- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #20.981
Canımm çok teşekkür ederimm :)Çok güzel hayırlısıyla takin inşallah nurummm
Ha tatilde misin oh canım gğzrl dikkat et ama kendine. Kız kimse beni dinlememiş miYa tatile geldik denizdi gezmeydi derken hareket halindeyken anlamamıştım ama vücut dinlenince çıktı acısı sen niye hamladın
Ay hayır kuzum ya unutmadım. Sen burdaydın diye etiket yapmadımBeni unutmuşum ama gördüm çok güzel inşallah bir ömür çıkarmazsın parmağından
Canım sayfalar o kadar birikiyor ki hepsini okuyamıyorum iyi iyi bunlar tatlı yorgunluklarHa tatilde misin oh canım gğzrl dikkat et ama kendine. Kız kimse beni dinlememiş mi
Söz için alışverişe çıkıcaz demiştim
Neysemmmm affettim sanki birazAy hayır kuzum ya unutmadım. Sen burdaydın diye etiket yapmadım
Ayy kuzu valla o yüzdendi yaNeysemmmm affettim sanki biraz
Cok güzel canimEtiket yapiym görün hepiniz inşallah kimseyi unutmazsam :) @RoSsSs @umudu beklemek @Oeksuez imi de unutmammm
:)
Zeytintanem @melankolimm @Glsmkck D __Dahlia__
Eki Görüntüle 2180748
Tamam kuzumm sabirsizlikla bekliyoruzzzuElbisemi de üzerimdeyken çekmedim kızlar aceleden askıda hoş durmuyo üzerimdeki haliyle atayım inşallah sözde :) hatta yüzümüzü kapatır ikimizi özelden atarım hepinize :)
Ben biliyordum canım ama dün hiç giremedim temizlikle uğraştım akşama da çok yoruldum. Ben seni unutmadım ama sen de beni etiket yapmamışsın unutmuşsun alacağın olsunHa tatilde misin oh canım gğzrl dikkat et ama kendine. Kız kimse beni dinlememiş mi
Söz için alışverişe çıkıcaz demiştim
Gunaydin guzel arkadasimmm ❤❤❤❤❤❤Yılların yaprak solgun gibi dökülüp, sevgilerin buz gibi eridiği ve insanların öz değerlerini yitirdiği şu dünyada güzelliğini kaybetmeyen en güzel arkadaslara kucak dolusu sevgilerle. Günaydınlar..... mutlu günlerr....
Sana da günaydin canim benimGunaydin guzel arkadasimmm ❤❤❤❤❤❤
Cok sukur iyiyim canım kahvalti yapıyorum gel buyur birlikte yapalimSana da günaydin canim benimNapiosun nasil oldun bakayim..
Sağ ol Canımmm tamam :))Cok güzel canimgüle güle kullanin insallah
Tamam kuzumm sabirsizlikla bekliyoruzzzu
Seninde canim benim,Günaydın canlarım benim gününüz neşeli ve eğlenceli geçsin inşallah
Vayy!! Hayirli olsun kuzum , hayirlisiyla takin inşAllah ve hiç cikarmayin inşAllah..Etiket yapiym görün hepiniz inşallah kimseyi unutmazsam :) @RoSsSs @umudu beklemek @Oeksuez imi de unutmammm
:)
Zeytintanem @melankolimm @Glsmkck D __Dahlia__
Eki Görüntüle 2180748
Tamam bekliyoruz..Elbisemi de üzerimdeyken çekmedim kızlar aceleden askıda hoş durmuyo üzerimdeki haliyle atayım inşallah sözde :) hatta yüzümüzü kapatır ikimizi özelden atarım hepinize :)
Ay kuzu seni etiketlemeyi unuttumYok kız ne doğurması dur daha çok erkentemizlikle uğraştım dün akşam da yorgunluktan bayılmışım. Şimdi kahvaltı yapıyorum yine bir sürü iş beni bekliyor
Bende simdi yapicam canim.. afiyet olsun yarasin Aslimiza ..Evet, malum disler tamamlaniyor....Cok sukur iyiyim canım kahvalti yapıyorum gel buyur birlikte yapalimsen nasılsın kızın iyileşti mi tamamen
Ben biliyordum canım ama dün hiç giremedim temizlikle uğraştım akşama da çok yoruldum. Ben seni unutmadım ama sen de beni etiket yapmamışsın unutmuşsun alacağın olsun
Yaaaa beni unutursun haaaAy kuzu seni etiketlemeyi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?