- Konu Sahibi prensestubis
-
nurcan bişeyi merak ediyorum prensestubiş diye bir arkadaş var dı konuşmuştum ondan haber var mı acaba?hiç birşey yazmamış,,acaba artık girmiyor mu?ne zamandır bakıyorum?umarım her şey iyidir..
canım o ankara gatada 2. denemesini yaptırmıştı ama maalesef oda negatif çıktı donmuşlarıyla birdaha deneyecek sanırım Allahım yardımcısı olsun kendişi bişi yazmadığı için çokta arayıp rahatsız etmek istemiyorum konuşmak isterse aten numaram var arar sanırım
evet insan küsüyodur elbet ama napıcaksın kaderimizde ne varsa çekiyoruz rabbim beterinden korusunhadi ya gerçekten çok üzüldüm,bende biraz küsmüştüm negatiften sonra buralara...çok üzülüyor insan.dondurulmuşları var yinede oda güzel bişey umarım bu sefer allah yardım eder..bende bu hafta içi istanbula gidip raporumu alıcam gatadan,umut tüp bebeğe gidicez bide ön görüşme için,nisanda başlarım herhalde tedaviye bakalım doktor ne karar vericek,heyecan basmaya başladı şimdiden,hep bebek görüyorum rüyamda,boş beşikler üzerine güneş vurmuş kız çocuğu,turuncu battaniye sarılmış tombiş bebek,hep böyle şeyler var,bilinçaltı insana böyle oyunlar oynuyor işte..offf umarım bu sefer yüzümüze güler allahım,ama tubişe morelim bozuldu..3.de olur inşallah...
Haydarpaşa GATA tüp bebek bölümü tekrar açılıyor şuan toparlıyolarmış embriolog gönderilecekmişşşşşşşşşşşşş
nurcan hanım inanamadım msj görünce çok güzel bir haber verdiniz bize az önce özel msj gönderdim sanırım gelmedi. lütfen ne zaman açılacağını faln da öğrendiğinizde bilgilendirirmisiniz acaba. siz nasıl ve kimden öğrendiniz merak ettim.
inanmıyorum nurcann..çok güzel haber bu,keşke umut tüp bebeğe gitmeden önce bir baksaydım bu foruma...en azından şimdi olmassa 3.raporlu gatada yaptırabilicem...gerçi ben çok memnun kaldım umuttan ve süleyman beyden myra.acelemiz yok dedi bana adım adım gidicez dedi..sakinleştim biraz,çok iyi geldi tavrı ee bide yoğun değildi çok sakindi gittiğimiz gün....eşimden genetik test istediler onu yaptrıdık sonucunu bekliyoruz..ya nisan ya mayıs başlıycaz..ama gatayada çok sevindim orasıda bir umut bizim için..eşim raporu almaya gitti,hiç bir şey dememişler,,ne biçim insanlar var..haberleri olmaması imkansız bence...sen sanırım vazgeçtin umuttan myra..?
mesajını görmedim cannım gelmedinurcan hanım inanamadım msj görünce çok güzel bir haber verdiniz bize az önce özel msj gönderdim sanırım gelmedi. lütfen ne zaman açılacağını faln da öğrendiğinizde bilgilendirirmisiniz acaba. siz nasıl ve kimden öğrendiniz merak ettim.
inanmıyorum nurcann..çok güzel haber bu,keşke umut tüp bebeğe gitmeden önce bir baksaydım bu foruma...en azından şimdi olmassa 3.raporlu gatada yaptırabilicem...gerçi ben çok memnun kaldım umuttan ve süleyman beyden myra.acelemiz yok dedi bana adım adım gidicez dedi..sakinleştim biraz,çok iyi geldi tavrı ee bide yoğun değildi çok sakindi gittiğimiz gün....eşimden genetik test istediler onu yaptrıdık sonucunu bekliyoruz..ya nisan ya mayıs başlıycaz..ama gatayada çok sevindim orasıda bir umut bizim için..eşim raporu almaya gitti,hiç bir şey dememişler,,ne biçim insanlar var..haberleri olmaması imkansız bence...sen sanırım vazgeçtin umuttan myra..?
