Etiket yapiym görün hepiniz inşallah kimseyi unutmazsam :) @RoSsSs @umudu beklemek @Oeksuez imi de unutmammm
:)
Zeytintanem @melankolimm @Glsmkck D __Dahlia__
Eki Görüntüle 2180748
Cok güzel canim güle güle kullanin insallah

Elbisemi de üzerimdeyken çekmedim kızlar aceleden askıda hoş durmuyo üzerimdeki haliyle atayım inşallah sözde :) hatta yüzümüzü kapatır ikimizi özelden atarım hepinize :)
Tamam kuzumm sabirsizlikla bekliyoruzzzu

Ha tatilde misin oh canım gğzrl dikkat et ama kendine. Kız kimse beni dinlememiş mi
Söz için alışverişe çıkıcaz demiştim
Ben biliyordum canım ama dün hiç giremedim temizlikle uğraştım akşama da çok yoruldum. Ben seni unutmadım ama sen de beni etiket yapmamışsın unutmuşsun alacağın olsun

Yılların yaprak solgun gibi dökülüp, sevgilerin buz gibi eridiği ve insanların öz değerlerini yitirdiği şu dünyada güzelliğini kaybetmeyen en güzel arkadaslara kucak dolusu sevgilerle. Günaydınlar..... mutlu günlerr....

Gunaydin guzel arkadasimmm ❤❤❤❤❤❤

Günaydın canlarım benim gününüz neşeli ve eğlenceli geçsin inşallah
Seninde canim benim, hamile tişörtü giyesice
Etiket yapiym görün hepiniz inşallah kimseyi unutmazsam :) @RoSsSs @umudu beklemek @Oeksuez imi de unutmammm
:)
Zeytintanem @melankolimm @Glsmkck D __Dahlia__
Eki Görüntüle 2180748
Vayy!! Hayirli olsun kuzum , hayirlisiyla takin inşAllah ve hiç cikarmayin inşAllah..

Elbisemi de üzerimdeyken çekmedim kızlar aceleden askıda hoş durmuyo üzerimdeki haliyle atayım inşallah sözde :) hatta yüzümüzü kapatır ikimizi özelden atarım hepinize :)
Tamam bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…