- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.241
Temizlemicen isteDaha fena ya yeni ev yeni temizlik
Kuzum baska isiniz mi yoktu da tasinip durdunuzKız biz bir ara öyleydikbir sene dolardı hop tasunırdık
Erinmez miyim hersey masrafNe azim gulom erinmiyomuydun hiç
Temizlemicen isteyasanmayacak hale gelene kadar sonra tasinican
Saka maka haklisin valla hic sevmem tasinmayi gelemem öyle islere
Ben üsendigimden bazen wc ye bile gitmiyorum
Kuzum baska isiniz mi yoktu da tasinip durdunuz
Sağol canım önemli bişeyim yok ama yatırıyor zilli beni :)
Aaa begenmiyor mu evi yoksa kizdurduramıyorum adamı daha iki sen e anca olacak hadi taşınalım otur garı dedim
Valla fena kadınsin vesselam :))Erinmez miyim hersey masrafyok ev küçim yok ev eski yok buranın bilmem nesi var eşim saolsn :S
Ev halkını uyutup buraya koştum canım. Netim çok yavaş o yüzden biraz geç yaziyorum
Biz biraz merkezi yerde oturuyoruz ev de küçükAaa begenmiyor mu evi yoksa kiz
Sağol gülommm afiyet olsun yemiş kadar oldum :)@Nnuurrr gel sana da verim kek@Oeksuez sana da Zeytintanem sana da T Tatlianne20 sana da @_nurunnisa_ sana da gulse14 sana da
Şimdilik evde akşama kadar tekim pek dağılmiyor eşim desen konsol oyunundan kalmiyoTemizlemicen isteyasanmayacak hale gelene kadar sonra tasinican
Saka maka haklisin valla hic sevmem tasinmayi gelemem öyle islere
Ben üsendigimden bazen wc ye bile gitmiyorum
Kuzum baska isiniz mi yoktu da tasinip durdunuz
Valla fena kadınsin vesselam :))
Allah sabir ve kolaylik versin kuzumBiz biraz merkezi yerde oturuyoruz ev de küçükaileler de arabayla yarö saat illa oraya taşınalım diyor bende isdemiyorm bıktm tasnmaktan dördüncü ev bu bes senede
Ne demek canımSağol gülommm afiyet olsun yemiş kadar oldum :)
Olsun kuzu iyimisin biraz daha aklım sendeEv halkını uyutup buraya koştum canım. Netim çok yavaş o yüzden biraz geç yaziyorum
Ne hüzel poncigim tadini cikar temiz ve toplu evinŞimdilik evde akşama kadar tekim pek dağılmiyor eşim desen konsol oyunundan kalmiyoev toplu oluyo günlükte sil supur bitti gitti :)
Oturtcam artık yapacak bşsey yokAllah sabir ve kolaylik versin kuzumkocan da biraz k..nın üstünde otursun
Valla akşamdan beri yine agrım var canım duş aldım belki iyi gelir diye hiç faydası olmadı. Kuyruk sokumum da ayrı ağrıyor. Doktorum normal bu ağrılar bebeğin kafası sezeryan yerine baskı yapıyor dediKuzucum nasıl oldun
Tübe tübe gece gece kizuOturtcam artık yapacak bşsey yokyoksa biliyorum nereye oturtcagımj amammsnznxmsözmsnsjsn
Ayyy sen geldin ya gerisi önemli değilEv halkını uyutup buraya koştum canım. Netim çok yavaş o yüzden biraz geç yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?