- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #19.941
Saol kuzu hava yastıkları cidden hava kurtarıyorÇok geçmiş olsn bştanem
Sen her halinle güzelsin zaten ;D
Eee kuzu kim anasının karnından tam şoför olarak doğuyor kiIlk ehliyetimi aldigim zamanlar babamin arabasi i kullaniyordum ... yazik resmen maf etmisdimbir kere üni‘de tasin üstüne cikmisdim arabanin dötü havaya kalkmisdi tam rezillik
Ilk ehliyetimi aldigim zamanlar babamin arabasi i kullaniyordum ... yazik resmen maf etmisdimbir kere üni‘de tasin üstüne cikmisdim arabanin dötü havaya kalkmisdi tam rezillik
Ahahhaha kızar tabi korkmuştur sana bisey olacak diyeSaol kuzu hava yastıkları cidden hava kurtarıyorcanım benim şimdi o olaydan dolayı korkucami zannediyo haspam kazadan iki hafta sonra kaynimin arabasını alıncada kiyametleri koparmış ti :))
Bende hemde nasilarabadayken başka soförlere çok kızıyorm ben ya çok agresif oluyorm
Hele argo çok güzel oluyor ya ben benliğimden cikiyorumarabadayken başka soförlere çok kızıyorm ben ya çok agresif oluyorm
Ben artistlik yapicaktimEee kuzu kim anasının karnından tam şoför olarak doğuyor kiyanliz seninki de fenaymis benim dalgınlığıma gelmisti
Olmedim ki :) araba hurda oldu sadece :))Ahahhaha kızar tabi korkmuştur sana bisey olacak diye
Yerim seni artistim benim :))Ben artistlik yapicaktim
Aynen yaaBende hemde nasilhelede tin tin sürenlere
bende eşim sus diyor karısma beeee indiririm bak seni diyorumumudu beklemek .!.:Hele argo çok güzel oluyor ya ben benliğimden cikiyorum
Allah korusun kızOlmedim ki :) araba hurda oldu sadece :))
:))) :))Aynen yaasnr bozucu dedler var mesela benim dedem sağken 40 dan yukarı çıkmazdı
bende eşim sus diyor karısma beeee indiririm bak seni diyorumahahhahaha
Korudu valla kuzu artık daha dikkatli yım görüntülü konuşmuyorum direksiyonda meselaAllah korusun kız
Yaaaaaa yerimmmmAynen yaasnr bozucu dedler var mesela benim dedem sağken 40 dan yukarı çıkmazdı
bende eşim sus diyor karısma beeee indiririm bak seni diyorumahahhahaha
Allah seni deli hem araba kullanıp hem görüntülğ mü konuşuyordunKorudu valla kuzu artık daha dikkatli yım görüntülü konuşmuyorum direksiyonda mesela
YeeeeeeeYaaaaaa yerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?