şubat ayında gittiğimde banada hiçbirşey söylemediler hatta tüp bebekte çalışan 2 dr. 1embriyolog ve 1 hemşireyle konuştum hiç biri biz tekrar açılıyoruz demedi orası bombuştu.
ben umuttan vaz geçmedim de ilk randevum biraz hayal kırıklığı yaşadım sadece. birde ben tedavimi ağustos ayına erteledim sakin bir yaz geçirip kendimi hazırlamak istiyorum (biraz spor, vitamin kullanımı vs.). yoksa ilk tercihim şuan umut çünkü daha önce ki tedavimde gatada benim embriyolarımı saklayamadılar boş tüp yokmuş diye o yüzden gata açılırsa bunun garantisini almadığım sürece orda yaptırmam.
ezgi siz ne zaman başlıyorsunuz peki birde genetik test neden istendi ve kaça yaptı
biz mayısta başlıycaz bu durumda genetik test sonucu 3 haftada çıkıyormuş,,genetik testi emre bey istedi,eşimin astenoazospermi..ciddi şekil hareket ve sayı bozukluğu var..bunun sebebini bulalım dedi önce emre bey..genetikte anormal bir durum yoksa işimiz daha kolay dedi....bir kere denedik olmadı deyince böyle birşey istedi..220 lira tuutu ama hepsi çeşit çeşitmiş..bizden hangisini istedi ben bilmiyorum..eşimin yanında yoktum..genetik testin fiyatını sorduğumda neslihan hanıma doktor ne istiycek bilemeyiz o yüzden fiyat veremem dedi..kısacası emre beyin bizden istediği 220 lirasonucu 3 haftada çıkıyor myra..si,zde problem ne bilmiyorum ama sülayman bizi hemen emre beye yönlendirdi..benlik bişey omadığını söyledi emre beye göre hareket edicezz dedi..bu sürece giricem ama sakinim bu sefer..belki çok heyecan yapmassam olur diyorum bu sefer..ama tabi ki ALLAH ne yazdıysa o..
ezgi bizde de sorun tam tersi eşimle ilgili bir problem yok fakat benim 2 tüpümde tıkalı. laparoskopi oldum açılmadılar. o yüzden direk tüp bebek dendi ilk denemeyi gatada yaptık hamile kaldım 21. haftada kaybettik.şimdi 2. ye yapıcaz ağustos ayında bakalım hepimiz için hayırlı olsun umut tüp bebek. dediğin gibi sakin olmak gerek.
canım seni üzmek istemem ama 21 hafta çok ileri bi hafta neden kaybettin
erken membran rüptürü denen bir şey yaşadım nedeni için dr.lar net birşey söylemediler fakat tüp bebekle ilgisi yokmuş sabah yatakta doğrulmamla kesenin patlaması bir oldu suyum boşaldı birden 2 gün gatada yatırdılar (kese kendini onarabiliyormuş çünkü bazen) ilaç tedavisi gördüm fakat artık enfeksiyon oluşmaya başladığı için suni sancıyla normal doğum yaptırdılar. son ana kadar ne bebekte ne de bende bir sorun yoktu 2 gün öncesi idrar kültürü yaptırmıştım 1 hft. öncesinde de 3'lü test yapılmıştı hepsi normaldi ama işte malesef yaşatamadım bebeğimi...
kızlar merhaba bende gatanın dr ali rüştü ergürde haziranda 2.denememi onda yaacagım tedavi olan hamile kalan arkadaş varmı tavsiye edermsiniz
kızlar merhaba bende gatanın dr ali rüştü ergürde haziranda 2.denememi onda yaacagım tedavi olan hamile kalan arkadaş varmı tavsiye edermsiniz
bende gata yı tavsiye ederim Nurcan Hanımın söylediklerine aynen katılıyorum bende geçen sene şubat ayında orada tedavi gördüm 1. tüp denememde hamile kaldım orada ki herkes çok iyi dr. rüştü beyinde önce özeline gidersen herşeyle o ilgileniyor yoksa dr. özgür bey ilgileniyor. bu arada embriyo saklatmayı düşünürsen öncesinde bi sor istersen bize yer yok saklayamayız demişlerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?