- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.221
Bende bıktm valla hemde öyle böyle değil çamaşır bitmiyor ğtü bitmiyor buharlaşıp ucucam az kaldıBende bugün camasir yikadim gezmeye gitmeden önce. Yaein da hava güzel olursa yikayacagim.. of biktim bu ev isinden yaaa
Ütüm allaha sükür cok cikmiyor. Camasirlar yikandigi gibi iyice silkeleyerek seriyorum öyle kuruyunca ütülü gibi oluyorlarBende bıktm valla hemde öyle böyle değil çamaşır bitmiyor ğtü bitmiyor buharlaşıp ucucam az kaldı
Benim iki çocukla üç defa süpğrülüyor hatta daha fazla bazenÜtüm allaha sükür cok cikmiyor. Camasirlar yikandigi gibi iyice silkeleyerek seriyorum öyle kuruyunca ütülü gibi oluyorlar
Hergün evi 3 kez süpürsem banamisin demiyory ve bunun cocuklu halini düsünmek istemiyorum
Bakımsız da olsa dimdik düşüşün bacımKiz ne biliyim yaaahortlak gibi önüme cikti
Camasirim cok cikiyor mubarek sanki kirlendikce bereketleniyorBenim iki çocukla üç defa süpğrülüyor hatta daha fazla bazençamaşır da çok ütü de çok çocuklardan önce de öyleydi
Burdayım kuzucummm
Kim kizKiz ne biliyim yaaahortlak gibi önüme cikti
Ben artık eve kökten çözüm bulup yakıcam o olcakCamasirim cok cikiyor mubarek sanki kirlendikce bereketleniyor
Eve ben en iyisi musamba seriyimkirlendikce kaldirir yenisini sererim nasil fikir ama be
Kaybolma muahBurdayım kuzucummm
Agrım vardı kuzum sağol. Nasılsın nurummmGeçmiş olsun canım neyin vardı?
Kaybolmak kuzu buralardayımKaybolma muah
Ben artık eve kökten çözüm bulup yakıcam o olcak
A M İ NCanımsınnn. Çok teşekkür ederim :) inşallah hepimiz için Allahım gönlümüzdekini hayırlı olarak verir :)
Evet canımm inşallah o günün tadını çıkarıcaz :))
Daha fena ya yeni ev yeni temizlikdeli ya
Aslinda ev kirlendiginde tasinmak lazim
Kız biz bir ara öyleydikdeli ya
Aslinda ev kirlendiginde tasinmak lazim
Kuzucum nasıl oldunA M İ N
Ne azim gulom erinmiyomuydun hiçKız biz bir ara öyleydikbir sene dolardı hop tasunırdık
Aynen canim 8 aylık oldu prensesim :) her bebek farklı benim bu çok ağır geçiyor 25 eylüle kadar sabredicez artıkGünaydin canim benim..İyi gectigine sevindim.. Allah mutlulugunu daim etsin.. İnsAllah kiymet bilen insanlardir
Canim son aylarya ağirlastin tabii.. dikkat et kuzum..
En son babalar duyar hesabi..
Kaybolmak kuzu buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?