haydi askerlerini bekleyenler...süpriz planları yapmaya.

zayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
253
0
96
Erzurum
evet kızlAR yenı bir topığımız olsun burada sadece askerlerımıze ne gıbı süprizler yapabılırız de onları bırazdaha kendımıze baglayabılırız.ve yanında oldugumuzu gösterebılırız.Evet askerlerıne süpriz yapmak ısteyenler haydi buraya.

askerlerle ilgili zaten bir çok topik var
birde msn adresi vermek yasak

Benımde aklımda bır suprız var
ınsallah yapmak da nasıp olur :asigim:
:asigim:
geldıgı zaman muhtemelen aılesının evınde ılk haftasını gecırır dıye dusunuyorum oraya da ben gıdemem sımdılık
onun evının anahtarlarını alıp kendı ellerımle yemekler hazırlıycam ozellıkle en sevdıklerınden (yapamadıklarımıda ananeme yaptırırım :) her yerı kucuk tealight mumlarla kaplıcam (daha once denedım ve benım kazmamın aslında romantık oldugunu boyle anladım) ısık yakmadan sadece mum ısıgında yemek yıycez :asigim:
daha once defalarca denedım bunu suprız olmıcak ama basbasa romantık bı gece olucak -tatlicadiarzu-

ayy canım çok harıka bır süpriz olcK desene.benımde askmla agustosta 1.yıl dönümümüz doluo bende ona süpris hazırlamak ıstıorum ama o askerde olcagı için ne gıbı bı süpriz yapcagımı bılemıorum

canım nıe tepkisiz kalıosun:)süpris hazırlA bırakda o tepkısız kalsın:))

başlığı yanlş atmış olabılırım ama benm amacım sevgılılerı askerde olanların burada süpris planları hazırlaması ben o topıklerı okudum ama böle süpris konusu gecmıodu canm

"askeri gelecek olan bayanlar" topiği canım.
neyse yönetim taşımazsa sorun yok aç tabii:)

Yakın arkadaslarımdan bırı kocasına suprız bır doğum gunu partısı duzenledı sıze bıraz anlatıyım belkı fıkır olur.
Once tema secıyorsunuz. Yanı romantızm olabılır , tatıl teması olabılır, 20. yas 30. yas gıbı ozel bı gun olabılır neyse ınternette bı sıte ıstedıgınız temada sıze kagıt tabak, bardak, pecete, ev suslerı, balonlar herseyı sızın ıstedıgınız temada bastırıp hazırlatıp eve yolluyor
sızede sadece evı suslemek kalıyor tabı gerısı de esınızın/ sevgılınızın arkadaslarını cagırıp onlara bısey caktırmamalarını tembıhlıceksınız. Evde guzel yemekler yapıcaksınız. Aksam esınız / sevgılınız gelınce
"SUPRIZZZZZZZZ" dıye bagırıcaksınız
Denendı ve cok basarılı oldugunu soyleyebılırım

ayy canım çok hoş bır süpris olmş gercekden de benım öle evlık bı durumum olmaz. ben sey düşnüoum agustosa bırıncı yıl dönümümüz oluo sevgılmle ama o askerde olcagı için ona askerde bişler yapmak ıstıorum. mesela doumgununde askerıyeye pasta yollatmşdım.ama bu sefer değişk bişiler sunmak ıstıorum önüne

Askerde suprız yapma sansın yok tabıkı
sadece ona guzel ve ozel bı gun gecırtmen yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…