kadar ertelemek istedim. ama Haydarpaşa açılınca tekrar denemeye karar verdim. Kısmetse önümüzdeki ay başlıyacağım. Herşeye yeni baştan. işallah bu sefer tutarda benim ve tüm isteyenlerin yüzleri güler. bu arada Rüştü bey emekli oldu.Artık levent bey ilgilenecek hastalarla. Salı günü görüşmem var. Simir istediler benden. Hem sonucumu alıp hemde tekrar dolu olan dosya çantamı alıp düşücem Haydarpaşanın yollarına:):) Ama bu sefer çok umutluyum.Hayırlısı olur işallah. Dondurulmuşlarımı zaten 5 sene saklıyorlarmış. O yüzden onları bekleticem. Psikolojim oradakilerin kaprislerini kaldırıcak kadar düzelmedi henüz.
sağol canım iyiyiz şükür nolrmalde 62 gün kaldı ama bizim bebiş hem sezzeryan olduğu için hemde benim isteğim üzerine mayısın ortalarında alınacak sen nsılsın neler yaptın bakalım :))))))))
iyiyim cnm ah çok güzel,çok az kalmış,biz de görücekmiyiz o günleri acaba..rahatsızlıkları takkma kafana nolur ,güzel olucak herşey..bende 15 gün sonra başlıyorum tedaviye..benim eşimde problem hatırlarsanin genetik test yapıldı temiz çıktı ama niye böyle bir problemi var hala anlamadım..umut tüp bebekte başlıyorumisüleyman bey çok naifve pozitif bir doktor..çok mutlu ayrıldım ordan ama yine heyecan başladı açıkçası..sabır sabır başka yapıcak bişeyimiz yok..
Bencede arkadasim sifirdan basla insallah bu sefer olucak.Bende yurtdisinda yasiyorum.Bu haydarpasa gatayi onceki arkadaslarimizda cok mete ettiler.Acaba bende gidebilirmiyim.Ama askeriyle hic baglantimiz yok.Eger katilabilirsem ucretle ilgili de bilgisi olan varsa cok sevinirim.Ben burdan cikan evraklarimi gondericemhaziran temmuz gibi dusunuyorum tabii burdan sonuc lamazsam..Simdiden Allah ayrdimcin olsun.Insallah bebisine bu sfer kovausacaksin...
merhabalar bende ankara gatada tedavi görmeye baslayacaktım ama sızın yazdıklarınıı okuduktan sonra istanbuldamı yaptırsam diye düşündüm istanbul gatada sadece askeri personelemı tedavi yapıyorlar bide yeniden acıldığı için kordinasyon eksikliği olabilirmi başarı oranı nedir? bilgi veririseniz sevinirim benım eşimde asker
CANIM DAHA BU HAFA ARKADAŞİÖİN SORDUM SADECE ASKERİ PERSONELE BAKIYOR VALLA YENİ AÇILDI DERKEN ZATEN VARDI BİKAÇ AYLIPINA KAPANDI DOKTORYO DİYE AMA DOKTOR GELİNCE ŞİMDİ YENİDEN AÇILDI YANİ EKSİK BİŞİ YOK BEN GAYET MEMNUN KALDIM İLGİDEN SONUCUMDANDA TABİKİ AMA ANKARA İÇİN HİÇ İYİ ŞELER DENMİYO BENCEDE İSTANBULA GEL ÖZNUR HANIM HEMŞİRE ORDA ŞUAN ÇOK TATLI BİR HANIM EFENDİ aLLAH RAZI OLSUN HARİKA BİİRİ ÖZEL HASTANEDE BİLE BÖLE HEMŞİRE BULAMAZSIN
tşk ederim cevabın için. Ben şu an akupuntur tedavisi görüyorum.Mayıs ortalarında başlıyacağym tüp bebek tedavisi için. Bana istanbul gatada hangi dr tavsiye edebilirsin.Birde istanbulda embriyo dondurma işlemi varmydı. Ankara gata biraz yoğun ve personeli sizin anlattığınızdan farklı.Ama dr lar çok iyiler hemşireleri biraz sevmedim.daha hala karar veremedim açıkçaı
ben ilk tüp bebek denememi gatada yaptırmıştım malesef sonuç başarısız oldu.sonra bildiğiniz gibi kapandı bişeyler oldu.sanırım tekrar açılmış. ben yeni denememi alman hastanesinde gerçekleştirecem oradaki ilgi ve alaka gatadan çok daha iyi eğer biraz imkanınızı zorlarsanız labarotuvarı çok daha iyi olduğu için belkide sadece tek denemede başarıya ulaşabilirsiniz.eminim sizde biliyorsunuzdur doktor çok önemli olabilir ama labarutvarda kullandıkları yöntemlerde en az doktor kadar önemli ve ben malesef gataya güvenmiyorumsonuçta herkesin kendi tercihi...
maddi olarak ne kadara mal olacağını söyle özet geçeyim.ilaçlar da bize ait.artık ne kadar tutarsa.ama tüp bebek fiyatı 4250 lira...cumartesi günleri öğlen aytuğ kolankaya hoca seminer veriyor çok bilgilendirici ona katılırsanız %20 indirim kazanıyorsunuz.orada kura da çekliyor kurada çıkanda %50 indirim kazanıyor.herkese bol şanslar...hepimiz hayırlısıyla inşallah bebişlerimize kavuşuruz..
canım inşallah bukez bebişin tutunur ben tüp denemesini gatada yaptım pozitif aldım ama şimdi doğumu gatada düşünmüyorum çünkü ilk bebeğimide onların ilgisizliği yüzünden kaybettim ve halad daha ilgisizler tüp bebek vbölümünden şikayetim yok ama gebe bölümü tam bir kasap hane senin canı tehlikedeymiş hiç umurlarında değil o yüzden doğumumu özelde yapıcam birdahaki ay inşallah sanada tavsiyem eğer tutarsa muayeneyede özele git gatayagüvenme muayene kısmındaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?