Benim bir yengem var asla osuramiyorum keske osura bilsem diyordu ilac kullaniyorum osura bilmek icin diyordu kari catir catir koyu veriyordi iyiki osuramiyormus
Nerden geldi aklima bilmiyorum ama suan cok gülüyorum

Doktorum 25 eylüle gün verdi sezeryan için bakalım bizim kız o günü bekleyecek mi. Şuan çok rahatsızım. Bide bende evde çok yoruluyorum yaa senin yine ilk bebek daha kolay canimm Allah yardimcimiz olsun
Bende sezaryan olabilirim kuzum belli değil
Cok iyi masallah bi cok kisi burda evli olunca sanki az küçük kalmisim yada evde kalmisim hissi mi olusuyor neyse hep oyle doyesim geliyor hos bu gidisle evdede kalacagim sanirim.
Yok kuzum bekarlarda var nisanlandiriyoruz senunde görürüz ins
Dışarıda yoruldum biraz galiba. :/ eve girince de yorulduğumu farkettim. Ağrımayan yerim yok. ben TV sevmiyorum. Youtube de video izlemek daha çok hoşuma gidiyor bebeğim. :))
Erken uyu bare dinlen bebeğim bende severim ama tel bozuk pek bakamiyom youtubeye
Kuzum misafirim vardi kardesim türkiyeden geldi onunla oturuyordum. Simdi de esim isten gelicek. Erken yatarsa girerim yine yoksa yarin görüsürüz öpüyorum sizi
Tamm kuzum hayırlı geceler
Herkese hayirli ve huzurlu geceler hanimlar. Yarin cok is var baska bir gecede gorusuruz insallah
Hayırlı geceler kuzum görüşmek üzere

Benim bir yengem var asla osuramiyorum keske osura bilsem diyordu ilac kullaniyorum osura bilmek icin diyordu kari catir catir koyu veriyordi iyiki osuramiyormus
Ahahha alemsin kiz ilac icmistir senin yaninda ondan dir ahahha yapamayinca :))))

Hayir sürekliiii onlarda tesir etmiyormus güüüya kulaklari cinlasin
Ahahha allahtan de kiz bende bir yere misafirlige gittim kizlar olsa nese hamileyim anlarlar ama bir erkek vardi birde esim kizlar komik flim actilar bende usutmusum oan baya baya ortalik gumledi çok utandim güldük gulerken bile kacmasinmi gülmekten sancilar girdi artik siktikca her gulmede koptu oglandan utandim esimde kizar sandim ama bisi demedi:)

Ya ben kurban olurum yaaa hamisken olur böyle seyler kiz :) bende esime hep aaaaa tutamiyorum kulaklarini tika diyordum

Ya ben kurban olurum yaaa hamisken olur böyle seyler kiz :) bende esime hep aaaaa tutamiyorum kulaklarini tika diyordum
Kiz parka ciktik soğuk var 4 aylik falandi usuttum farkina vardım sikiyom ama o an gulerken saldim ama okadar sesli çıkacağını bilemezdim oan onun uzrine birdaha gül arkasi gelmezmi rezillik:) birde biryerde daha oldu kalabalik ama kimse anlamadi yanimdaki kiz anladi kv bide betona oturmustum adamlarda birbirime bakiyordu

Dinleniyorm çocukların uyymasınj bekliyorm
Uyudumu cocuklar kizz

iyiki de etiketledin yoksa küserdim sana

Gece gece bu nerden aklina geldi gece gece

Hahahahahahahahaha ben sana kiyamamm Kusura bakma uyuya kalmisim ben :)!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…